Şimdi Ara

paint it balck--inan ki

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • the rolling stones'un paint it balck şarkısı ile erkin korayın inan ki şarkısnın baştaki introları çok benzer..enteresan

• Oha, ne ara yeni şarkı çıkardı TRS?
  • Erkin Koray'ın o şarkısının adı Seni Her Gördüğümde ve benzerlik olabilir, Paint It Black '66'da, Seni Her Gördüğümde '69'da yayınlanmış. Anadolu Rock yapan isimler kendilerine örnek olarak bu grupları görmüşlerdi. Ha, ben çok benzetmiyorum açıkçası, çünkü iki şarkı hissiyat olarak kel alaka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantaxy

Oha, ne ara yeni şarkı çıkardı TRS?

kardeş o resimde elindeki sopayı alırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Film Bu Ya

quote:

Sonra bi' zahmet gözünle münasip noktayı yer değiştir, gözünü başlıkta yazan şarkı adına bakmak için kullan. Sopayı n'apacağını biliyorsundur zaten. ^.^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phantaxy -- 12 Nisan 2012; 22:36:14 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Film Bu Ya

quote:

Sonra bi' zahmet gözünle münasip noktayı yer değiştir, gözünü başlıkta yazan şarkı adına bakmak için kullan. Sopayı n'apacağını biliyorsundur zaten. ^.^

kavga etmeye niyetim yok, trolleri kovmak görevim. "balck" yazmasına espiri yaptıysan kahkaha atabilirsin

• sadece intronun bitişi benziyor
  • bende baya benzettim hatta erkin korayın şarkısını dinlerken bunu bir yerden hatırılyorum dedim ama çıkaramadım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.