Şimdi Ara

Paidverts ile sende kazan...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar… İnternetten para kazanmanın yollarını arayanların karşılarına son dönemde sürekli https://www.paidverts.com/ref/erish54 diye bir site çıkıyor. Forumlarda, video sitelerinde veya bloglarda kısacası her yerde birçok kişi bu siteden bahsediyor. Ama sadece bahsediyor. Yani kimse paidverts ile nasıl para kazanılır veya kısa zamanda nasıl kazanç sağlarım gibi konulara değinmiyor. Sitenin işleyişini anlatmak kimseye bir şey kazandırmaz.

Ben bu siteye 04.04.2015 tarihinde üye oldum ve kendi geliştirdiğim strateji ile 13.05.2015 tarihinde günlük gelirim 2,5 – 3 dolar civarındaydı. Bu birçok PTC sitesinde 1 aylık bir sürede mümkün olmayan bir kazanç miktarıdır. Eğer planlarım tutarsa amacım 1 yıl sonra düzenli olarak günlük 50-70 dolar arasında kazanç sağlamak ve daha sonra bir kalemde 10.000 dolar veya üzerinde para çekmek. (Ayda 1000 dolar yapar)

Bu rakamlar sizlere abuk gelebilir. Fakat bu taktiği aldığım arkadaşlarım (kendileri amerika ve belçikada bu siteden inanılmaz paralar kazanıyorlar), şu an hayatlarını sadece PTC sitelerinden kazanan ve herhangi bir tam zamanlı işleri olmayan kişilerdir. Hatta birinin paidverts hesabında şu an 47.000 doları var. Düşünün artık. Ancak bu taktikleri denemek isteyen kişilerden istediğim tek şey SABIR ve HERGÜN 30 DAKİKA DÜZENLİ ÇALIŞMA. Size vereceğim bilgilerle işçi veya memur olarak kazanacağınız miktardan çok daha fazlasını kazanabilirsiniz.

Tabiki en önemli şartım benim ref’imle üye olmanız. REF’imle üye olan arkadaşlarıma önce kendilerini dinleyip amaçlarına en uygun taktiği vereceğim. Bazı kişiler yatırım yaparak bazıları da yatırım yapmadan ilerlemeyi tercih eder. Bu tamamen bütçe meselesi. Ben iki grubada çok güzel taktikler önereceğim. Tabi ki üyelerime hem mail hemde skype ile anlık yardımlarda da bulunacağım.

Vereceğim taktikler ile 5-6 ay sonra sizde artık günlük 10-20 dolar arası veya daha fazla geliri olan kişiler olacaksınız. Bu konu hakkında yapacağız araştırmalarda birçok kişi boş boş konulara değinmiş. Yok şu kadar BAP şu gruba denk gelir, yok şu paketi alırsan şu olur falan. Bunların hepsi yüzeysel bilgiler. Yani herkes arabanın ne olduğunu bilir ama herkes araba kullanmayı bilmez. Paidverts şu an dünyanın en güvenli ve en çok kazandıran PTC sitesi. Benimle çalışmak isteyen kişilere pişman olmayacaklarına dair garanti veriyorum.

Paidverts sitesine nasıl para yatırılır, nasıl para çekilir, BAP puanları nasıl arttırılır ve biriken para nasıl değerlendirilmeli gibi kritik konularda 7/24 yardımcı olacağım. Bence zaman kaybetmeden üye olun ve birçok kişi gibi sizde kısa zamanda ciddi kazançlar elde etmeye başlayın. Bu sitenin mantığını kavradıktan sonra birkaç tane daha PTC sitesi hakkında bilgiler vereceğim ve bu sayede günlük gelirinizi 1-2 yıl içinde çalışma temponuza da bağlı olarak 100-200 dolar civarına çıkarabileceksiniz.

Az çalışıp çok kazanmak isteyen herkese tavsiyem hemen aşağıdaki referans linkimden paidverts sitesine üye olun ve yaşam standartınızı yükseltecek ilk adımı atın.

https://www.paidverts.com/ref/erish54

E-MAİL : e_parlanik@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erish -- 13 Mayıs 2015; 10:25:49 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.