Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 PALİT RTX 3070 GAMİNG PRO 8GB OC Satın Al 24 Haziran 2024 10:54 1 1 PALİT RTX 3070 GAMİNG PRO 8GB OC Ürünün 2. sahibiyim 1 senedir bendedir. İş temposundan dolayı haftada en fazla 2 3 gün akşamları 2 saat civarı oyun için kullandım. Aldığımdan beri hiç bir sorun yaşamadım.  11.11.2020 Gamegaraj faturalidir.Kutusu ve Faturası vardır. Kutusunda biraz yırtılma vardır.Garantisi bitmiştir. Vida etiketi üstündedir. Mining geçmişini bilmiyorum satıcı arkadaş mining yapılmadığını söylemişti, ben aldığımda çok temizdi kart hala da şu an öyledir. Takas dusunmuyorum.Kartın kendi resimleri gün içerisinde yüklenecektir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 8250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Trabzon, Akçaabat Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] ASROCK B450M PRO4 AM4 4 RAM SLOTLU. GUNCEL BIOS [SATILDI] CASPER NİRVANA ONE A430 "SADECE LCD EKRAN" [SATILDI] PALİT RTX 3070 GAMİNG PRO 8GB OC [SATILDI] FSP HYPER 700 SERİSİ 700W GÜÇ KAYNAĞI