Şimdi Ara

Paket aşımını önleyen Akıllı Fatura servisi tüm Turkcell'lilere ücretsiz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu hizmetin ücretli olması bile saçmalık

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dronecell'lerden alınan sinyallerde de geçerlimi.?
    Ya da memleketin her yerinde cekicilik dahil mi.?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçma sapan kalemlerden para alıyorlar sonra kaldırdık diye tebrik bekliyorlar. Kalitesiz iletişim yavaş kesintili internete kota koyup yüksek ücret istiyorlar.

Depremden önce çekmiyordu interneti kesiyorlardı hergün ayar gönderiyorlardı saçma sapan muhabbetler. Deprem oldu hiç kullanılmaz hale geldi iptal etmeye gittim depremde enkaz altında kaldığına dair belge getir dedi ya la. Dedim kusura bakmayın ya ölmediğim için bir dahaki sefere ölürüm. Yanlış anladınız diye saçma salak şeyler murıldanmaya başladı. Neyse iptal edecez modemi getirmeniz lazım dediler dedim modem yanımda alın, şimdi almayız vs diye yine saçmaladı. 1 ay sonra mesaj geldi mesai bitimine kadar modemi getirmezseniz 1200 lira para ödemek zorunda kalırmışım. 1 hafta içinde arayacaklardı. Modemi verdim 3 ay sonra 900 lira borcunuz var diye her gün günde 4 sefer borcunuz var mesajı attılar. En son taciz telefonla aramaya geldi sabah öğle akşam borcunuz var diye taciz ediliyorum. Ödemiyorum vermediğiniz hizmetin parasını benden alamazsınız mahkemeye verin icra gönderin vermiyorum, hem depremden dolayı bu parayı talep edemezsiniz hemde vermiyorum gelinde alın dedim 7.ayda. en son borç seksen liraya düştü kullanım bedeliymiş mail mesaj icra gönderecez diye tehdit mesajları. Her hafta falanca tarih son diye mesaj attılar. Sıkıldım 80 lira verdim kayboldular bir anda. Türkcell de diğerleride kalitesiz aşağılık ürün satıyor

• Yok bir de ücretli olsaydı. Bir de utanmadan onu da ücretli yapsaydınız. Lütufmuş gibi yazmışlar ücretsiz diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobil uygulamadan hangi menüden aktif ediliyor bu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aman yarabbim , ne büyük lütuf !

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.