Şimdi Ara

PALIT NVIDIA GTX 260 Sonic 896MB 448BIT GDDR3 Kullanan Var Mı? Isınma Problemi Var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: creauter

Size sorulan soru GTX 260 kullanan varmı. Sizin cevaplarınız her forumda olduğunun aynısını okuduğunu anlamayan insanlar olduğunuz için yok gtx 275 al yok nasıl ısınır sanane kardeşim adamın sorusunu cevaplasanıza siz kartı kullanan varmı demiş çocuk ne alaka ekran kartı öneriyosunuz bilmem ne hep aynı şeyleri görüyorum forumda neden boşa pm atmak geliyor içinizden. Kardeşim ben GTX 260 CORE 216 ekran kartını aldım kullanıyorum harika bir kart sen bakma milletin yazdıklarına kendim kullanıyorum crysis dahil bütün oyunları full yüksek grafikte oynayabilirsin bu kartla.

@tarkolar senin pc'de sorun var hacı bak herkes full oynuyor oyunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Riqimaru

quote:

Orijinalden alıntı: creauter

Size sorulan soru GTX 260 kullanan varmı. Sizin cevaplarınız her forumda olduğunun aynısını okuduğunu anlamayan insanlar olduğunuz için yok gtx 275 al yok nasıl ısınır sanane kardeşim adamın sorusunu cevaplasanıza siz kartı kullanan varmı demiş çocuk ne alaka ekran kartı öneriyosunuz bilmem ne hep aynı şeyleri görüyorum forumda neden boşa pm atmak geliyor içinizden. Kardeşim ben GTX 260 CORE 216 ekran kartını aldım kullanıyorum harika bir kart sen bakma milletin yazdıklarına kendim kullanıyorum crysis dahil bütün oyunları full yüksek grafikte oynayabilirsin bu kartla.

@tarkolar senin pc'de sorun var hacı bak herkes full oynuyor oyunu.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.