Şimdi Ara

Paket Servis Elemanıyım (Moto Kurye) soruları alayım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
80
Cevap
6
Favori
30.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nuverti

İstanbulda kazancı guzel bir meslek.
    Kışın eminim ki çok zor oluyordur.
    Allah kaza bela vermesin. Kendinize extra sigorta yaptırmayı unutmayın.

sağol hocam allah razı olsun

kışın sana çektiğim çileleri anlatsam inanmazsın motorun üstünde giderken ağladığımı biliyorum artık **** işini gücünü gibisinden ama gel gelelim yazın yapılacak en güzel işlerden bi tanesi hatta en güzel iş bence motorda efil efil ohh ama gel gelelim kar yağdığı zaman ki çileyi ne sen sor ne ben anlatayım 4 teker gidemezken karda biz 2 tekerle gidiyoruz hatta yolda kalanları görünce tek teker yapıp kendime kafayı yemiş bu dedirtiyorum extra sigortam var şuan

• quote:

Orijinalden alıntı: Enrique Iglesias07

Bahşiş vermek zorunda kalıyoruz. Zaten ben kendim istesem veririm ama, 25 lira yemek tutsa 30 tl uzatıyorum. Geri kalan 5 lirayı vermek için sağ cep sol cep karıştırıyor. Bi anlayamadım. Zorunluluğu olmadığını biliyorum.

hocam bahşiş vermek zorunda değilsiniz fakat kuryeye bahşiş verme adeti ülkemizde var 1-2 tl bile olsa insanlar kendini vermek zorunda hissediyor ki öyle bi durum yok aslında zaten teslim ettiği paketten paket başına adisyon parası alıyor ay sonu

ayrıca o cep karıştırma olayını bende yapıyorum hangi cepte bozuk hangi cepte para var ne var ne yok bilmiyorum cidden e bide adam 20liralık siparişe 200lira verince andavala bağlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: altı ok

yere düşen paketleri ne yapıyorsunuz?

paket asla ve asla yere düşmez çünkü motosikletin kendi arka çantasına koyuyoruz ekstradanda patch çanta dediğimiz ufak termal çantanın içinde siparişi koyup bagaja yerleştiriyoruz düşerse en fazla o çanta düşüyoruz ve sipariş asla düşmüyor genelde düşen içecek oluyor düştüğü gibi zaten patlıyor gidip en yakın marketten bakkaldan temin edip o şekilde teslim ediyoruz anlayacağın düşen içecek bize patlıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

kardeş o yemek götürdüğün gay adamla cinsel ilişkiye girdiğinde neler hissettin daha sonra kendinden nefret ettin mi? gerçekten yaptığınız çok iğrenç keşke erkek erkeğe sevişmeseydiniz kardeş be

tatlım sen naptın ne ilişkiye girmesi kurban olduğum totoyu zor kurtardık yazdım görmedin mi :) adımızı çıkarıcaksın hocam napıyosun sen nasıl okudun :) hak yolu varken neden neden neden........................................... nişanlıyım ayrıca
  • quote:

Orijinalden alıntı: consumeobeydie

Maaşı iyi mi

çalıştığın yere bağlı bu iş aslında maaş değilde bahşiş üstüne kurulu kimi çalıştığın yerde 1500tl maaş alırsın aylık 2000 lira bahşişin olur

2500tl net maaş alıyorum ay sonu
  • adresleri nasıl buluyosunuz her yeri biliyo musunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kadınİstiyorum

Hocam tam siparişi teslim edip kapı kapandıktan sonra arkanıza dönüp giderken siparişi teslim ettiğiniz elemanın içeriden size küfür ettiğini hiç duydunuz mu? Ben sürekli ediyorum. Çünkü saçma sapan şeyler söylüyorlar. Geçen birisi görüşürüz dedi bana.
    siz içerden bizim dışardan ettiğimiz küfürleri duyuyormusunuz peki

şaka bi yana 1 kere denk geldi ..... koduğum tarzı bişeyler duyduğum sipariş biraz geç kalmıştı duyar duymaz kapıyı tekrar çaldım kapıyı başkası açtı siparişte bir sorun var sanırım içerden bi ses geldi dedim yok yok teşekkür ederiz iyi günler dedi aksi bi durum olsaydı
    motorcu fevri bi adamdır üstünde 14-15 anahtardan silaha kadar vardır malum istanbul.... temkinli olmak gerek her açıdan

• quote:

Orijinalden alıntı: farego

Karşılaştığın en ilginç olay ?

karşılaştığım ilginç olaylardan bi tane daha anlatayım

siparişi dükkandan alıp teslimat yerine doğru giderken ışıklarda beklerken yeşil yandı geçtim yol L şeklinde olduğu için karşıdaki araçta kırmızıda geçti ve üzerime doğru sürüyordu elindede telefon vardı kornayı çalmama rağmen pek aldırış etmedi ufak bi hamleyle g*t kadar yerde kaldım ve hala sıkışmış durumdaydım telefonu sonradan fark ettim fark ettiğimde dibine girip dirseğimle yolcu camına vurdum " aç lan camı" dedim sen napıyosun içimden mi geçicen falan filan atar gider tabi durdu bu sırada " KOMİSERİMLE KONUŞUYORUM BİRADER" şeklinde bir cevap verdi
    Tabi ben aldırış etmedim banane dedim komiserimden içimden mi geçicen canımımı alıcan hayırdır hesabı derken rozetini gösterdi dayı dedim amir memur olsan ne yazar insan olmadıktan sonra arabadan indi ne diyosun sen falan filan derken kafa kafa geldik

o sırada ben geri çekilmedim motorun altında tabancam zaten var üstümdede sustalı laf dalaşına devam ederken "nası araba kullanıyosun nası devlet memurusun sen mi bizi koruyosun " tarzı cümleler lavuk silahı çekti kaskın kafasına dayadı.....

o sırada millet indi zaten etrafımıza doluştu 3-5 kişi silahı gören kaçtı zaten o tetiği çekmezsen adam değilsin dedim yoksa yarın ben seni gece mesain bitince eve giderken vurucam dedim araya girenler sayesinde 2-3 dk sonra olay yatıştı arabaya bindi gitti özür bile dilemeden haksız olduğu halde. buda böyle yaptığı haince bir hareketti.

ek olaraktan silahı çıkarttığında silahın emniyeti kapalıydı ve silahın sarjoru takılı bile değildi kendi silahım olduğundan tereddüt etmedim çünkü o tetiği çekemezdi karakola daha sonra gidip şikayetçi oldum plakayı falan aldım ama ne fayda sarı çizmeli mehmet ağa ilgilenmediler bile tanıdık çıktı çünkü eğer kafamda kask kamerası olsaydı o vatandaşın hayatını ailesine kadar bitirmiştim ama kameram ve delilim yoktu buda böyle saçma bi olay

• quote:

Orijinalden alıntı: rapçi doktor

adresleri nasıl buluyosunuz her yeri biliyo musunuz ?

bilmediklerimi ayaklarımın altına koysalar başım göğe erer demişler fakat istanbulu avucumuzun içi gibi biliyoruz desek yalan olmaz tabi şimdi GPS navigasyon falan hat saffada yazıyosun seni sokağa hatta kapı numarasına kadar götürüyor
  • tatlımmı

• quote:

Orijinalden alıntı: -RüzgarGibiGeçti-

tatlımmı

inceeeeeeeeeeee

• maaş ne kadar yan haklar ne ne kadar zaman çalışıyosunuz bahşiş veren oluyo mu
  • quote:

maaş ne kadar yan haklar ne ne kadar zaman çalışıyosunuz bahşiş veren oluyo mu

2000 tl net maaş + götürdüğün paket başına 50 kuruş adisyon ücreti haftada 1 gün izin 12 saat çalışma süresi öğlen 12 gece 12 bahşiş aylık ortalam 200-500tl arası
  • quote:

Orijinalden alıntı: trplayer

quote:

Orijinalden alıntı: AdagioForStrings

etiler bölgesinde çalışıyorum maximum 10dkda paketi teslim ediyorum trafik farkmaksızın mesafe 30km+ olduğu zaman 15 20 olur merak ettiklerinizi sorabilirsiniz

Hoş geldin arkadaşım kolay gelsin Yollara dikkat edin Dalgın olmayın Allah korusun inşallah amin

hoşbulduk dostum sağol yalnız 15 yaşından beri bu işi yapıyorum
  • quote:

quote:

2000 tl net maaş + götürdüğün paket başına 50 kuruş adisyon ücreti haftada 1 gün izin 12 saat çalışma süresi öğlen 12 gece 12 bahşiş aylık ortalam 200-500tl arası

mühendis kadar maaş alıyosun hocam işde pek zor degil gibi allah bereket versin
  • quote:

quote:

quote:

dışı seni içi beni yakar dışarıdan öyle gözüküyor sana en basit bir örnek söylüyorum karda o motosikleti hadi geçtim yağmurun altında o motosikleti 30 dakika istanbul trafiğinde düşmeden kazaya karışmadan kullan bu ay ki alacağım maaşı sana teslim edicem inan dışarıdan göründüğü kadar kolay değil sadece paketi götür ay sonu maaşını al değil yolda bin bir türlü denyo ve acemi var ışıklarda dururken bi anda üzerinden araba altına seni alıp götürebilir Allah razı olsun bu arada eğer çok istiyorsan 1 ayda seni kurye yapabiliriz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: trplayer

quote:

etiler bölgesinde çalışıyorum maximum 10dkda paketi teslim ediyorum trafik farkmaksızın mesafe 30km+ olduğu zaman 15 20 olur merak ettiklerinizi sorabilirsiniz

Hoş geldin arkadaşım kolay gelsin Yollara dikkat edin Dalgın olmayın Allah korusun inşallah amin

hoşbulduk dostum sağol yalnız 15 yaşından beri bu işi yapıyorum

Arkadaşım tebrik ediyorum seni profesyonel olduğun belli oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

dışı seni içi beni yakar dışarıdan öyle gözüküyor sana en basit bir örnek söylüyorum karda o motosikleti hadi geçtim yağmurun altında o motosikleti 30 dakika istanbul trafiğinde düşmeden kazaya karışmadan kullan bu ay ki alacağım maaşı sana teslim edicem inan dışarıdan göründüğü kadar kolay değil sadece paketi götür ay sonu maaşını al değil yolda bin bir türlü denyo ve acemi var ışıklarda dururken bi anda üzerinden araba altına seni alıp götürebilir Allah razı olsun bu arada eğer çok istiyorsan 1 ayda seni kurye yapabiliriz

yok hocam sagol :D ben okula giderken karşıdan karşıya geçiyodum karşı yolda bi tane kadın şöför motor kurye ye bi çarptı motor bi tarafa adam bi tarafa uçtu çok kötüydü hala gözümün önünde o olay allahtan adamın koruma şeyleri falan vardı da çok bir şey olmadı

• Bu yaşlı kadın olayı varsa iyi meslekmiş harbi gelsin milfler gitsin matureler tam benlik aslında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yok hocam sagol :D ben okula giderken karşıdan karşıya geçiyodum karşı yolda bi tane kadın şöför motor kurye ye bi çarptı motor bi tarafa adam bi tarafa uçtu çok kötüydü hala gözümün önünde o olay allahtan adamın koruma şeyleri falan vardı da çok bir şey olmadı

en basit örneğinin canlı şahidi olmuşsun

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.