Şimdi Ara

Pahali Dis Fircalari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forumda aradim fakat bulamadim.

Malumunuz agiz bakimi onem teskil ediyor aksi taktirde 3 liradan kacarken kendinizi binlerce liralik masraftaki dis hekimlerinde operasyon yaptirirken bulabilirsiniz.

Bundan dolayidir ki benim de bilgi sahibi olmak istedigim konu,

Piyasada bulunan cok pahali (yer yer 200 liraya kadar olan ) dis fircalarindan kullanan arkadaslar bunlarin etkileri- piyasadaki 10 liralik fircayla olan farkliliklarini yazabilirlerse ben dahil tum arkadaslarimiz fikir sahibi oluruz.

Dis fircalari agiz ve dis temizliginde ne kadar etkilidir ?

Simdiden tesekkurler.

• takip
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zenginliğin gözü kör olsun. Adam 10 Liralık fırçayı piyasadaki "ucuz" fırçaya örnek vermiş, bir de 200 liralık fırçayla kıyaslamamızı istiyor.

Benim şu an kullandığım fırça bir alana bir bedavadan 5 TL'lik.

Ben 200 liraya fırça alabilsem Şile'den arsa alır taksit yaparım.

Bi gaflette bulunup aldım diyelim, her kıl başına ayrı sigorta yapar, torunlarıma miras bırakırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nokmen -- 17 Aralık 2014; 15:14:02 >
  • nokmen kullanıcısına yanıt
    Zenginliğin gözü kör olsun. Adam 10 Liralık fırçayı piyasadaki "ucuz" fırçaya örnek vermiş, bir de 200 liralık fırçayla kıyaslamamızı istiyor.

Benim şu an kullandığım fırça bir alana bir bedavadan 5 TL'lik.

Su yukaridaki cumle bana bir animi hatirlatti

Bir gun bahcede oturup sigarami icerken banyodan kah kuh diye tukurme sesleri gelmeye basladi. Dururmuyum bende hemen gittim tabi. Manzara soyle --- amcam 3lu dis yeni dis fircasi almis 3 liraya, adam dislerini fircalamaya baslarken tam zevkin doruguna ciktim dedigi anda fircanin tum killari nasil olduysa kopmus ve agzinin icinde hepsi

Adam 15 dakika agzindan kil ayikliycam diye ugrasmisti

Demem o ki 1 alana 1 bedavalar iyi guzeldir ama aman diyim dikkat

• Bu arada DH grup uyesi hic bir arkadas dis fircalamiyor sanirim

Bu konuda yardimci olabilecek fikir soyleyecek arkadaslar yokmu ?
  • ben o kadar paraya değecek fark oldugunu düşünmüyorum sensodynenin 15-20 tl lik yumuşak fırçalarından kullanıyorum gayette iyi tutup 2-3 tl lik sert ucuz fırçalar kullanmayın ama bi fırçayada 100+ tl vermeyin derim ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaslarin yaptigi esek sakasi
    11 yıl önce açıldı
    Dikis aldirirken aciyormu?
    12 yıl önce açıldı
    Paspas alti islaklik yardim
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.