Bildirim
Palio tavsiye eder misiniz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Kullandım vites geçiyormu geçmiyormu belli değil garip bir şanzımanı var. 20000 liraya corolla 2003 kasa bulabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1FC651D -- 24 Ekim 2011; 14:01:51 > -
2008 yılında 20.500 liraya Fiat Palio Sole aldık.Şuan aynı araç 23.500.
Şuan 39 binde ve normal bakımları dışında hiç servise gitmedi.
Araba aldığımızda babam acemi ben daha yeni ehliyet alıyordum bu yüzden böyle bir tercih ettik.(parçası ucuz, ufak, 2 yıl garantili)
Ama şuan 20 bin lira param ve B segmenti bir araç alacak olsam gerek 2 senede çeşitli arabalar kullanarak, gerek forumda öğrendiklerimle ben olsam 2. el Temiz bir Grande Punto alırdım.
Palionun yakıt tüketimi konusunda bilgi vereyim.
Şehir içi sakin kullanımda 7.8 civarı, agresif kullanımda 9'u görüyor.Motor performansı oldukça tatminkar.
Yazın uzun yolda 5 kişi +bagaj +klima 5.6'yı gördük
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kubilay S. -- 24 Ekim 2011; 14:07:51 > -
teşekkurler grande puntolar da çok hoş gözüküyor. -
almaktan vazgeçtim cevap verenlere teşekkur ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X