Şimdi Ara

###PAMUKKALE ÜNİ 2015 GİRİŞLİLER### (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
5
Favori
2.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilgisayar mühendisliği.Arkadaşlar PAü bilgisayar mühendisliğinde ingilizce hazırlık var mı ?

Edit:üniversiteyi aradım isteyenlere ingilizce hazırlık varmış.Üstelik hazırlıkta kalsan bile 1.sınıfa başlayabiliyormuşsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuff94 -- 24 Temmuz 2015; 9:56:03 >
  • EE , ikinci öğretim geliyordu yanlız sağolsun YÖK denen kumurhane yüzünden harç parası yüzünden yazamadık....

DERSHANELERE KUMARHANE DEDİNİZ PEKİ BU İÖ PARASI SONRA MTOK AYAĞI , Bakan çocuklarına yer açma vs vs....
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuff94

bilgisayar mühendisliği.Arkadaşlar PAü bilgisayar mühendisliğinde ingilizce hazırlık var mı ?

Edit:üniversiteyi aradım isteyenlere ingilizce hazırlık varmış.Üstelik hazırlıkta kalsan bile 1.sınıfa başlayabiliyormuşsun

http://forum.donanimhaber.com/m_108380704/tm.htm
  • Türkçe Öğretmenliği.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paü bilg müh okuyorum , şehir üni hakkında sorunuz varsa yanıtlayabilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vanjou kullanıcısına yanıt
    Çok güzel olur aslında.bil müh fakültesi merkez kampüstemi? .fakülte şehir merke4zine yakın mı? eğitimi nasıl?Yurtdışı bağlantıları var mı?Yurt fiyatları uygun mu?Sorular biraz fazla oldu ama kusura bakma
  • Merkez kampüste ,fakülte şehir merkezine 15 dakika dolmuşla fakat şehir merkezinde takılmıyor öğrenciler, üni çevresi gayet güzel. bende hazırlık okudum bu yıl bölüme başlayacagim.

• quote:

Orijinalden alıntı: vanjou

Merkez kampüste ,fakülte şehir merkezine 15 dakika dolmuşla fakat şehir merkezinde takılmıyor öğrenciler, üni çevresi gayet güzel. bende hazırlık okudum bu yıl bölüme başlayacagim.

Hazırlık zor mu? birde hazırlıkta okutulan kitapları nereden temin edebiliriz? şimdiden çalışmaya başlasa diyorum
  • Hazirlıkta 3 kur var. A,b ve c. C en zoru. Sınav yapiyorlar seviyene göre bir sınıfa yerleştiriyorlar.kitaplar okuldan temin ediliyo ancak okul açılmadan bulamazsiniz okulda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vanjou -- 24 Temmuz 2015; 13:18:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vanjou

Hazirlıkta 3 kur var. A,b ve c. C en zoru. Sınav yapiyorlar seviyene göre bir sınıfa yerleştiriyorlar.kitaplar okuldan temin ediliyo ancak okul açılmadan bulamazsiniz okulda.

teşekkür ederim bilgi için. Peki şimdiden nasıl bir çalışma yapmalı hazırlık içn?
  • İngilizce iktisat

İngilizce hazırlık eğitimi kaliteli mi ?Şu anda senin ingilizce seviyen nasıl
  • İyi eğitim bence , ben en iyi kurdan başlamiştim zaten.rahat anlaşabilirim insanlarla

Çok yardımcı oldun teşekkür ederim
  • Rica ederim ,diğer arkadaşların da kafasına takılan birşey varsa sorabilirler :)

• İkinci öğretim makine mühendisliği

• Gıda mühendisliği
  • Hoş geldiniz arkadaşlar. 2. senem arkeoloji oluyorum sormak istedikleriniz varsa burdan yada özelden sorabilirsiniz
  • Bilgisayar.
    Buraya da soruyum diğer konuda kaybolmasın;
    Bu hazırlık olayı kafamı karıştırdı beyler?
    Tercih kitapcığında özel durumlarda hazırlık gözükmüyor,bilgisayar için hazırlık var mı?
  • Hocam eğitim fakültesi ile diğer fakülteler arası mesafe fazlamı google mapste baktımda eğitim fak. Daha şehre yakın gibi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.