bende panasonic TX-P50GW30 almayı düşünuyorum 127 ekran 600 hertz 1920x1080 çözunurluk bıde aynı ozellıklerın ustune bıde 3d ozellıgı olan TX-P50GT30 modelı var sizce 3d tv almak ne derece mantıklı sonucta 3d izleyebılecegımız fılmler var ama bunun ıcınde ekstra masraf (blu ray oynatıcı vb.) sızın onerınız nedir?
bende gw30 gt20 st33 arasında kalmıştım st33 ile son kararı verdim ve vatandan aldım. pana türkiye sitesinde gw30 ile st33 aynı panele sahip olduğunu görebilirsiniz gt20 bir önceki panel modeline sahip. dlna thx st33 eksileri ancak 3d side artısı 1723tl st33 için araştırdığım kadar iyi bir kampanya fiyatı şuan 1839tl vatanda gw30 ise darty de 1600 tl ye kadar indi ancak şu an stok yok. forumlarda gördüğüm st33 için çok fazla yorum yok ya alamlar çok memnun ve yazmak için çok meşguller yada daha sahip olanların sayısı oldukça az ricam sahip olanlar memnuniyet yada rahatsıklıklarını biraz paylşırlarsa cidden faydalı olacak gibi.....
eğer tercihin plazma ise herkesin malumu olduğu üzere bu işin uzmanı panasonic tir.şimdi kimse kalkıp samsung lg yada birbaşka marka ve model panasonicden iyi diyemez.bunu bir kenara not edelim.öncelikle 25-30 metrekarelik bir odaya 51 inch aşırı büyük gelecektir.senin işini 42 inch görür diye düşünüyorum.samsung un o boyutta d550 modeli bulunmuyor.43d490 modeli var .ama onu tavsiye etmiyorum hd ready çünkü.bu durumda samsung otomatikman eleniyor.geriye panasonicler kalıyor.bak araştır hangisi kafana yatıyorsa onu al..:P
@baturstyle
burada kimse samy yada lg nin panasonicten üstün olduğunu söylemedi , eğer fiyat performans ürünü aranıyorsa samsung düşünülebilir.
ayrıca tv nin ölçüsü metrekare ile değil tv ye olan uzaklıkla la hesaplanır , oda kaç metrekare olursa olsun izleme mesafesi uygunsa istenilen büyüklükte tv alınabilir...
Peki tamam..
Panasonic ST33 serisi bahsedilen her iki üründende daha iyi jaggies özelliğine sahip,Samsg ve LG ürünlerde ise oyun amaçlı alacaklar iyi düşünmeli,ST33 ise nerdeyse oyuncular için en ideal üründür,Lag problemi nerdeyse CRT tvler kadar başarılı !
Samsung D490 düşünmeyin bile,fiyat cazip olabilir ama 3D olayında oldukça zayıf bir ürün !
Hrtz olayını ise boş yere abartıyorsunuz,600 hrtz sadece bir rakamsal değerdir,fiziki olarak panele yani görüntüye bir etkisi olmaz !
600 hrtz diye alırsınız ama bakarsınızki 50 Hrtz bir tvde görüntü daha net-sabit ve akıcıdır,elbetteki yeni nesil 240 hrtz tvler var,bunlar biraz daha pahalıdır ama bir yerde akıllı cihazlar diyebiliriz,yani 240 hrtz demek gelen sinyale göre panelin otomatik olarak algılamasıdır,50 hrtz ise gerçek değerden onu algılar !
Diğer türlü 100 hrtz dersiniz ama sabit yada hızlı görüntülerde bakarsaınızki,görüntü çamurlaşıyor,sırf bunun için akıllı frame olayını çıkardılar ama o bile daha iyi bir görüntü alınmasına yetmedi,gerçi bu tür cihazlar çok ucuz,yani normal izleyiciyi fazlada ilgilendirmiyor,ama oyun maksatlı yada Blu-Ray amaçlı alanlar için en önemli faktörlerdir !
arkadaslar 42st33 alalı bır ay oldu. bana gore gercekten mukemmel bır tv. kablo ile modeme bagladım youtube dailymotion gibi sitelerden rahatlıkla video izlenebılıyor. video olarak her formatı neredeyse acıyor.bazı mkv lerde dil ve altyazı problemı olabılıyor . artık onlarıda xilisoft gıbı programlarla format degısıklıgı yaparak halledebılıyoruz. uydu alıcısı gercekten ıyı ozellıkle hd goruntu harıka. uydu alıcısının bır sıkıntısı var oda bıss key gıremıyorsunuz. klasık plazma yansıması var ama tv acıkken pek anlamıyorsunuz. bu tv yı kullanan arkadaslar bır yardım beklentım var su kı: 1. dsmart uyelıgı olan bır arkadas varsa biss keylerde sorun oluyormu. yada genel bır sıkıntı varmı uyumsuzluk gıbı. cam modul almak ıstıyorum kısa zaman ıcınde. 2. wıfı dungle panasonıc kendı dunglre mı olmalı yoksa herhangı bır wiraless ile balayabılırmıyım modeme. 3. 3d ızleme sansım olmadı gozluk olmadıgı ıcın. gozlukle 3d performansını degerlendırecek bır arkadas var mı.
butun donanım haber formu uyelrıne mutlu ve hayırlı yıllar dilerım.
42ST33 Panasonic icin benim notlarim: Ben aldim, MEMNUNUM!... Garanti de 5 yila uzatildi.......... 1- EW3D2ME active shutter gozluk ile 3D film ve kayitlar cok guzel.Ancak biraz pahali bir gozluk 230 TL Ayrica Panasonic'in Neoplasma teknolojisi digerlerinden cok daha net ve ustun kalitede resimveriyor. 2- Gozlukle izlerken cevrede fazla isik olmamasi, ekran aydinlatmasinin da bir miktar artirilmasi gerekiyor. Cunku bu tip gozlukler karakteri geregi yaklasik %10-%15 oraninda isigi tutuyor. 3- BISS key girme konusunu ben de cozemedim. TRT HD guzel guzel mac verirken Sifreye donmesi gicik ediyor. Acaba, CI yuvasina alinacak bir arayuz ve BISS kodlari girilmis bir kart ile cozmek mumkun olabilir mi, bilen bizi aydinlatsin. 4- Ayni senkronizasyonu yapabilecek bir wifi dongle da isi gorur sanirim. Keske, bluetooth uzerinden goruntu ve ses transferi de yapabilseydi.
quote:
Orijinalden alıntı: umitsayman
42ST33 Panasonic icin benim notlarim: Ben aldim, MEMNUNUM!... Garanti de 5 yila uzatildi.......... 1- EW3D2ME active shutter gozluk ile 3D film ve kayitlar cok guzel.Ancak biraz pahali bir gozluk 230 TL Ayrica Panasonic'in Neoplasma teknolojisi digerlerinden cok daha net ve ustun kalitede resimveriyor. 2- Gozlukle izlerken cevrede fazla isik olmamasi, ekran aydinlatmasinin da bir miktar artirilmasi gerekiyor. Cunku bu tip gozlukler karakteri geregi yaklasik %10-%15 oraninda isigi tutuyor. 3- BISS key girme konusunu ben de cozemedim. TRT HD guzel guzel mac verirken Sifreye donmesi gicik ediyor. Acaba, CI yuvasina alinacak bir arayuz ve BISS kodlari girilmis bir kart ile cozmek mumkun olabilir mi, bilen bizi aydinlatsin. 4- Ayni senkronizasyonu yapabilecek bir wifi dongle da isi gorur sanirim. Keske, bluetooth uzerinden goruntu ve ses transferi de yapabilseydi.
merhaba sayın ümit sayman, garantiyi 5 yıla nasıl uzattırdınız?
bildiğim kadarıyla 2010 kampanyasıydı 5 yıl garanti?
ben de 46st33 siparişi verdim de ondan soruyorum..
gw30 ile st33 arasında kaldım ve st33 aldım.ama şimdi yabancı test sitelerini inceliyorum.gw30 daha iyi sonuçlar almış.st33 de yukardan bakınca ekran kararıyor.bu özelliğni sevmedim.
arkadaşlar sadece bu cumartesi gününe özel bursa anatolium media markt mağazasında panasonic 46st33 plazma tv nin fiyatı 1.999 liraymış ve stok adedi 3 müş bilginize...
bizde heves diyoruz ama.. plazmada burn sorunu,fan sorunu,bandig çizgi rodaj bilmemne...tv ye mi bakıcaz hizmetmi edecez tv ye..alalı m bir led yaşamayalım bunların hiç birini..plazma gerçekten çok rsikli gibi geliyor bana
kendime samsung 51D550 aldım abime de st33 bana sorarsanız kesinlikle samsung ...görüntü vs süper...
Ben de Mart 2012 Gibi Media Markt tan 1400 TL ye Panasonic-TX42GW30 Aldım.160 TL Verip Garantiyi 5 Yıla Uzattım. Led lere Göre Görüntü Daha Gerçekçi ve Doğal. Led lerdeki Görüntü Bana Makyajlanmış Çirkin Kadınlar Gibi Geliyor Tv nin Eksik Yanı Kanla Silme Düzenlme Menülerinin Çok Yetersiz Olması. Biss Girilememesi-Bir de Altyazı Düzenleme Seçeneğinin Olmaması-Usb den Altyazılı İzlenemiyor Sağlıklı Olarak,- Ben de Monster HDMI Kablomla Bağlayıp Keyfimi Sürüyorum. 3D Performasına Gelince Dayımda Samsung 3d Varmış Panasonicten Çok Başarılı Dedi.Ben de 3D Olmadığı İçin Yorum Yapamayacağım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme