Şimdi Ara

Panasonic 42GW20 Servis menüsü erişimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
8
Favori
15.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün akşam yeni aldığım 42ST30e için aynı uygulamayı yaptım ve içim rahatladı arkadaşlar.
    sonuç; life time: 17 saat--- on/off:9 çıktı
    bilgiyi paylaşan arkadaşlara çok teşekkürler.
  • Uzun araştırmalar sonucu 42''ST33E plazmaya karar verdim vatanın %25 kampanyasından 172*10=1724 tl aldım sanırım iyi fiyat ürün dün kuruldu.öncelikle kullanım saatini forumda belirtilen yönergeleri takip ederek kontrol ettim doğrusu önce biraz korktum kullanılmış cihazsa diye sonucu görünce rahatladım sizlerle de paylaşmak istedim.Emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim.

Panasonic 42GW20 Servis menüsü erişimi

Panasonic 42GW20 Servis menüsü erişimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sywamy -- 3 Şubat 2012; 13:54:36 >

• merhabalar,42st33 aldım az önce kuruldu fakat kurulum saatine bakamıyorum dediğiniz sesi azaltma tuşu plazmada yok :s sol sağ her tarafına baktım fakat panele koymamışlar sesi azaltma tuşu yapanlar nasıl yaptı :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: maidenhead

merhabalar,42st33 aldım az önce kuruldu fakat kurulum saatine bakamıyorum dediğiniz sesi azaltma tuşu plazmada yok :s sol sağ her tarafına baktım fakat panele koymamışlar sesi azaltma tuşu yapanlar nasıl yaptı :S

merhaba öncelikle hayırlı olsun cihazın ses tuşları panelin sağ tarafında yandadır görebilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sywamy

quote:

Orijinalden alıntı: maidenhead

merhabalar,42st33 aldım az önce kuruldu fakat kurulum saatine bakamıyorum dediğiniz sesi azaltma tuşu plazmada yok :s sol sağ her tarafına baktım fakat panele koymamışlar sesi azaltma tuşu yapanlar nasıl yaptı :S

merhaba öncelikle hayırlı olsun cihazın ses tuşları panelin sağ tarafında yandadır görebilirsiniz...

teşekkürler yardım için,f'ye basıp değiştirmek gerekiyormuş tabi ilk kez plazma alınca acemilik diz boyu =) benimki de 2.38 aç kapa 2 çıktı,zaten yaklaşık 3 saattir açıktı ve 2 kez kapatmıştım sıfır gelmiş cihaz içim rahatladı..nolur nolmaz diye ölü piksel testi de yaptım hiç bir sorun çıkmadı çok şükür..biraz ayarlarını öğrenip seyredip deneyimleri paylaşıcam bende ;)

• acaba fabrika ayarına döndüğünde yada böyle bir şey varsa bu rakam sıfırlanırmı.yarın
    PANASONIC TX-P46ST33E teknosadan gelecek.yani sormak istediğim kısaca adamlar bu rakamı sıfırlarmı bide ölü piksel testi nasıl yapılır.daha acemiyiz:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem25 -- 22 Mart 2012; 1:50:33 >
  • bende aldim.. kapali kutuydu ve kargolayacaklardi.. heralde icindekini cikarip teshir koyup gondermez teknosa.. neyse gelsin bakalim yapalim testi..
  • walla bana kapalı kutu da geldi ama yukardaki testi yine yaptım ilk kullanan benmişim :).bir panasonic için önereceğiniz bluray cihazı varmı
  • ben de 42st33e var alalı bugün 3ay olmuş...871 saat kullanmışım...vay be ortalama 9,5 saat açık kalmış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem25

acaba fabrika ayarına döndüğünde yada böyle bir şey varsa bu rakam sıfırlanırmı.yarın
    PANASONIC TX-P46ST33E teknosadan gelecek.yani sormak istediğim kısaca adamlar bu rakamı sıfırlarmı bide ölü piksel testi nasıl yapılır.daha acemiyiz:)

fabrika ayarlarına dönüp çalışma saatine baktım. sıfırlanmamış.
  • 42ST50 için de geçerli olur mu acaba aynısı
  • Ben bugün 42G30e model televizyonumda bu uygulamayı denedim ve G30 da da uygulama başarılı sonuç verdi..sadece sistem menüsü G30 da sol üst köşeye yakın biraz küçük olarak çıktı..onun haricinde sorun yok..uygulama aynı..
  • her şey iyi hoş da menüden çıkamadım bir türlü en sonunda panelin üstündeki butondan kapatıp açtım. kimsede olmamıs galiba bu da benim sansim olsa gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: benkemalgeliyorum

her şey iyi hoş da menüden çıkamadım bir türlü en sonunda panelin üstündeki butondan kapatıp açtım. kimsede olmamıs galiba bu da benim sansim olsa gerek.

exit tuşuna birkaç saniye basınca çıkıyormuş bende sizin gibi çıkamayıp düğmeden kapatmıştım.
  • Ellerinize, bilginize, paylaşımınıza sağlık arkadaşlar.

Bu topic sayesinde 2 kez uzun süre kullanıldığı halde "yeni koyduk bunları teşhire abi, daha 15 günlük, 2 aylık" vs denilen ürünlerin foyasını çıkardık.

Arkadaşım az önce mm den aradı panasonic gt serisi fırsat ürünü teşhirden alayım mı diye. Tarif ettim sayenizde menüyü. 7294 saat kullanılmış tv on/off sayısı 935. Satıcının ise 3 aydır teşhirde olduğunu söylüyordu ama en az 608 gün önce teşhire konulduğu ortaya çıkmış oldu.

Tekrar teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rating

çalışma saatimi kontrol ettim ben de "Time 04887:15 On/Off 0000559" yazıyor
    yani bu durumda benim televizyonum 4887 saat mi kullanılmış oluyor.ben teşhirden almıştım ve teşhirden alırken sorduğumda teknosadan(aydın/forum) sadece 17 günlük teşhir ürünü demişlerdi.demekki yalan atmışlar tv de hiçbir sorun yok gayet memnunum ama kendimi kazıklanmış hissettim bir nevi.sonuçta yalan söyledi satıcı bana resmen

türketici mahkemesi seni bekler acıma giriş;)
  • 5-6 yıllık plazmamı kontrol ettim. 9470 saat izlemişiz. yaklaşık 8000 defa da açılıp kapatılmış.
    Tık demedi henüz maşallah
  • Işime yaradı emeği geçene Teşekkürler.
  • ARCadaS A kullanıcısına yanıt
    arkadaşlara çok teşekkür lcd led lerde aynı uygulama yapınca çıkıyor bende kontrol ettim herşey normal tv sıfır gelmiş eğer sıfırlama yapmıyorlarsa...bu arada benim panasonicte 55et5e geçen hafta aldım 37 açma kapama 149 saat kullanım çıktı 14 gün oldu yani herşey normal çıktı
  • Teşekkürler.

3 buçuk yıl oldu. 8000 saat olmuş.. maşallah...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.