Şimdi Ara

Palit GTS250 Serileri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • samet kardeşim gts250 green veya e-green i bu kadar çok seviyorsan al bir vantaj rekoru filan kır da gözlerimiz bayram etsin. fazla meseleyiş dallandırmaya ne gerek var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

@Samet19o7

HD5750 gibi bir kart varken artık GTS250'ye para verilmez, her ne kadar da performansı iyi olsa da bu herkese göre değişebilir, kimse kullandığı karta kötü demez kolay kolay, mesela bir arkadaşımız var HD5770'i GTX480 ile filan kıyaslıyor malesef...

Amaç burada genel olarak bütçeye göre alınacak; en yeni (güncel) ve en iyi f/p oranını veren bununla beraber, istenilen ürünün kullanılacak diğer bileşenlerle uyumluluğuna göre tavsiyede bulunmaktır.

200 TL seviyesinde Asus markalı HD5750 çok iyi tercihtir, kartın + yönlerini yazmak istemiyorum herkes biliyor zaten, GTS250 kötü kart değildir lakin artık tercih edilmeyip, HD5750 alınması çok kötü bir karar değildir.

Aşağı yukarı aynı veya benzer performansı veriyorlar bu yüzden kasmaya gerek yok yani yeni nesil ürün iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: ally_snare

quote:

Orijinalden alıntı: Samet19o7

quote:

Orijinalden alıntı: fero01

quote:

İşin şaşırtıcı yönüde burası zaten. Kanıtlayın eyvallah diyecem.

google yaz gts250 vs gts250-green,e-green diye 1 hafta boyunca 2000 in üzerindeki yazıyı oku anlamazsan tekrar gel

Yazdığın kelimelere dikkat et. Düzgün bir açıklama yapacaksan yap. Yaşça büyük bilgi bakımından zengin olabilirsin ama burada bana bu şekilde laf koyarmış gibi konuşamazsın.

Sen artık sus

Akşam burdaysan ben seni susturacam ÇOCUK bekle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samet19o7 -- 23 Temmuz 2010; 11:32:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

samet kardeşim gts250 green veya e-green i bu kadar çok seviyorsan al bir vantaj rekoru filan kır da gözlerimiz bayram etsin. fazla meseleyiş dallandırmaya ne gerek var?

Şu anda işteyim. Akşama 3d mark vantage test yapıp ss koyacağım.
  • gts250 ile gts250 green arasında ahım şahım bir fark yok. Aradaki farkı zaten OC ile kapatabilirsiniz. Kart bendeki 9800gtx+ ile benzer performans gösteriyor, fakat daha az güç tüketiyor. Bence gayet güzel bir kart.

Palit GTS250 Serileri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rextr -- 23 Temmuz 2010; 11:43:06 >
  • 6 FPS küçümsenecek bir değer değil bence. Green gene o kadar kötü değil ama E-Green versiyonu ile normal arasında oldukça fark vardır heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riqimaru

6 FPS küçümsenecek bir değer değil bence. Green gene o kadar kötü değil ama E-Green versiyonu ile normal arasında oldukça fark vardır heralde.

Akşam vantage ss koyacağım. Ben Green'den bahsediyorum zaten. E-Green'den değil.
  • quote:

quote:

samet kardeşim gts250 green veya e-green i bu kadar çok seviyorsan al bir vantaj rekoru filan kır da gözlerimiz bayram etsin. fazla meseleyiş dallandırmaya ne gerek var?

kardeşim senden vantage ss filan isteyen yok. kendini yorma biz gts250 nin artık demode olduğunu söylemeye çalışıyoruz. referans model ile green, e-green arasında fark olsa ne olur, olmasa ne olur bu saatten sonra. ben vantage rekoru derken quad sli gtx480 in rekorundan bahsetmiştim. 55-56K

• quote:

quote:

quote:

kardeşim senden vantage ss filan isteyen yok. kendini yorma biz gts250 nin artık demode olduğunu söylemeye çalışıyoruz. referans model ile green, e-green arasında fark olsa ne olur, olmasa ne olur bu saatten sonra. ben vantage rekoru derken quad sli gtx480 in rekorundan bahsetmiştim. 55-56K

Ben demode olmadığını savunmuyorum zaten. Ben normal bir Geforce GTS250 ile PALIT GREEN GTS250 arasında fark olmadığını savunuyorum ki @ rextr arkadaşımızın koyduğu tablodan bakabilirsiniz. Bazılarına kalsa konunun başında; sanki iki kart arasında dağlar kadar fark varmış gibi konuşuyorlar ben buna takıldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samet19o7 -- 23 Temmuz 2010; 12:08:56 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben demode olmadığını savunmuyorum zaten. Ben normal bir Geforce GTS250 ile PALIT GREEN GTS250 arasında fark olmadığını savunuyorum ki @ rextr arkadaşımızın koyduğu tablodan bakabilirsiniz. Bazılarına kalsa konunun başında; sanki iki kart arasında dağlar kadar fark varmış gibi konuşuyorlar ben buna takıldım.

kaklısın tabi ama energy saver modellerde tek güç girişi oluyor. hız aşırtmaya pek müsait değil. referans hızlarda pek fark etmeyebilir ama hız aşrtma ile farklı sonuç alınabilir. gerçi kullanmadığım için hız aşırtma potansiyeli hakkında bilgim yok.

• PALIT GREEN GTS250 ufak bir hız aşırtma ile kart en ufak bir zorlanma yaşamadan Geforce GTS250 ayarına rahat gelir. Ama Geforce GTS250, PALIT kadar hız aşırtmada başarılı olamaz. Önemli bir detay; Karta gelen güç. Nvidia'da alttaki resimde sağ üstte tek güç girişi..

Güç girişleri;

Palit GTS250 Serileri

Palit GTS250 Serileri

Palit GTS250 Serileri

Palit GTS250 Serileri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samet19o7 -- 23 Temmuz 2010; 12:42:25 >

• peki bu green kadar hız aşırtılamaz mı? bu da palit. özel soğutuculu.

Palit GTS250 Serileri
  • quote:

peki bu green kadar hız aşırtılamaz mı? bu da palit. özel soğutuculu.

Palit GTS250 Serileri

Aynı karttan bahsediyoruz zaten. Üstteki PALIT GTS250 resimleri bu kartın aynısı. Aynısı bende var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samet19o7 -- 23 Temmuz 2010; 17:57:04 >
  • quote:

quote:

peki bu green kadar hız aşırtılamaz mı? bu da palit. özel soğutuculu.

Palit GTS250 Serileri

Aynı karttan bahsediyoruz zaten. Üstteki PALIT GTS250 resimleri bu kartın aynısı. Aynısı bende var.

tamam bu normal gts 250 değil mi? bu kartta pekala hız aşırtılamaz mı?

• Normal GTS250 bu kardeş.

Palit GTS250 Serileri
  • quote:

Normal GTS250 bu kardeş.

Palit GTS250 Serileri

bu normal gts 250 ise benim gösterdiğime ekstra güç girişini neden koymuşlar peki? fabrika çıkışlı hızaşırtmalı olarak filan mı geliyor?
  • Hızaşırtmalı gelmiyor. Hızaşırtma yapıldığında kartın zorlanmaması için ve üstündeki soğutma bloğunu görüyorsun, bu bloğu soğutması için çift güç girişine ihtiyaç duyuluyor.
  • Şimdi default halinde fazla fark yok o tamam. Ancak düz GTS 250 ile eco olanlar aynı düzeyde hız aşırtılabiliyor mu? Benim bildiğim atıyorum düz model %25 oc oluyorsa eco olanlar %15 oluyor (değerleri salladım).
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riqimaru

Şimdi default halinde fazla fark yok o tamam. Ancak düz GTS 250 ile eco olanlar aynı düzeyde hız aşırtılabiliyor mu? Benim bildiğim atıyorum düz model %25 oc oluyorsa eco olanlar %15 oluyor (değerleri salladım).

Ben onu bunu bilmem arkadaş. PALIT GTS250 hız aşırtmada normal GTS250'ye göre daha iyi. Ufak bir oc ile normal bir GTS250 ayarına gelir. Bir fark yok zaten.
  • Karışıklık mı oldu acaba konuda.
    Bizim düz model dediğimiz zaten Palit GTS 250 ama standart hızlara sahip olanı.
    Sendeki kartın default clock'ları yazsana mümkünse?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dovahkiin -- 28 Temmuz 2010; 14:32:07 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.