3 AY ÖNCE ALDIĞIM VE SORUNSUZ KULLANDIĞIM PALİT GTS 450 EKRAN KARTIMIN FAN YAPRAKLARINDAN BİRİ KIRILDI :s BEN YAPIŞTIRDIM BU YAPRAĞI ANCAK SES YAPIYOR HIZLI DÖNDÜĞÜNDE..ŞİMDİLİK İDARE EDİYORUM AMA YENİ BİR EKRAN KARTI SOĞUTUCUSU ALMAM GEREKİYOR..TAVSİYELERİNİZİ ALABİLİRSEM SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER.....
NOT : FORUMDA BULAMADIM VARSA 2.Cİ EL DE DÜŞÜNEBİLİRİM
garanti kapsamına girmiyormu acaba.
hocam şimdi şöyle birşey var kart bana hediye geldi diyebilirim..o nedenle garantisi yok gibi bi durum var malesef.ki kullanıcı hatasına girer bu durum galba kendi kendine kırılmadı çünkü parmağım çarptı ..
quote:
Orijinalden alıntı: ayhand28
garanti kapsamına girmiyormu acaba.
Bildiğim kadarıyla Garanti kapsamında değil.
evet arkadaşlar .. halen bulamadım ben fan..AKASA VORTEX UYAR MI BU EKRAN KARTINA Bİ YARDIM ETSENİZ YA..BU SES BENİ AYAR EDİYOR
quote:
Orijinalden alıntı: smhengc
evet arkadaşlar .. halen bulamadım ben fan..AKASA VORTEX UYAR MI BU EKRAN KARTINA Bİ YARDIM ETSENİZ YA..BU SES BENİ AYAR EDİYOR
Uyumluluk listesinde yok bildiğim kadarıyla.
evet katılıyorum ustacım uyumluluk listesinde yokmuş..forumda 2. el falan da bulamadım..bi tavsiye ya da yönlendirme yapamazmısınız forumdaşlar...
2.ci önerdiğin ürün gayet başarılı..ancak fiyatı biraz yüksek geldi :) bakalım daha uygun bişeyler bulabilirmiyiz..ben kafa patlatıp araştırma yapayım tekrar teşekkürler ..
quote:
Orijinalden alıntı: smhengc
teşekkürler Furkan ...
2.ci önerdiğin ürün gayet başarılı..ancak fiyatı biraz yüksek geldi :) bakalım daha uygun bişeyler bulabilirmiyiz..ben kafa patlatıp araştırma yapayım tekrar teşekkürler ..
Rica ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme