Şimdi Ara

Palm kredi kartı büyüklüğünde bir Android telefon duyurdu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefonda oyun internet vb. İşi olmayanlar için muhteşem ana ekranı da güzel tasarlamislar. Navigasyon, müzik, bir iki mesaj tamam işte.

• fuckulteli kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum dediğin ozelliklerde bir telefon cıkarsalar kesinlikle birçok kişinin tercih edeceği cihaz olur..ancak bu tur bir telefon için aynı zamanda fiyatında daha makul seviyelerde olması lazım zira işlemci, ram, kamera gibi bir cok ozellikten feragat ediliyor..
  • 4 inç ekrana adapte edilen uygulama kalmadı artık. 2012 yılında 4.5 inçlik xperia ion bile lükstü. Bu nedenle giriş segment olan 3.5 inçten 4.5 inçe kadar her telefona uygulama adaptasyonu yapılıyordu. Şimdi miro ve s, u modellerinde ve nicelerinde optimizasyonu olan uygulama büyük ihtimalle bulamazsınız. Giriş segmenti 4.5 ile başlıyor. Bu arada ekran büyütme geyiğinde tamamiyle katılıyorum ve telefonun tek el ile kullanılabilir olması gerektiğini düşünüyorum.

• Sadece "alo" diyen, diğer özelliklerle ilgilenmeyen ve küçük telefon olmasını isteyen bir sürü insan var. Bu telefon onlar için.

• The verge incelemesini bile yaptı... günaydın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16:9 formatlı bir ekrana sahip olduğu için uygulama adaptasyonu sorunu yaşamayacaktır.

• Çentikli bir ekran koysa 4" seviyesine çekebilirse ekran boyutunu birazda pili büyütse çok iş yapar ama 350 dolara değil.

• Bildigin iphone 2g yapmislar. Bununla ovunuyorlar. Sifir cerceveli bir cihaz yapsalar eyvallah

• Küçülsede cebimize girse

• Fiyat saçma. Ama ürün gerçekten gerekli bir boşluğu dolduracak. Daha ileri modellerde çerçeveleri inceltip bataryayı büyütürlerse makul fiyatlar çok iş yapar. Elimde şu an 3.1 inç ekranlı Blackberry Q10 var ve gerçekten hafif ve çok iş gören cihazlar çok lazım oluyor. Hotspot müzik gibi gereksinimleri hafifçe halletmek daha iyi oluyor. 200 gram telefon sürekli olunca bıktırıyor. 60 gram hissedilmez bile. Bendeki 140 gram ve 60 gramlık tam bir akıllı telefon olması gerçekten harika bir durum. Ekran küçük olduğu için batarya çok sırıtmaz ama yine de büyük olması daha büyük bir avantaj verirdi.

• Aklima vakti zamanında kullandığım Xperia x10 mini telefonumu getirdi. Minicik bir şeydi at cebine. Ancak 350 dolara bunu kimse almaz ne telefonlar var. 100 dolar gibi makul bir fiyattan satışa çıksa alırdım. Piyasada küçük telefon kalmadığından 5.84 inçlik a2 liteyi küçük diye kullanıyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tadımlık telefon yapmışlar :))

• 3,5 4 İNÇ OLSAYDI BARİM,1500mAh FALAN.
    BİR TUTAM TELEFON OLMUŞ,BANA UYAR,
    MESELA ŞU AN MEİZU 15 EN İDEAL ÖLÇÜLERDE.
    İPHONE X DE BU YÜZDEN KULLANIYORUM,
    SAYGILAR,

• 2. sevgilisi olanlar için çok ideal. Kolay saklanır bu tel.

• Telefon hoşuna gidenler tekrar düşünsün;

Palm kredi kartı büyüklüğünde bir Android telefon duyurdu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.