Şimdi Ara

paket sistem önerisi lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

usb.girişli divx oynatabilen kendi anfisi içinde ortalama bir 5.1 ev sinema sistemi arıyorum..hangi modeli ve nereden alabileceğim konusunda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..bütçe öyle çok fazla değil..(600-650) ne önerirsiniz ?

• LG'nin Teknosa'larda satılan 499 ytl lik bir modeli var.Sesine göre fiyatı iyi.Modeli ezberimde yok.Teknosa'yı ziyaret edersen mutlaka gözüne çarpar
  • üstad sağol önerin için..birde şimdi farklı bir durum çıktı ortaya..dvd oynatıcıyı dışarıdan usb girişli şekilde alabilirim sanırım..bu durumda örn;ONKYO-590 yada muadili tarzında bir ürün tavsiye etsen...750 ytl yi geçmeyecek şekilde çok sevinirim...şimdiden sağol..
    quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!

LG'nin Teknosa'larda satılan 499 ytl lik bir modeli var.Sesine göre fiyatı iyi.Modeli ezberimde yok.Teknosa'yı ziyaret edersen mutlaka gözüne çarpar
  • Philips'in HTS3357 modeli istediğin özellikleri destekliyor..Ayrıca hdmi bağlantısıyla görüntüyü 1080i ye upscale edebiliyor.Fiyatıda 500-550ytl civarlarında.
  • YAMAHA361 ANFİ-PURENİN JONİOUR HOP SETİ BİRDE 100 YTL'YE BİR DVD PLAYER ALIRSAN BAHSEDİLEN SİSTEMLERDEN DAHA MEMNUN KALACAGINI SÖYLEYEBİLİRİM.BEN ŞAHSEN ÖLE YAPTIM.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sefalenk

YAMAHA361 ANFİ-PURENİN JONİOUR HOP SETİ BİRDE 100 YTL'YE BİR DVD PLAYER ALIRSAN BAHSEDİLEN SİSTEMLERDEN DAHA MEMNUN KALACAGINI SÖYLEYEBİLİRİM.BEN ŞAHSEN ÖLE YAPTIM.

Bu sisteme hoparlör dahil mi?
  • SES siteminni satıyormusun hayırdır?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Güncel Sistem Tavsiyesi
    3 hafta önce açıldı
    Sistem Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sub hariç herşey dahil.
    quote:

Orjinalden alıntı: sserin

quote:

Orjinalden alıntı: sefalenk

YAMAHA361 ANFİ-PURENİN JONİOUR HOP SETİ BİRDE 100 YTL'YE BİR DVD PLAYER ALIRSAN BAHSEDİLEN SİSTEMLERDEN DAHA MEMNUN KALACAGINI SÖYLEYEBİLİRİM.BEN ŞAHSEN ÖLE YAPTIM.

Bu sisteme hoparlör dahil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: avukatkemal

SES siteminni satıyormusun hayırdır?

sAMSUNG 50Q91 alıyorum. Piano black kasaya uymadığı için ne yazık ki Panasonic SC-HT850'yi de satmak durumundayım. Aslında meraklısına gitsin istiyorum ama bazı arkadaşlar hem çok ucuz hem de çok özellikli olsun diye çok vasat sistemlere yöneliyorlar.
  • pv70i 2. tv mi yapacaksın? bir de neden samsung 50 inç? gerçi guzel bir tercih de?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.