Şimdi Ara

Paint ustaları buraya Adam vs Tank (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
5
Favori
6.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yukarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kosova Kurtuluş Ordusu

Paint ustaları buraya Adam vs Tank

bu hangi filimden
  •  Paint ustaları buraya Adam vs Tank
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fünfzehn

işiniz gücünüz yok mu abi

Var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kosova Kurtuluş Ordusu

Ölecektim gülmekten abi bu nedir

• bence be me ce...

• Yeni resimler bekleniyor
  • seni mi kıracammm canım... bu sefer resimli roman tadın ipe dizdim...

kasklı madur kardeşimiz bir sabah kalkar ve buz dolabından çalınıp arka bahçesine içi doğalgaz tesisatıyla alevlendirilmiş hendeklerle çevrili olarak bir tank ile de sıkıca korunan pastasını görüp ilk şoku üstünden atar. akabinde tüm sarışın mavi gözlü evrope görmüş insan gibi alır eline A1018 ini önce çimlerini kurtarmak için itfaiyeyi arar:

- Abi selanımaleyküm, kolay gelsin,
    - sağol gardaş, nasıl yardımcı olabilirim ?
    - walla anlatması zor ama şimdi hem yangın var abi hem de kurtarma olacak..
    - haaa anladım anladım yanan evden kedi kurtaracas ? bu kadar sakin konustuğuna göre kedi olmasa bile tobağa neyimdir değil mi ?
    - walla teşhis mükemmel ses tonundan karakter tahlili de mi yapıyonuz abi walla AB sıtandartlarında itfayemiz varmış da haberimiz yokmuş...
    - gardaş ben pisikoloji lisansımdan sonra askerlikten yırtmak için açık öğretim okudum sonra kendi sektörümde iş bulamayınca itfayacilik çok cazip geldi sonuçta nasip kısmet bir yerde neyse senin yangını söndürelim sonra devam ederim kaldıım yerden... şimdi anlat bakalım seni dinliyorum...
    - kanepeye uzanıp gözlerimi de kapatayım mı?
    - çattık ha pisilokoji okuduk dediysek pisikolok olmadık kardeşim sen olaya dön yangın nerde ? kurtarma ne için ?
    - he ya walla aklımdan çıkmış pardon abi, şimdi benim dolaptaki pastayı manyağın teki aşırmış, sonra arka bahçeye de böyle 2 ye 70cm ebadında iki tane çukur kazmış bizim ocağın hortumunuda söküp basmış gazı birazda çalı çırpı tutuşmuş yanıyo, görsen arka bahçe alevli meyve tabağı gibi...
    - hee pasta nerde?
    - pastayı da tankın arkasına koymuş terbiyesiz...
    - ha bi de tank var ?
    - var ama böyle ufak bişi 35-50 mukavvadan yapılmış ama namlu sağlan walla yanına gitmeyi yemedi...
    - kardeş ozaman senin çocukluğa dönelim biz... benim için de uzun zaman olmuştu pisişik birini görmeyeli...
    - anlamadım abi ?
    - hani az önce demiştin ya kanepeye uzanayım mı diye uzan kardeşim senlen uzun bir yokculuğa çıkacas...
    - nası yaaa?
    - olm bak git akşam akşam adamın asabını bozma... yok hendekmiş yok tankmış bide mukavvadan... bende zaten mohikanların sonuncusuyum...
    - yani gelmiyeceksiniz ?
    - hala dalga geçiyo... kapat kardeşim telefonu biz kapatınca bant kaydından bize kayıyorlar... hadi anam sen yüzünü yıka geçer o... olmadı gazı kes dallar sönünce söner yangın...
    - amaaa amaa..
    - hadi anam hadi kapat hattı meşgul etme...
    - peki...

şok üstüne şok... "lan naapsam neetsem ? ?" diye düşünürken baretli arkadaşımız bir yandan da son okuduğu empati adlı kitabın etkisiyle itfaiyeciye de hak verir ve şansını polisi arayarak tekrar denemeye karar veriri ancak bu sefer olayları tüm çıplaklığıyla değil daha bir kurgulanmış şekilde anlatmaya karar verir... (tabi neticede arkadaş gece kurtlar vadisinin yeni kanaldaki reklamının etkilerini halen atamamıştır üzerinden... "tek kişinin bildiği gayet ki hayal gücü olabilir")

- alo polis mi?
    - evet buyrun?
    - abi benm arka bahçemde tank var?
    - tank var? arka bahçede? suriyenin neresindensin kardeş?
    - yok abi öyle değil istanbuldan arıyom avrupa yakasından...
    - hee yunanistan batmadan önce son bir hamleyle istanbulu geri alak, megalo idea gerçekleşmeden tarih sayfasından silinirsek walla hatrıum kalır deyim edirneden girdi demek bize?
    - arkadaş herkez mi cool story writer olur memlekette?
    - bak benim ka pe de sem 69 ona göre... sensin lan kul sıtori şeysi... kardeşim devletin memurunu boşa meşgul etme... bak numarak çıkıyo bizim ekranlardan ararım valla bakırköyden gelirler deli gömleğiyle hiç gözünün yaşına bakmazlar ama sen rodinin düşünen adamına en az 5-10 bakarsın sana deyim... şimdi sevgili vatandaş sorun neydi?
    - şey efenim haklısınız memur bey, ben şey yanlış aramışım kusra bakmayın... yaşasın Türk Polisi... iyi günler..
    - size de...

umutları tükenen sarışın mavi gözlü dev tam başını eğmiş kaderine razı olurken O DA NEY LAN aklında yıldırımlar şimşekler higgs bozonları ne varsa atamik boyutta çarpışır veeee mağrur bir gülümsemeyle tanka bakar... şimdi uluslar arası konuşmanın tam sıra diye düşünür ve kendisi anlayabileceğini düşündüğü tek kişiyi aramaya karar veriri... tabiyki de çocukluk ve ergenlik yıllarının kahramanı "maryooo"... hemen 118xx den numarasına arar ve kol gibi telefon faturasını ödemeyi göze alarak artış iyice sertleşmiş tuşlara bir bir çeviririr... 14 haneden sonra güzel sesli pirensens telefonu cevaplar (maryo kurtulup pirenseslen evleninces onu da dükkanda çalışması için ikna etmiştir... yani en azından boşanmadan önce telesekretere onun sesini kaydettirmiştir) neyse sonuçta maryoyla pirensesin özel hayatı... ehemm nerde kalmıştık evet sarışın mavi gözlü kahramanımız 9 a basarak türkçe dil seçeneğiyle devam etmiştir (ne var kardeşim maryonun anası italyan babası Türk olamaz mı? sonuçta o kaytan bıyıklar nerden geliyor sanıyordunuz... hem her taşın altında birşey aramayın biraz da şüpheci olmayın canım mantığın bitti yerde cool story ler başlar...) neyse maryoya ulaşam adamımız derin bir ohhhşşş çeker ve olayı anlatmaya başlar...

- abi şimdi senin bildiğin gibi bir ortam böyle hendekler alevler tank falan ucunda da pasta... ne olur bi el at şu işe valla gurur meselesi yaptım... bak atla gel hem istanbulu görmüğş olursun hem de benim içi halledersin ha?
    - ya iyi diyonda yeğenim bizden geçti o işler... zaten pirenses olacak kötü kadın da luiciyle kaçtı... iki cocuk anca geçinip gidiyoz nasıl geliyom oaralara?
    - aa valla bilmiyodum abi kusura bakma.. ya luici senin küçük bilader değil miydi? üzüldüm şimdi bak sen şu işe...
    - yok ya baba bir de ana ayrı... ondan tam kardeş saylanmaz o... neyse kardeşim eski günleri hatırladım hüzünlendim, sana yardım edecem...
    - walla ha mı büyüksün be maryo abi... bak ne diyon sen gelince bende kalırsın burda sana bi kısmet buluruz tv ye çıkarız ha karizma sağlam sende emeklinde vardır italyada ev ooo daha ne olsun...
    - iyi düşündün yeğenim olur valla sıkılmıştım bende yalnızlıktan. hem çocuklarda bu sene össye girecekler biri milano teknik istiyo diğeri yurtdığı diye tutturdu almanyaya gidecekmiş orda okul bedava sana yük olmam baba dedi ben de git oku da baban gibi tesisatçı olma dedim ne diyimm...
    - ya abi o değil de uçak biletini nası yapacas yaaa???
    - oyundan kazandığım altınları bir kenara koymuştum kefen parası niyetine onları bozdurur biznıs kılasa atlar gelirim yalnız gelince masraflar senden + kurtarma ücreti 100$ tamam mı?
    - abi sen gel biz o 100$ la neler yapacas... atla gel abi aman dikkat et jetlek olma... ben çıkıyom şimdi evden sen gelene kadar anca varırım hava aaalanına malum istanbul tarafiği...
    - ok yeğenim aeo geliyom hemen...

vee tecrübenin de etkisiyle kahramanımız pastasına kavuşur...

toplam maliyet:

- 110 ve 155 aramaları: ücretsiz
    - italya sabit hat 15 dakka konuşma: yaklaşık 100tl
    - havaalanı taksi parası (gidiş-dönüş): 75tl
    - doğalgaz faturası: 1500tl
    - maryo usta işçilik bedeli: 100$ (günlük kurla 178.70tl)
    - plaka çerçevesi + polen filtresi + mazot filtresi: 250tl

genel toplam: 2103,7 tl + kdv(%18) +ötv(%18) +devlete katarılan ücretler + ...

iyi geceler....

• bu da maryo usta geldikten soraki durum (italyadan anca geldi...) gittiği yoldan pastayı alıp geri döner ve mutlu son...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rookeryboy -- 12 Ağustos 2012; 4:11:45 >
  • helal beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cool Story Writer

Özellikler:
    Boy 1.90 oldu
    saçlar sarı ,
    gözler mavi yapıldı
    vücut üçgen olacak az kaldı
    Oyun bugları kapatıldı
    Koruma amaçlı kask ve dizlik eklendi
    Tank eklendi
    Pasta değiştirildi

• Toplu mouse ile anca bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modifci -- 12 Ağustos 2012; 4:46:03 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrioVentus -- 12 Ağustos 2012; 4:55:56 >
  • Bu ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 118 lerden 18 iz arayin hallederiz :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.