valla paraya kıyıp 2 tane gözlük aldım spr.400-600 tl arası bluray oynatıcıya para vereceğime ps3 aldım sorun çözüldü.tavsiye ederim
arkadaşlar .TX-P42GT20E için bazı filmlerde alt yazı sorunu ve 3d lerde formatı tanımadığı için tv okumuyor.güncelleme tamam.ama codec yüklemesi ayrıca yapılabiliyormu????
30GÜN ÖNCE ALDIGIM P50ST30E MODELİ TV TELETEX AÇIK KKALMASI SONUCU YAZILAR ARKA FONA BELLİ BİLİRSİZ YERLEŞTİ... BİRAZ ARAŞTIRMADAN SONRA LOGO YANMASI OLDUĞUNU ÖĞRENDİM... İLERİ ARAÇLARDAN KAYDIRMA ÇUBUĞUNU 2 GECE SABAHA KADAR ÇALIŞTIRDIM AMA İZLER GEÇMEDİ... ÖZELLİKLE ÖLÜ PİXEL PROGRAMINDAN BAKITIĞIMDA TELETEX YAZILARINI VE RAKAMLARI OKUYABİLİYORUM... SORMAK İSTEDİĞİM LOGO YANMASI GARANTİ KAPSAMINA GİRERMİ... YADA PROGRAM YARDIMIYLA SİLİNEBİLİRMİ.. TEŞEKKÜRLER..
gt20 e tvde usb hardiskten film izlerken dil seceneklerini ayarlayabiliyoırmuyuz ayarlanıyorsan nerden nasıl yapıyoruz.pcden izlerken türkce var tvden ingilizce dili ayarlayamadım bi türlü?tvden omuyorsa btt-770 bluray ev sinemadanda usb takılıp ses ayarlanabiliyorsa ordanda nasıl yapıldını bilen varsa cvplarsa sevinirim
USB'den Film oynuyorken altyazı özelliği açık olmalı. Kumandada STTL tuşu var ona bas altyazıyı açar-kapar.