Şimdi Ara

PALME KİMYA KONU ANLATIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kimya için bi konu anlatım kitabı alıp video izlerken üzerine (kitapta olmayan ekstra bilgileri vs) not alarak ilerlemek istiyorum. Bunun için Palme konu anlatımı ile limit el kitap arasında kaldım. Sizce hangisi veya başka bir çalışma şekli önerebilir misiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Up

• Up

• Up

• Bence konu anlatım kitabı alma hocam. İnternette bir sürü konu anlatım kitabı var zaten. He illa alacağım diyorsan yayın denizini öneririm

• _Kullanıcı_Adı_ kullanıcısına yanıt
    Hocam kimya adası falan pdf verse hiç uğraşmayacağım zaten kitapla falan. tyt kısmı için en azından böyle bir şey düşündüm ben de

• Video izlerken önemli yerleri post itlere not al çalışma masanın önüne yapıştır. Soru çözerken kitap açma zahmetine de gitmezsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fizik lys kitap önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sütursatır S kullanıcısına yanıt
    Kimyacı Gülçin hoca diye bir kanal var hocam. O veriyor. Sesi biraz garip ama iyi anlatıyor. Pdfleri de düzenli. İzlemesen de pdfler için bir bak derim.

• Hocam bülent demir yayınları kimya onu anlatımlı var tavsiye ederim tyt kimyam çok kötüydü çok iyi düzeltti (son konuları çalışmadım ama çalıştıklarımı yapıyorum) kitap basılomıyor sanırım ama pdfsi(hoca yayınlamıştı sanırım) var çıktı alabilirsen 10 numara olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.