Şimdi Ara

Palit 9600gt HDMI ses sorunu.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
4.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozzzy222

ingilizcem yok benim

Abim üçüncünün resimlerine baksan tamam..

İki püf nokta var, 9600GT Sonic üzerinde minicik bi jumper var yaw.. Gerçi ben onu bulduydum ama direk Palite de yazıp sordum, onun yerini değiştiricem.. Adamlar bir günde döndü mailime Taiwandan.. Hem de çok güzel açıklamışlar..

Gigabyte ın Türkiye kısmına da aynı gün (pazartesi) mail attım ama halen cevap veren yok..

İşte aradaki fark..

• yahu ne banlıyorsun milleti sen adminkende böyleydin

yahu tamamen programsal bişey yani başına oturupta yapamıyacağm şey yoktur de :D dün bi ses kartı vardı taktım msnden görüşemiyoruz sorun ne ses te sorun war e kart sıfır demekki programsal 5 dakika uğraştım karşıdan ses geldi 10 dakika sonra görüştük 5 para etmez dandik ses kart bağlantı noktalarını gösteriyorsun :D akşam deniyeceğim bende bakalım ne olur daha önce denedim iyi idi ama bakalım ne olcek
  •  Palit 9600gt HDMI ses sorunu..

yaw işte monitör kablosu bu analogtan görüntü seside gösterdik n olur böyle bağlan paliti batırıcen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzzy222 -- 12 Eylül 2008; 15:05:45 >
  • burak abi bi tıklasana % 1000 işine yarayacak anlatmak isteyipte anlatamadıklarımız sanki burdawar

düzeltme : oneya link yasakmı oldu neyse boşver p.mden attım tıkla sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzzy222 -- 12 Eylül 2008; 15:45:23 >
  • sen bu SP_DIF bağlantısını yaptın ve ses gelmiyor öylemi at camdan aşağı
     Palit 9600gt HDMI ses sorunu..

http://www.pccables.com/ig.php?image=05026.jpg bu kabloyu anakartın üstündeki ses çıkışından ekran kartına takmıştın demi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzzy222 -- 12 Eylül 2008; 15:58:42 >

• arkadaşlar konuyu hortlatmak gibi olmasında aynı sorunu bende yaşıyorum bir türlü hdmı den ses alamıyorum. anakartım abitıp35v SP_DIF çıkışına palit 9600gt sonic 1gb katımı güzelce tüm kombinasyonlarda bağlıyorum fakat olmuyor.
    konuyu açan arkadaş sorunu çözdümü acaba
    yardımlarınızı bekliyorum.
  • Arkadaşlar;
    4 yıl aradan sonra konuyu hortlatıyorum :)
    Led tv aldım kasadan hdmi bağlantısı yapayım dedim.Fakat görüntü var ses yoktu.
    O kadar internette araştırmama rağmen sorunu halledememiştim.Kasamı aldım tamirciye götürdüm onlarda halledemediler.Sonunda onu sök bunu tak iyice kurcaladım.Ana kartı ve ekran kartımı yakma riskine rağmen buldum.Allah'tan yakmadım.
    Alın size 2008 den bu yana bulunamayan çözüm.:)

ekran kartının bağlantısız hali.
    beyaz girişin altında 3 pinli bir giriş var.onun üzerindede bir köprü.
    köprüyü çıkarıp sağdaki pinleri köprüleme yapıyoruz.

Köprüyü değiştirdikten sonraki halide bu.
    Kutusundan çıkan kablonın siyah uçlu kısmını ana kart üzerine SPDIF-OUT çıkışına
    diğer tarafınıda ekran kartına bağlıyoruz.

Sonrasında bilgisayarınızı açın.
    bağlantılarınızı yapın.Windows 7 için söylüyorum Ses simgesinin üzerine sağ tıklayın kayıttan yürütme aygıtlarını açın.
    Hoparlörün altındaki HDMİ aygıtını varsayılan yapın.Tamam deyin çıkın.
    tvyi açın bakalım olmuş mu.ha bu arada tv yi de hdmi ye yönlendirmeyi untmayın.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.