Şimdi Ara

Palio 1.4 EL yakıt tüketimi. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
109.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar konu epey eskimiş ama benzinli bir Renault 12 Toros kullanıcısı olarak Benzinli bir 2001 Model Palio 1.4 EL almayı düşünüyorum (10500 TL) ne dersiniz beni tatmin eder mi ?.. Sürekli uzun yolda kullanacağımı beyan ederim. Bıktım bu Toros un direksiyonundan, yakıtından ve yoruculuğundan..
  • ÖNCELİKLE SELAM ARKADAŞLAR BEN YENİ 1999 1.4 EL ARABA ALDIM TÜPLÜ 20 LİRA TÜP İLE ŞEHİR İÇİ 65 KM YAPIYOR NORMAL Mİ ACABA
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilk_er01

ÖNCELİKLE SELAM ARKADAŞLAR BEN YENİ 1999 1.4 EL ARABA ALDIM TÜPLÜ 20 LİRA TÜP İLE ŞEHİR İÇİ 65 KM YAPIYOR NORMAL Mİ ACABA

ABİ 2001 MODEL 1.4EL ALMAYI DUSUNUYORUM SENCE ALMALIYIM MI ARTISI - EKSİSİ NEDIR? YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM SAYGILAR
  • quote:

ÖNCELİKLE SELAM ARKADAŞLAR BEN YENİ 1999 1.4 EL ARABA ALDIM TÜPLÜ 20 LİRA TÜP İLE ŞEHİR İÇİ 65 KM YAPIYOR NORMAL Mİ ACABA

km`de 30 kuruş oluyor yaklaşık biraz çok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: altnkrtl

quote:

km`de 30 kuruş oluyor yaklaşık biraz çok

bu forumda tanıdığım ender bılgılere sahıpsınız sayın ALTNRTL
  • ABİCİM BEnde 99 palio 1.4 EL var ... 30 litre gaz ile 290 km gittim ... Nasıl sizce :S ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErmanÇİFTÇİ

quote:

ABİ 2001 MODEL 1.4EL ALMAYI DUSUNUYORUM SENCE ALMALIYIM MI ARTISI - EKSİSİ NEDIR? YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM SAYGILAR

Merhaba,

Öncelikle söyleyim tam 1 sene önce 2001 palio 1.4 EL aldım. Artı ve eksilerini sıralayacak olursam.

-Bu araçlar benzinde abartısız bir BMW 5.20d kadar yakıyor ve onun 1/10'u kadar gidiyor :)
    Çok yol yapmayacak bile olsan LPG taktırmak zorundasın ki lpg ile de şuan en iyi ihtimal km'de 0.27 ile 0.33 Kuruş arasında değişir. 0.25 kuruşun altında yakıyor diyen kesinikle yalan söylüyor :) LPG taktıracaksan da kesinlikle atiker vs olmasın italyan kaliteli bişey olsun. Ben taktırdım atiker ordan biliyorum. Performans olarak bişey bekleme 5. vites 3000 devir 90 km ile gidersin daha hızlanırsan daha fazla yakıt harcarsın. Ben 140 km hız gördüm arabanın heryeri oynamaya başladı. Kalkış-ivmelenme berbat çok hafif bir bayırda araç falan sollayamazsın.
    Herşey okadar kötü değil birazda artılarını yazayım :)
    Benim aracım çok diri 11300'e almıştım şuanda da piyasası öyle. O fiyata şuan alabileceğin araçlar içerisinde bence en şık ve modeli yüksek araç olacaktır. Çok şükür 1 yıldır tek bir arıza çıkarmadı, sadece yağını suyunu değiştirdim. Hiç yolda bırakmadı. Herhangi bir parçasını değiştirecek olsan da parçası diğer araçlara nazaran çok ucuz. Ben aracımı emekli aracı olarak nitelendiriyorum. Geçenlerde çok yakıyor diye kızdım dedim bu ayarda az yakan bi araç alıcam die. Bakındım biraz 90-98 model arası eski kasa araçlar var. (Tata Lada düşünürsen o ayrı) Vazgeçtim.

Karar senin...

• quote:

Orijinalden alıntı: caterpillar

quote:

Orijinalden alıntı: ErmanÇİFTÇİ

quote:

Merhaba,

Öncelikle söyleyim tam 1 sene önce 2001 palio 1.4 EL aldım. Artı ve eksilerini sıralayacak olursam.

-Bu araçlar benzinde abartısız bir BMW 5.20d kadar yakıyor ve onun 1/10'u kadar gidiyor :)
    Çok yol yapmayacak bile olsan LPG taktırmak zorundasın ki lpg ile de şuan en iyi ihtimal km'de 0.27 ile 0.33 Kuruş arasında değişir. 0.25 kuruşun altında yakıyor diyen kesinikle yalan söylüyor :) LPG taktıracaksan da kesinlikle atiker vs olmasın italyan kaliteli bişey olsun. Ben taktırdım atiker ordan biliyorum. Performans olarak bişey bekleme 5. vites 3000 devir 90 km ile gidersin daha hızlanırsan daha fazla yakıt harcarsın. Ben 140 km hız gördüm arabanın heryeri oynamaya başladı. Kalkış-ivmelenme berbat çok hafif bir bayırda araç falan sollayamazsın.
    Herşey okadar kötü değil birazda artılarını yazayım :)
    Benim aracım çok diri 11300'e almıştım şuanda da piyasası öyle. O fiyata şuan alabileceğin araçlar içerisinde bence en şık ve modeli yüksek araç olacaktır. Çok şükür 1 yıldır tek bir arıza çıkarmadı, sadece yağını suyunu değiştirdim. Hiç yolda bırakmadı. Herhangi bir parçasını değiştirecek olsan da parçası diğer araçlara nazaran çok ucuz. Ben aracımı emekli aracı olarak nitelendiriyorum. Geçenlerde çok yakıyor diye kızdım dedim bu ayarda az yakan bi araç alıcam die. Bakındım biraz 90-98 model arası eski kasa araçlar var. (Tata Lada düşünürsen o ayrı) Vazgeçtim.

Karar senin...

Çok tesekkur edıyorum abi sana pmden yazacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: seckinty

Merhaba Arkadaşlar

konu biraz eski ama bende yeni yol yapıp geldiğimden yakıt tüketimimi paylaşmak istedim

araç malum 1.4 EL

lpg kiti aldesa

yola çıkmadan hem lpg hemde araç bakımını full yaptırdım, son olarakta lpg ayarını kendim ayarladım

uzun yolda km de 190 kr yaktı (lpg litre fiyatı ortalama 2.47 tl idi)

araç 4 kişi + 3 bavul :) full dolu yani

yolda inişi çıkışı boldu

ne kadar uğraşırsak uğraşalım bu fiyatlar yükseldikçe yakıt tüketimi dahada düşmüyor..

hocam bendede 1.4 el var.değerlerin doğru gibi.90 km yolda 20 tl lik gaz yaktım.km de 22 kuruş yapar.lpg 2.80 tl
  • 40kr da yakan var 20kr de.Fikir sahibi olayım diye girdim kafam karıştı ne garip bir arabaymış bu yahu
  • Konuyu horTlatma zamani gelmis kisAcasi lanetlenmis bir model. Bendede 1.4 wekend. Var 50 tl gaz ile 140 km yaptim sehiricinde kisa mesafe hep

• quote:

Orijinalden alıntı: kronikyorgun

Konuyu horTlatma zamani gelmis kisAcasi lanetlenmis bir model. Bendede 1.4 wekend. Var 50 tl gaz ile 140 km yaptim sehiricinde kisa mesafe hep

bende 1.4 el vardı çok iyi arabaydı ama 2000 motordan fazla yakıyordu şimdi benzinde
    palionun lpg sinden daha az yakıyor aracım

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk343458

quote:

Konuyu horTlatma zamani gelmis kisAcasi lanetlenmis bir model. Bendede 1.4 wekend. Var 50 tl gaz ile 140 km yaptim sehiricinde kisa mesafe hep

bende 1.4 el vardı çok iyi arabaydı ama 2000 motordan fazla yakıyordu şimdi benzinde

Ne var suan ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ufuk343458

quote:

Ne var suan ?

logan 1.2 16v şuanki aracım .clio4 deki motorun
    aynısı

• Bende tek nokta enjeksiyonlu 99 palio el var alalı bir hafta oldu, 50 tl gaz aldım, şu ana kadar 180 km şehir içi yol yaptım daha bir yeşil ışık yanıyor 200 km yapmış olsa ki yapacak gibi görünüyor km.de 25 kuruş yakmış olacak. Lpg fiyatı 275-279 tl.

Edit:
    Ben aracı alalı henüz 4-5 gün oldu, aldığımda yarm depo benzin ve çok az lpg vardı kırmızı ışık yanıyordu. 50 tl lpg aldım (2,75 tl litresi) şu ana kadar 210 km şehir içi yol yaptım. Biraz daha gidecek gibi bitsin tekrar deneyeceğim 10 tl lpg alıp km sıfırlayacağım bakalım kaç km götürecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 23 Haziran 2014; 17:24:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 99 lpgli palio var.tek nokta enjeksiyonlu olmasından dolayı araba kısın 40 45 kurus yakıyor yaz aylarında yakıt tüketimi biraz daha düşüyor 25 30 kurusa kadar düşüyor.bence paliolar yakıt konusunda sıkıntılı bi araba kimle görüştüysem aynısını diyor. o yüzden bu arabadan uzak durmak lazım...
  • Bende 99 model 1.4 EL sahibiyim şehiriçi 100 Km'de max 10-11 litre LPG tüketimi var. Uzun yolda 8 litre/100 Km (LPG)

• Ya Arkadaşlar Ne Arabaydı ya Bu arabayı aldıktan sonra sızın Formu okudum ve Yanlıs YAptıgımın Farkındaydım 26 lıtre lpg ıle 230 km yaptım uzun yolda 25 lt lpg ıle 190 km yapıyodu araba sehır ıcı Kullanmam agresıf degıl arabada degısmeyen hıc bsy kalmadı Çok sukur 2 gundur sattım ya
  • Evrakılıç E kullanıcısına yanıt
    Arabayı satalı 4 yıl oldu hala cevap geliyor:D
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.