Şimdi Ara

palit 8800 gts 640 mb (yardımcı olurmusunuz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar cok kafam karısık palit 8800 gts 640 mı yoksa asus un 8800gts 320 mi die karar veremedim???
    daha once palit kullanmadım alsam pişman olurmuyum acaba(ne biliyim palit itici geliyor bana)yoksa baska bir kart mı alsam onerebileceginiz yardımcı olursanız sevirim herkese şimdiden tesskürler!!!!!!!

• Arkadaşım ikisini de alma.

Asus un hiçbir artısı yok, muadillerine göre tüm testlerde geri kalıyor, çünki neredeyse tüm rakipleri artırılmış saat hızları ile geliyorlar ve çok çok daha ucuzlar.

Palit iyi bir markadır itici gelmesin, asus un adına bakma (iyi ürünleri var ama ekran kartlarını çok pahallıya satıyor. )

Sana derim ki MSI ya da XFX gibi markaların OC li gelen 320MB GTS lerini al.

He unutmadan monitörün nedir bu da seçimde önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 6 Haziran 2007; 8:52:57 >
  • BENDE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA FYATLARI EL YAKIYOR BENİM MONİTÖR 170T5 ANCAK 19'' PHILIPS C7FS aALMAYO DÜŞÜNÜYORUM
    SORU 1; DDR3 OLANLARDA ANAKARTIN DDR3 MÜ DESTEKLEMESİ GEREKİR??
    SORU 2; NORMAL 8800 GTS ALSAK OC FALAN YOK 512 VE ÜZERİ OLACAK KENDİMİZ OC YAPSAK FİYATTA FARK OLURMU?
    SAYGLAR
  • 8800Gts 640mb modeli 8800Gts 320mb ye göre sadece yüksek çözünürlükte fark atar. 1280/1024 hariç bu çözünürlükten daha yukarısı. sonuçta bellek farkı hariç mimari aynı. yüksek çözünürlüğü olan 1600/1200 - 1920/1440 monitör Lcd vs yoksa. 320mb lik modeli alman fiyat olarakta daha uygun olur.
  • monitör phılıps 107 E !!!!de valla cok karasızım bilmiyorum artık siz neyi önerirseniz ondan alıcam ilgilendiginiz için cok tessekur ederim...!
    yani 600-700 ytl birasdaha fazla olabilir sorun deil güzel bişey olsun istiyorum....!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tknsmh -- 5 Haziran 2007; 20:18:32 >
  • 600-700ytl ve biraz üstü bütçen varsa öncelikle monitörünü değiştirmeni öneririm. çünkü o monitör tat vermez 8800ultra bile taksan düşük çözünürlüğe 1024/768 e mahküm. Sparkle 8800 gts 320mb ve 19 lcd marka çok önemli değilse aşşağı yukarı 800ytl civarı belki biraz geçebilir. ama monitörü değiştirmen şart oğlu şart.
  • MONİTÖR OLARAK NE TAVSİYE EDERSİNİZ 19'' mu YOKSA DAHA BÜYÜKMÜ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 19 LCD de wide veya normal i derecelendirebilirmisiniz.Wide alsam sorun olurmu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak03

MONİTÖR OLARAK NE TAVSİYE EDERSİNİZ 19'' mu YOKSA DAHA BÜYÜKMÜ??

Bütçeye göre 24 inç e kadar monitör tavsiye edebiliriz
    Bütçenizi söylemeniz lazım anlayacağınız
    Konuya dönersek o ekran kartı o monitöre bikaç numara büyük gelir...En uygunu monitör değiştirilmeyecekse 8600gt almaktır.
  • saten monitor kardeşime gidicek büyük olasılık yani monitör degişcek o dedegin gibi sart oglu sart

monitörü degiştirecegime gore yani ne alıyım monitörü phılıps alırım yine veya sunu alda diyebilirsiniz

uyarım ben
  • Arkadaşım öncelikle philips alma LCD yi.

Sana bütçene göre ürün önerebiliriz. 19 inç LCd ler var 200$ a.

170$ a da 17 inçler.

WideScreen ler bazı oyunlarda iyi olmuyor mesela NeedForSpeed de WideScreen desteği yok ve görüntü birazcık basık oluyor (valla çok önemli bir seviyede değil), ama şimdiki oyunlarda destek var.

Ama iş film izlemeye gelince WideScreen çok güzel oluyor zira 19 geniş ekranda aldığınız film görüntü boyutu daha büyük olur. Biliyorsunuz DVD ler geniş görüntüye sahip normal monitörde üst ve alt kısımda büyük boşluklar olur. Geniş ekranda ise bu boşlukların bir kısmı sağ ve sola taşınmış. Aşağıdaki resim olayı açıklıyor.

Bu da renklerin ne anlama geldiğini söylüyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: tknsmh

saten monitor kardeşime gidicek büyük olasılık yani monitör degişcek o dedegin gibi sart oglu sart

monitörü degiştirecegime gore yani ne alıyım monitörü phılıps alırım yine veya sunu alda diyebilirsiniz

uyarım ben

Dediğim gibi öncelikle bütçe önemli. Ayrıca forumun monitör bölümünde daha fazla bilgi bulabilirsiniz.

• herkese çok tessekur ederim saolun arkadaslar onerileriniz için yarın bi bakıcam olamassa yine yarın selenirim size cok saolun..........!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.