Şimdi Ara

Palio - Getz - Punto ???? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yeni ehliyet aldıysanız, en güzeli 7000 veya 8000 tl'ye 2. el eski parçası ucuz bir araba almanızı tavsiye ederim. Bunu alay etmek için söylemiyorum. En nihayetinde belli bir tecrübeye ulaşmanız için kullandığınız araba muhakkak yıpranıcak. Benim tavsiyem, 25000 - 20000 arası birşey yerine 3-4 ay bahsettiğim fiyatta parçası ucuz bir araç ile başlamanız. Böylece hem yeni alacağınız iyi bir aracı acemiliğinizi atmış bir şekilde kullanırsınız. Tabii gene de karar sizin. Hayırlısı olsun.
  • arkadasım elimde sıfır araç var çekilşten çıktı.0 km 2010 model fiat grande punto 1.3 m jet active disel.26 bin tl istiyoruz.Araç konusunda en ufak şüphen olmasın tertemiz yeni getirdik evin önüne koyduk 0537 482 97 82
  • quote:

Orijinalden alıntı: toşu

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mitsubishi-colt-bayandan-14-000-km-de-2009-model-cok-temiz-30158044/detay
    o paraya sıfır colt alabilirsin
    çok sorunsuz bir araçtır
    dizel kadar olmasada sınıfının en az yakıt tüketen araçlarından biridir
    sıfır alırsan yedek parça soronun olmaz sonuçta garantili olur.
    bu paralar clio veya getz'e verilirse çok zülürüm.

@Bu Paralar Clio veya Getz'e Verilirse Çok Üzülürüm.

Doğru Söze Ne Denir.

• Merhaba,

Yedek parça konusunda neden sorun ettiğinizi anlamadım. Sıfır araç alıyorsunuz kaza durumunda parçaları kasko arıza durumunda da garanti karşılar. Ayrıca kasko ücreti konusunda da çok sorun etmeyin .25-27bin TL'lik araçların kaskoları birbirinden 300 tl farklı olsa ne olur.

Getz artık üretilmiyor. Palio bence artık maziye yaklaşıyor. İllaki bu üç arasında kaldıysanız kesinlikle Punto. Konfor ve donanım çok daha iyi durumda. Sevgiler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.