usb.girişli divx oynatabilen kendi anfisi içinde ortalama bir 5.1 ev sinema sistemi arıyorum..hangi modeli ve nereden alabileceğim konusunda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..bütçe öyle çok fazla değil..(600-650) ne önerirsiniz ?
LG'nin Teknosa'larda satılan 499 ytl lik bir modeli var.Sesine göre fiyatı iyi.Modeli ezberimde yok.Teknosa'yı ziyaret edersen mutlaka gözüne çarpar
üstad sağol önerin için..birde şimdi farklı bir durum çıktı ortaya..dvd oynatıcıyı dışarıdan usb girişli şekilde alabilirim sanırım..bu durumda örn;ONKYO-590 yada muadili tarzında bir ürün tavsiye etsen...750 ytl yi geçmeyecek şekilde çok sevinirim...şimdiden sağol..
quote:
Orjinalden alıntı: KillForYou!
LG'nin Teknosa'larda satılan 499 ytl lik bir modeli var.Sesine göre fiyatı iyi.Modeli ezberimde yok.Teknosa'yı ziyaret edersen mutlaka gözüne çarpar
Philips'in HTS3357 modeli istediğin özellikleri destekliyor..Ayrıca hdmi bağlantısıyla görüntüyü 1080i ye upscale edebiliyor.Fiyatıda 500-550ytl civarlarında.
YAMAHA361 ANFİ-PURENİN JONİOUR HOP SETİ BİRDE 100 YTL'YE BİR DVD PLAYER ALIRSAN BAHSEDİLEN SİSTEMLERDEN DAHA MEMNUN KALACAGINI SÖYLEYEBİLİRİM.BEN ŞAHSEN ÖLE YAPTIM.
quote:
Orjinalden alıntı: sefalenk
YAMAHA361 ANFİ-PURENİN JONİOUR HOP SETİ BİRDE 100 YTL'YE BİR DVD PLAYER ALIRSAN BAHSEDİLEN SİSTEMLERDEN DAHA MEMNUN KALACAGINI SÖYLEYEBİLİRİM.BEN ŞAHSEN ÖLE YAPTIM.
Bu sisteme hoparlör dahil mi?
quote:
Orjinalden alıntı: avukatkemal
SES siteminni satıyormusun hayırdır?
sAMSUNG 50Q91 alıyorum. Piano black kasaya uymadığı için ne yazık ki Panasonic SC-HT850'yi de satmak durumundayım. Aslında meraklısına gitsin istiyorum ama bazı arkadaşlar hem çok ucuz hem de çok özellikli olsun diye çok vasat sistemlere yöneliyorlar.
pv70i 2. tv mi yapacaksın? bir de neden samsung 50 inç? gerçi guzel bir tercih de?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme