Şimdi Ara

Pamukkale Turizm %50 İndirim Fırsatı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
3
Favori
2.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tamerin

Arkadaşlar en son Metro ve Ulusoydan %50 bilet satan birisinin kredi kartını kopyalayarak bu işi yaptığı ortaya çıkmış, bilet alanlardan ben dahil Ulusoy tarafından aranarak uyarılmıştık. Ayrıca biletleri de normal fiyatlardan aldıkları ortaya çıkmıştı. Başınıza bela açılmasını istemiyorsanız (o kartı kullanarak bileti siz almış oluyorsunuz sonuçta) bu gibi üç kuruşluk işlere girmeyin. Benim bir gün boyunca yaşadığım sıkıntıyı anlatamam ki o otobüsü de kaçırmıştık halbuki.. Sonradan ne oldu bilmiyorum, belki Ulusoyın da hatası olabilir ama ben şimdi Pamukkale Turizmin sahibi yakınım olduğu için arayıp soracağım durumu, sizi de bilgilendirirm..

peki arayın konuşun hocam ben kartı nasıl kopyalicam adamın kartını alsam atmden parayı çekerim neden böyle birşey yapim ve nasıl bir şeydir ki bana bunu söylüyorsunuz ayıptur

şuanda kaynağını vermem ama eski bir kaynak var :http://www.yakala.co/pamukkale-turizmde-50-indirim bunun gibi bir yerden temin ediyorum

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: PamukkaleTurizm

quote:

Orijinalden alıntı: tamerin

Arkadaşlar en son Metro ve Ulusoydan %50 bilet satan birisinin kredi kartını kopyalayarak bu işi yaptığı ortaya çıkmış, bilet alanlardan ben dahil Ulusoy tarafından aranarak uyarılmıştık. Ayrıca biletleri de normal fiyatlardan aldıkları ortaya çıkmıştı. Başınıza bela açılmasını istemiyorsanız (o kartı kullanarak bileti siz almış oluyorsunuz sonuçta) bu gibi üç kuruşluk işlere girmeyin. Benim bir gün boyunca yaşadığım sıkıntıyı anlatamam ki o otobüsü de kaçırmıştık halbuki.. Sonradan ne oldu bilmiyorum, belki Ulusoyın da hatası olabilir ama ben şimdi Pamukkale Turizmin sahibi yakınım olduğu için arayıp soracağım durumu, sizi de bilgilendirirm..

peki arayın konuşun hocam ben kartı nasıl kopyalicam adamın kartını alsam atmden parayı çekerim neden böyle birşey yapim ve nasıl bir şeydir ki bana bunu söylüyorsunuz ayıptur

şuanda kaynağını vermem ama eski bir kaynak var :http://www.yakala.co/pamukkale-turizmde-50-indirim bunun gibi bir yerden temin ediyorum

Siz yapıyorsunuz demiyorum ama ATM'den para çekilmemesinin nedeni anında enselenme endişesidir (kamera vb). İntenetten alışveriş yapsa IP, kargo vb ile ele verir.
    Bilet alınmasının nedeni ise, başka kişilere bilet alarak suça ortak etmek, çok kişiye alınca da işin içinden çıkılmaz hale getirmektir. Sonuçta bu işten faydalanan bilet alan kişi olduğu için, sorumluluğu onlara atıyor. Ayrıca bu işi yapanlar da genelde ikinci bir kişi bulup ona komisyon vererek, satışı onun üzerinden yapıyor. Ona nasıl aldığını söylememekte, kupon var demekte ve ikinci kişi ise banka hesabını veren kişi olduğu için kartı kopyalayan kişi resmi olarak hiç bir şekilde bu işe bulaşmamış oluyor.

• HOCAM ÇOK GÜZEL KONUŞTUNDA BEN ANLAMAM WALLA ÖYE ŞEYLERDEN 4 GÜN SONRA BİTİYO ZATEN KUPONUM HOCAM HABERLERE KAÇ KERE ÇIKTI ORAYA MAKİNE YERLEŞTİRİYO KOPYALIYOR AMA YAKALANDILAR BEN ÖYLE ŞEY YAPIP GENÇLİĞİMİMİ ÇÜRÜTEYİM HOCAM YA ANLAMAM O İŞLERDEN HOCAM KUSURA BAKMA

• quote:

HOCAM ÇOK GÜZEL KONUŞTUNDA BEN ANLAMAM WALLA ÖYE ŞEYLERDEN 4 GÜN SONRA BİTİYO ZATEN KUPONUM HOCAM HABERLERE KAÇ KERE ÇIKTI ORAYA MAKİNE YERLEŞTİRİYO KOPYALIYOR AMA YAKALANDILAR BEN ÖYLE ŞEY YAPIP GENÇLİĞİMİMİ ÇÜRÜTEYİM HOCAM YA ANLAMAM O İŞLERDEN HOCAM KUSURA BAKMA

Ben siz yapıyorsunuz demedim zaten ama senin gibi satan gencin de haberi yoktu durumdan. Karşı taraf, amcasının şirketine firmanın kod verdiğini söylemiş O sadece satıyordu, sonra ne oldu bilmiyorum..
  • Fethiyeden yolcularım geldi teşekkürler.

Güvenilir satıcı sorunsuz alışveriş yapabilirsiniz.
  • izmirden alanyaya sorunsuz bilet alındı tesekkürler
  • quote:

YORUMLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

SATIŞ GÜNCELDİR

Denizli Afyon 2 kişi ne kadara gidiyoruz hocam? Sizin fiyattan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yolculuğum sorunsuz geçti, dürüst ve güvenilir bir satıcı.Kendisine teşekkür ediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • PamukkaleTurizm P kullanıcısına yanıt
    Bilgileri pm attım hocam bekliyorum.

• hocam merhabalar acaba aynı durum anadolu içinde geçerlimi acaba
  • Bilet satın aldıktan sonra
    Sayın ..........
    bir şifre ve 10 € Güle Güle kullanın diye bir mesaj geldi, sizlerde de aynı şekilde mi arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: quvardci

Bilet satın aldıktan sonra
    Sayın ..........
    bir şifre ve 10 € Güle Güle kullanın diye bir mesaj geldi, sizlerde de aynı şekilde mi arkadaşlar?

Sizde Karışıklık Oldu Hocam Sıkıntı Etmeyin :)

• satışlar günceldir

• Arkadaşlar;
    Satıcıdan 5 tane bilet aldım. 2 tanesi sorunsuz şekilde kullanıldı. Fakat yarın için kullanılacak olan 3 tanesi iptal edilmiş. Pamukkale'yi arayarak teyid aldım.
    Mesaj attım satıcıya ancak dönüş yapmadı.
    Hepsinin de ücretini birlikte göndermiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekkral34

Arkadaşlar;
    Satıcıdan 5 tane bilet aldım. 2 tanesi sorunsuz şekilde kullanıldı. Fakat yarın için kullanılacak olan 3 tanesi iptal edilmiş. Pamukkale'yi arayarak teyid aldım.

@PamukkaleTurizm Bu konudaki cevabınız nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DENIZCISERKAN

quote:

Orijinalden alıntı: tekkral34

Arkadaşlar;

@PamukkaleTurizm Bu konudaki cevabınız nedir?

Banka Tarafından İptal edilmiş olarak gözüküyor para iadesi için işlem başlattım konuştum arkadaşla zaten 55 lira iade edilecek

• PamukkaleTurizm P kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler.

Konunun banka ile alakası nedir?

Lütfen para iadesini yaptığınızda da buraya mesaj yazarak bilgilendirme yapınız...
  • Aldigim bilet iptal edilmis otobüse binicem diye terminale geldim öyle haberim oldu bu arkadaş yüzünden 2 kati para ödeyerek yolculuk yaptim.Bilet bulamasam ne olacaktı bilmiyorum.

• SİSTEM ARZALANDI SATIŞLAR KAPALI !

• SİSTEM BAKIMA ALINACAKTIR SATIŞLAR KAPALI ! ! ! ! !

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.