Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILDI] PALİT RTX 3080 GAMİNG PRO RGB 10 GB Satın Al 25 Ocak 2024 10:19 1 1 [SATILDI] PALİT RTX 3080 GAMİNG PRO RGB 10 GB Ürünü 2023 kasım ayında bir arkadaştan aldım sorunsuz bir karttır, kartın kozmetik açıdan da bir sıkıntısı yoktur . Ürünün garantisi 5 ay önce kadar bitmiştir. Başka ekran kartım olduğu için satılıktır.Kartı kasımdan beri sistemimde sorunsuz kullandım , garantisi bittiği için macun değişimini ben yaptım ilk defa ben açtım. Mining görmediğinden termal padler de pek bir sıkntı bile yoktu dağılma, parçalanma, yıpranma gibi. Macunu mx 4 ile yeniledim zaten çok ısınan bir kart değildi oyun amaçlı kullanıldığı için.Resimlerde ısı değerlerini görebilirsiniz. Kartı almak isteyen arkadaşlar İstanbul Kozyatağı ndan elden veya önce havale sonra kargo şeklinde alabilirler.Takas düşünmüyorum ölü pazarlıklarına da ayıracak vaktim yok . Minik bir pazarlık olur abartmadan. Çalışan sorunsuz kart arayan ciddi alıcılar pm den ulaşabilirler. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Micron 2400 Nvme M2 Ssd 512 GB Gen 4 [SATILDI] Enermax Max Pro III 700 Watt 80+ Psu Faturalı 2 Yıl Garantili [SATILDI] Enermax StarryFort SF70H Argb Temperli Camlı 700 Watt Matx Kasa [SATILDI] RAİJİNTEK PONOS ULTRA MESH KASA / RAİJİNTEK CRATOS 850 WATT GEN5 PSU
Ürün forum içine satılmıştır alan arkadaşımıza hayırlı olsun... ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Micron 2400 Nvme M2 Ssd 512 GB Gen 4 [SATILDI] Enermax Max Pro III 700 Watt 80+ Psu Faturalı 2 Yıl Garantili [SATILDI] Enermax StarryFort SF70H Argb Temperli Camlı 700 Watt Matx Kasa [SATILDI] RAİJİNTEK PONOS ULTRA MESH KASA / RAİJİNTEK CRATOS 850 WATT GEN5 PSU