Şimdi Ara

Palit 2600XT sonic İkinci Parti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Gigatek'e palit2600xt sonic'in ikinci partisi gelmiş. Alıp deneme imkanı olanların kart hakkındaki yorumlarını bekliyoruz. VPU recover devam ediyor mu?

• gigateke bi sorsaydınız. onlar bi deneseydi.
  • Ben mail attım ancak henüz cevap gelmedi...

Ancak şu da var ki gigatek prestijine mal olacak şakilde 2. parti hem de ilk partisini geri toplattığı ürünü bir daha getirtecek kadar aptal değildir.

Hiç sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reason666 -- 30 Temmuz 2007; 12:45:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: reason666

Ben mail attım ancak henüz cevap gelmedi...

Ancak şu da var ki gigatek prestijine mal olacak şakilde 2. parti hem de ilk partisini geri toplattığı ürünü bir daha getirtecek kadar aptal değildir.

Hiç sanmıyorum.

ben de yazdım bugün. Umarım sorun yoktur, yıllar sonra ekran kartımı değiştireyim.
  • Ben ikinci parti mal geldiğine inanmıyorum. Kartımı iade etmeden önce stok yok görünüyordu. Kartı gönderdim stok göründü. Şimdi bakıyorum gene yok. Bence yeni parti mal değil. İade edilen kartlar tekrar rafa konuluyor. İade edilmeyenler kalıyor edilenler de etmeyeceklere satılıyor. Nasılsa kargoları giga ödemiyor. Yani gitse de gelse de onlara bir zararı yok...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.