Şimdi Ara

pahalı araca acıma sorunsalı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bunlar araba kullaniyor iste..cikmayin trafige kardesim..makas atarmis gozden kaybolurmus bak bak :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laflara bak bak. Makas atarmış, Şaşmazda 0 çizermiş, yan yan gidermiş.. Beyin fakiri. Bir psikologa git bence. Kendi canını ve diğer insanların canını tehlikeye atmanın bir açıklaması olamaz çünkü.

• Senin ne kadar parayı ne kadar güçlü arabaya bağladığın hiç farketmez.Gideceksin pistte atacaksın o stresini aslan parçası yollar deneme tahtası değil.Daha geçenlerde biri uçuş görevlisi bi kızı kaldırımda yürürken ezdi,sonra bi zibidi 3 arkadaşa çarptı birini öldürdü.Onlarda kaldırımda yürüyordu.Bu işler öyle makas atarım,lambada yan kalkarım demekle olmuyor.Yarın Allah korusun birine zarar verirsin o artistliğinin yerinde yeller eser ellerin titreye titreye gel beni kurtar diye babanı ararsın delikanlı

• quote:

Orijinalden alıntı: rallier_61

3.secenek olarak accent era var; bosuna mersoyanbinmeye gerek yok bunlar yapilacaksa..

Araç kiralık muhtemelen. Ayrıca aracın son sahibi olunmayacağına göre, yarın öbür gün "Çok temiz aile arabası" diye satılacağı için karşıyız bu hareketlere. Accent ile de yapılsa Linea ile de yapılsa Insignia ile de yapılsa karşıyım.

• Gün geçmiyor ki yeni bir troll doğmasın.
     pahalı araca acıma sorunsalı
  • calamityeas kullanıcısına yanıt
    Is bulabilecegin bi muhendislik oku veya iyi bi okulun 1. Olabilecegin bi muhendisligini oku. Kisaca muhendislikte para var pasa

• furkan1zek kullanıcısına yanıt
    Kardeş atar yapma yazacaktim almislar onu bende tofaşçasını yazdım. Bu arada aile felan katma bu olay buyur

• Glukhovsky kullanıcısına yanıt
    Isine bak gardaaaş isine baak.

• Mendieta58 kullanıcısına yanıt
    Haklisin tamam ama o dallamalar gibi heryerde yapmiyorum ben. + babamla ne alakasi var konunun ? Babami godaman felan mi saniyorsunuz ? Memur emeklisi adam.

• Hayırdır kaçak güreşiyorsun. Gelsene saydıranların saydırdığı yere. Başka bir mekanda kendin çal kendin oyna takılma. Bu ülkede günde 10USD(rakam anlaşılsın diye amerikancasını yazıyorum.) ile aile geçindiren insanlara anlat 130.000 tlyi niye bağlayıp yanladığını. Onlar gereken cevabı verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikeman -- 19 Temmuz 2015; 2:30:50 >
  • ya arkadaş bu memlekette bu kadar pilot var madem de niye motorsporlarında marka olmayı başarmış Sofuoğlu dışında bir isim çıkmıyor. Kendin çal kendin oyna.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.