Şimdi Ara

PAL PS3 80 gb fiyat? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: deliyimbiraz

quote:

Orjinalden alıntı: mistikv

quote:

Orjinalden alıntı: deliyimbiraz

quote:

Orjinalden alıntı: pozzecco 07

Başlangıç için 750 den satmaya çalışcam hocam olmadı düşerim. Şu an 750 fiyat. Bunda ilginç olan ne var anlamadım.

700 e hazır müşteri bulmuşsun sat işte arkadaşım. 50 tl fazla olsun diye forumda uğraşıp didindiğine değmez ki 750 ye de satamazsın çünkü sıfırı zaten 850 tl

vazgeçtim zaten dostum daha ucuzu var forumda 2.el garantili

hangi şehirdesin bilmiyorum ama ankara ırmakta 80 gb pal ps3 ün fiyatı nakit 750 tl. garantilimi değilmi bilmiyorum bir gözat derim.http://irmaktoysland.com/index.php?cPath=3&osCsid=aac1e63cdf5dccd0ce91857afacda59b

Spot ürün bunlar. mistikv almaz sanırım bunu. Daha geçen gün yaktı spot makinayı.

• spot almam özgür doğru söylüyor .neler çektim spottan hadi bozuldu birşey değilde bu satıcılarla uğraşmak hepsinden beter @deliyimbiraz inan makina değilde makinayı satan insanlar bıktırıyo en iyisi garantili alıp kimseyle uğraşmamak
  • hmm. pal yazınca acaba dedim garantilimidir diye. demekki spotmuş. ps3 ün spotuna zaten gerek yok. doğru diyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven spielberg -- 19 Mayıs 2009; 13:04:26 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.