Evet arkadaşlar, vatanın kampanyasından 1724tlye 5 taksit Panasonic 42ST33 plazma tv almış bulunuyorum.
Plazma mı, lcd mi konusu yıllardır tartışılan bir konu ve şu iyidir, bu kötüdür demek doğru değil. İhtiyaçlara göre doğru teknolojiyi kullanmak gerekir. Örneğin Sd yayın izleyen birinin full hd lcd alması doğru değildir. Çünkü görüntü, yayın kalitesi düştükçe çamur gibi olacaktır. Diğer tarftan gamer bir kullanıcı da, game mode tepki süresi düşük, overdrive oluşmayan bir lcd tv kullanmalıdır.
Kendi özelimde ben bluray ve hd yayın seyretmek için tv aldım. Aslında 46'' Sony Hx720-820-920 serilerinden herhangi biri benim için daha ideal olurdu ama fiyatları çok yüksek ve aldığım tv ile aralarında uçurum bir fark olduğunu düşünmüyorum. Belki bluray seyrederken görüntünün keskinliği biraz daha iyi olabilir ama birebir test etmeden kesin birşey söylemek de istemiyorum.
dostum hayırlı olsun bende bu tv yi düşünüyorum ancak görüntü yanığı olması beni endişelendiriyor sende böyle bir sorun oldumu paylaşırsan sevinirim
Konu hortlamış ama ben yardımcı olayım. Ben yaklaşık 1 senedir 42ST33 kullanıyorum herhangi bir sorun yaşanmıyor kurulum yapan ekip 200 saat "orta" ayarlarda kullanın sonra serbestsiniz dedi,o da işi garantiye almak için görüntü yanığı kelimesi aslında biraz mazide kaldı.Üretim hatası olmayan televizyonlarda yaşanmıyor olması lazım.Ben ayrıca d-smart modül aldım tek kumanda ile rahat rahat tv izliyorum. Esas görüntü kalitesi kesin olarak söyleyebilirim ki LED veya LCD tv'lerden %5-30 (değişken olarak) arası daha kaliteli gönlün rahat olsun.Bende çok araştırdım aldım,hatta 2 ay sonra LED tv hastası kuzenim gitti 42ST30 aldı. Ne fark var LED lerle dersen LED tv lerde kötü değil ama emin ol yapay gelecek buna alışırsan,neo-plasma gerçekten kaliteli bir teknoloji herşey soft ve naturel.TV de ne kadar parlaklık açarsan aç LED tv ler gibi sapıtmıyo (Beyazlar saçma sapan parlamıyor). Benden bu kadar,umarım yardımcı olmuşumdur.
cevap için çok tesekkürler
ben de 42st33 sahibiyim ve kronik altyazı titremesi mağduruyum var mı çözüm bulan?
en uygun 3d gözlük için yardım lütfen.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme