Şimdi Ara

Panasonic 50VT20 3D Plazma - Değerlendirmeler, Ayarlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
1
Favori
22.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün MM ta Panasonic 50VT20 3D ile LG nin Led 3D sini inceleme fırsatım oldu, bana göre VT20 daha başarılı gibiydi.
    Benim merak ettiğim; 3D yayın izlemek istediğimizde sonuçta ister film olsun ister ps3 bunlar Full HD olduğundan,
    ekran boyutu olarak 3D panellerde 50" bile az geliyor. Yurt dışında 50" üzeri paneller varmı? Eğer varsa fiyat aralığı nasıl?
    Kısacası 3D için 50" üzeri daha iyi olur diye düşünüyorum. Tabi maliyet çok çıkacaksa anlamıda kalmıyor, sonuçta 50 VT20 nin
    bile fiyatı şu an için pahalı...
  • Elimde 200 üzerinde blu-ray film arşivi var. bunların bir kaçı 3D filmler. ama bu filmlerin hepsini tehparadox sitesinden indirip blu-raye kaydederek arşivledim ve bir kaçı için 50GB lık dual layer diskler kullandım. Merak ettiğim şey orjinal 3D blu-ray disklerle benim kaydettiklerim arasında kalite farkı olurmu? 3D açısından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eaz

Yurt dışında 50" üzeri paneller varmı? Eğer varsa fiyat aralığı nasıl?
    Kısacası 3D için 50" üzeri daha iyi olur diye düşünüyorum. Tabi maliyet çok çıkacaksa anlamıda kalmıyor, sonuçta 50 VT20 nin

Bildiğim kadarıyla Amerikada 58 lik ve 65 lik modeller ya çıktı ya da çıkmak üzere. TR a gelirlerse fiyatlarını kestirmek elbette zor.
    Yalnız sana hem katıldığım hem de katılmadığım bir nokta var o da şu: 50VT20 nin fiyatı pahalı mı..evet diğer bir çok tüketim ürününe kıyasla ve gelir düzeylerimiz de ne olursa olsun ciddi bir meblağ tutuyor...burası katıldığım nokta. Katılmadığım nokta "şu an" ifadesi..neden biliyor musun;
    Ben 42" Pioneer 436 yı aldığımda 6000 TL idi. 1 sene sonra ilk 50 inç lik Full Hd Pioneer çıktı, TR de 15000 TL civarında satış fiyatı vardı. Evet benim Pioneer de o zamanın en üst teknolojisini kullanıyordu ama, bugün aynı fiyata hem full hd, hem daha büyük, hem de daha fazla özellikli ürünler bulunabiliyor.
    Özellikle ilk LCD leri hatırlıyorum..Pioneer alacağım paranın 1000 TL fazlasına 37" Philips ler vardı. İlk Pioneer 436 da 3 ölü piksel vardı değiştirdim, yerine 37 inç bu Philips i aldım (kafaya bak..). Bi de TV sehpası almıştım.. hani şu Plazma takılan yeri "T" şeklinde olanlardan. Servis elemanı, Philipsi bu "T" ye tam ortayamadan arka vidaları sıkıştırdı. Karşısına geçtim..baktım TV altındaki cam raflara göre yanda duruyor." Tam ortalayamamışsınız biraz sola kaydırır mısınız paneli" dedim.
    Adam arka vidaları tam gevşetmeden, 7000 TL lik LCD ye takoz muamelesi yaparak, kenarından avuç içi ile taak taak diye sertçe vurarak benim paneli ortalattı :)) Neyse Tv yi açtık, bir test ettim ki tam 7 tane ölü piksel var (yağmurdan kaçıp doluya tutulmak..bknz. deyimler sözlüğü) . Servis elemanına (takozcu olan) dedim ki "Bu ölü pikseller varken, ben bu LCD yi de iade ederim.
    Adam bu seferde işaret parmağıyla bütün pikselleri sertçe oğuşturarak diğer sağlam piksellere karıştırmaya çalıştı...:)))) Baktı olmuyor " Abi sen bizim merkezi bi arayıver" dedi. Aradık..iade gerçekleşti.
    Philips de bana yar olmayınca Bağdat Caddesindeki bir Pioneer mağazasından deneyerek ölü pikselsiz ilk plazmamı aldım çok şükür...
    Demem o ki, o zamanki heyecan ve titizliğimi hatırlıyorum da biraz bizde de tuhaflık varmış...sonuçta teknolojide yenilik bitmiyor, aldığımız her ürün kendi teknolojik yeniliği ve kalitesi süresince bizi memnun etmeye devam ediyor. Teknolojik pazarlar geliştikçe, küçüklü büyüklü yeni firmalar Ar-Ge lerine daha önem verip, daha nitelikli ürünler sundukça ve bu ürünler tüketici tarafında tüketildikçe (alım gücüne bağlı tabii) ürün fiyatları da düşmeye devam edecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paulbroke -- 3 Haziran 2010; 19:08:28 >

• Pany de asıl PDP satışı zaten 50" ve üstündedir

USA da Pany PDP lerin artık 50" leri "OUT" tur!!

Pany Modül olarak 65"/58"/54" kesiyor çok büyük ağrılık olarak,zaten bu heriflerin tek pazarıda USA dır gerisi hikayedir
    Japon zaten PDP kullanmaz,onlar paso LCD cidir ve Sharp çıdır

Pany USA/Canada hariç başka Kıta ve pazarlarda hiç bakmaz! "Ekmek" nerden geliyorsa oraya bakar haklı olarak

Tekrar yazıyorum,bizde PDP hala farklı bir "zihniyet" ile alınmaktadır;kısaca SD/HD her türlü içerik v.s v.s alınıyor!

USA da ise sadece FILM için alınıyor;ben şimdi olayın sosyolojik vede psikolojik boyutunu geçiyorum;zira bizde kriterler
    herkesin haklı olduğu üzere önce ekonomik sonrada ....abi her bir numarayı yapsın bu panel....mantığıyla gittiği için,bu konuyu
    geçiyorum

+++
    Paul THX Mode a sakın dokunma!!!(set değerlerine)!!!!

+
    Phil Servis konuları ise tam bir traji-komik hikayelerdir,adamları ne hikmetse dünyada sadece biz tutuyoruz,radikal Avrupalılar bile artık Phil i bıraktı!!
    Servislerinin absürt işlerini anlatsam kafanızı yersiniz!

Ama ben Pio dan çıkıp Phil e giden bir adam dünyada ilk defa gördüm desem yeridir!!

+
    Şimda sana 5 puanlık bir soru,imzandaki 436 duruyormu ve 50VT ile arasında ne fark gördün!!!

+++

++
    Birde düzeltme gibi yapalım;şöyleki bu Siteyi garibanda okuyor,tahmin edemeyeceğiniz kadar kalın insanlarda okuyor
    Dolayısıyla bazı msg ları verirken bir takım şeylere dikkat etmek veya bazı şahsi düşüncelerimizi "yumuşatarak" vermek gerekiyor!

Örneğin Paul un bahsettiği zamanlarda;malum 5080 ler acaip pahalı iken ve bende gerek fiyatı gereksede insanların ekonomik güçlerinide
    göz önüne aldığım zaman genelde hep şunu söylerdir ....lütfen acele etmeyin,bir süre bekleyin ki bu süre zaten 3/5 aydır,3/5 sene değildir!!!
    fiyatı düştüğünde alırsınız..... tarzında ifadeler kullanırken birisi bir gün .......yaw sana ne kardeşim,para benim-zevk benim,ben beklemem
    ve şak diye basar alırım.... diye birde bana posta koymuştu!! neyse bende ona verdim anlayacağı cevabı o zaman!!

Eyvallah+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 3 Haziran 2010; 19:35:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

Paul THX Mode a sakın dokunma!!!(set değerlerine)!!!!

+
    Phil Servis konuları ise tam bir traji-komik hikayelerdir,adamları ne hikmetse dünyada sadece biz tutuyoruz,radikal Avrupalılar bile artık Phil i bıraktı!!
    Servislerinin absürt işlerini anlatsam kafanızı yersiniz!

Ama ben Pio dan çıkıp Phil e giden bir adam dünyada ilk defa gördüm desem yeridir!!

+
    Şimda sana 5 puanlık bir soru,imzandaki 436 duruyormu ve 50VT ile arasında ne fark gördün!!!

Albani Usta, break in period için bu THX i seçtim. Başkada bir ayarı ile uğraşmadım. Set değerleri dediğin, şu ayrıntılı renk değerleri falan mı, profesyonel müdehale isteyen..onlardan bahsediyosan zaten uzak duruyorum. Özetle bu 100-200 saatlik ilk periot için görüntü modunu THX in default ayarları ile geçiriyorum. Bir de akranı full kullanan filmleri izleyerek geçiriyorum. Logo tehlikesi veya alt üst siyah bar tehlikesi olmadan.
    5 puanlık soruna gelince...evet pioneer 436xde duruyor...salonda. Farkları şöyle özetleyebilirim, özellikle siyah tonlar 50VT de daha başarılı..daha büyük olması da özellikle karanlıkta film izlerken daha bi etkileyici duruyor. Bir de önceden sana da belirttiğim bu THX modunu ve renklerini ben çok beğendim. Kırmızılar falan sırıtmıyor. Pioneer 436 nın özellikle User ayarını kullanıyorum aldığımdan beri böyle. Standart ayarı fazlaca parlak ve Gamma değeri 3 olarak geliyor. User is Gammayı 2 de kullanıyor ve Dinamik Kontrast ı Off yapıyor. Sonucunda verdiği resim Standarda göre daha soft ve gerçekçi duruyor.
    Ama buna rağmen yine de bazı renklerde özellikle kırmızılarda default ayarlarda patlamalar olabiliyor Pioneer da (özellikle SD yayınlarda tabii).
    Tabii Pioneer ciddi bir kalibrasyon geçirse sonuçları ne olur..bilemiyorum..muhtemelen şu ankinden daha doğru resim verirdi. 50VT nin fabrika çıkışı resim ayarlarını ben daha doğal ve başarılı bulduğumu söyleyebilirim..tamamen kişisel fikrim.
    İki panelin bir de üretim kalitesini kıyaslarsam..pioneer 436xde 5 sene önceki ürün olmasına rağmen Panasonic'le yarışır bir kaliteye sahip. Acayip oturaklı bir panel..ayrı olan receiver ı da uzaktan kumandası da çok kaliteli. Bugün bile bir çok ürün bu kalitenin yakınından geçmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paulbroke -- 3 Haziran 2010; 20:11:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: paulbroke

quote:

Bildiğim kadarıyla Amerikada 58 lik ve 65 lik modeller ya çıktı ya da çıkmak üzere. TR a gelirlerse fiyatlarını kestirmek elbette zor.
    Yalnız sana hem katıldığım hem de katılmadığım bir nokta var o da şu: 50VT20 nin fiyatı pahalı mı..evet diğer bir çok tüketim ürününe kıyasla ve gelir düzeylerimiz de ne olursa olsun ciddi bir meblağ tutuyor...burası katıldığım nokta. Katılmadığım nokta "şu an" ifadesi..neden biliyor musun;
    Ben 42" Pioneer 436 yı aldığımda 6000 TL idi. 1 sene sonra ilk 50 inç lik Full Hd Pioneer çıktı, TR de 15000 TL civarında satış fiyatı vardı. Evet benim Pioneer de o zamanın en üst teknolojisini kullanıyordu ama, bugün aynı fiyata hem full hd, hem daha büyük, hem de daha fazla özellikli ürünler bulunabiliyor.

Aslında aynı dili konuşuyoruz ama lehçelerimiz farklı, Ben özellikle şunları belirtmek istedim;

Yeni teknoloji her zaman pahalı olacaktır, bu işin mayası gereği böyle olmak zorundadır, arge, emek, zaman....v.b. bütün
    unsurlar fiyatı yükseltecektir. Sonuçta 3D olayını adamlar evimizin içine kadar getirdiler bu müthiş birşey elbetteki ederi
    fazla olacaktır buna hiç sözüm yok.

Ama iş fiyat ve alım gücüne gelince durum değişiyor. Kısacası parası olan alır 3D paneli bakar keyfine (Bu arada sana katılıyorum,
    panellerin ilk çıktığı fiyat düzeyine göre VT20 nin fiyatı çok pahalı değil.) Ama orta düzey bir kullanıcıda 3D panelin fiyatının düşmesi
    için bekler, sonra alır panelini. Beklerkende acaba daha büyük ekranı daha ucuza alabilirmiyim diye hesap yapar. Tıpkı benim gibi...

Dostum, aldığın cihaz çok güzel, güle güle kullan, artılarını eksilerini burdan paylaşmaya devam etki bizde tecrübelerinden faydalanalım.

Selamlar,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eaz -- 3 Haziran 2010; 21:32:22 >

• quote:

quote:

quote:

Aslında aynı dili konuşuyoruz ama lehçelerimiz farklı, Ben özellikle şunları belirtmek istedim;

Yeni teknoloji her zaman pahalı olacaktır, bu işin mayası gereği böyle olmak zorundadır, arge, emek, zaman....v.b. bütün
    unsurlar fiyatı yükseltecektir. Sonuçta 3D olayını adamlar evimizin içine kadar getirdiler bu müthiş birşey elbetteki ederi
    fazla olacaktır buna hiç sözüm yok.

Ama iş fiyat ve alım gücüne gelince durum değişiyor. Kısacası parası olan alır 3D paneli bakar keyfine (Bu arada sana katılıyorum,
    panellerin ilk çıktığı fiyat düzeyine göre VT20 nin fiyatı çok pahalı değil.) Ama orta düzey bir kullanıcıda 3D panelin fiyatının düşmesi
    için bekler, sonra alır panelini. Beklerkende acaba daha büyük ekranı daha ucuza alabilirmiyim diye hesap yapar. Tıpkı benim gibi...

Dostum, aldığın cihaz çok güzel, güle güle kullan, artılarını eksilerini burdan paylaşmaya devam etki bizde tecrübelerinden faydalanalım.

Selamlar,

Güzel değerlendirmelerine katılmamak mümkün değil....
    Elbette panelle ilgili ileride de artı eksi düşüncelerimizi paylaşmaya devam ederiz..ilgilenen herkese faydası olur umarım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paulbroke -- 3 Haziran 2010; 23:56:48 >

• bu parayı gözden çıkarsakta almak biraz uğraştıracak gibi, ben diyarbakırda yaşıyorum, bu gün media marketi aradım, internet üzerinde alınmıyor cihaz dediler. bir arkadaşınız varsa adanadan alıp size kargolsın , sonra yetkili servisi arayın gelip kursunlar diyorlar, paranla rezil olmak dedikleri böyle bişey olmalı,burada teknosa var onların henüz stoklarına girmemiş bu ürün girse fiyatı 8000 kafadan 1000-1500 fark var,gerçi vatana sormadım,
    birde istanbul bilişim var orda fiyat daha uygun ama onlarda pek güven vermiyor ,üstelik cihazı sorduğunda sanki çok acaip birşey soruyormuşçasına stok durumu,vs konularda yetersiz cevap veriyorlar bakalım hayırlısı...
  • Dün akşam Bakırköy Capacity'ye giderek Elektroworld'den ayırttığım VT20 yi aldım. Ayrıca yanında bir adet futbol topu da hediye olarak verildi. Kutunun içinden sadece 1 adet demo blu-ray çıktı. Firma ile görüştüklerini, 2. blu-ray'i firmanın adresime göndereceklerini söylediler. ayrıca görevli arkaşlardan biri elimdeki USB belleğe TV'nin tüm 3D özellikleri gösterecek bir film yükledi, eve gelip tv'yi kurduktan sonra USB belleği tv'ye okutamadım. Hem player hemde tv içinden çıkan wireless adaptörler bana biraz kaba geldi. yani bu adaptörü tv nin sol tarafındaki USB girişine taktıktan sonra yanındaki diğer boşta kalan USB yi kullanma şansınız olmuyor. hem wireless adaptör hemde USB belleği aynı anda takamadım. Sadece içinden çıkan 3D demo blu-rayi izleyebildim. Bugün daha ayrıntılı deneme şansım olacaktır. Wireless internet bağlantısını dün gece o kadar uğraşmama rağmen yapamadım.

• VT20'nin USB girişine harici hdd bağlayıp içindeki MKV filmleri oynatmak istediğimde tv bunu görmedi. ancak Popcorn Hour C-200'ü VT20 ye bağlayıp C-200'ün USB girişine de harici diski taktığımda disk içindeki filmleri gösterebildim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tufan74

Wireless internet bağlantısını dün gece o kadar uğraşmama rağmen yapamadım.

Öncelikle panelin hayırlı olsun, güle güle kullan..
    Wireless bağlantısını ben dün kullanma kitağçığına göre denedim. Benim wirelessi ve başka 2 tane daha buldu. Benim modemi seçip..şifre sordu, şifreden sonra ayarladı oldu bitti. Viera Cast a girdim, Eurosportun videolarına baktım gayet rahat oynattı. Bende bir sorun yok sende de olmaması lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paulbroke -- 4 Haziran 2010; 13:50:20 >
  • Teknosa 'nın sitesinde şu an 6949 TL (world 10x649) 600 TL'likde hediye çeki veriyorlar.
    Bir Panasonic TH-42PV60E plazma sahibi olarak benimde aklımı çelmeye başladı açıkcası..
    Terfi zamanı mı geldi ne... :)
  • Bu paneli alan arkadaşlara bir tavsiyem var. O da Menu ye girin, setup(kurulum) seçin ve bu bölümün sonlarına doğru 16:9 overscan adlı bir mod var ..bunu mutlaka off yapın. Çünkü bu mod açıkken , aspect ratio olarak 16:9 da seçseniz, "tam" ı da seçseniz görüntüyü tam ekrana vermiyor. Sağ ve sol kenarlardan 1 er santim gibi görüntüye zoom giriyor. Ancak bu özellik kapalıyken dışarda kalan bu ksımlar görüntüye dahil oluyor.
    Bir de bu panele özel midir bilemiyorum. Bu 16:9 overscan özelliği kapatılınca, 16:9 aspect ratio görüntüyü ekrana eksiksiz sığdırırken, "tam" modu görüntüye biraz zoom yapıp, resmin yanlarından 1 er santim gibi daha geniş gösteriyor. (tam tersi benim pioneerde bu "tam" modu görüntüyü ekrana eksiksiz sığdırırken 16:9 modu görüntüyü genişleterek gösteriyor)
    Paneli alan veya almaya karar vermiş, PS3 sahibi arkadaşlara bir özel tavsiyem daha olacak...almadıysanız mutlaka Uncharted 2 oyununu alın (yurt dışı fiyatları baya inmiş, ben de yeni aldım) veya en azından hala duruyorsa PSN den demosunu indirin...ve panelin performansını kendiniz görün. Ben oyun performansına hayran kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paulbroke -- 4 Haziran 2010; 19:33:23 >

• quote:

PS3 sahibi arkadaşlara bir özel tavsiyem daha olacak...almadıysanız mutlaka Uncharted 2 oyununu alın (yurt dışı fiyatları baya inmiş, ben de yeni aldım) veya en azından hala duruyorsa PSN den demosunu indirin...ve panelin performansını kendiniz görün. Ben oyun performansına hayran kaldım

Teşekkürler, bu oyunu deneyeceğim.
  • quote:

Bu paneli alan arkadaşlara bir tavsiyem var. O da Menu ye girin, setup(kurulum) seçin ve bu bölümün sonlarına doğru 16:9 overscan adlı bir mod var ..bunu mutlaka off yapın. Çünkü bu mod açıkken , aspect ratio olarak 16:9 da seçseniz, "tam" ı da seçseniz görüntüyü tam ekrana vermiyor. Sağ ve sol kenarlardan 1 er santim gibi görüntüye zoom giriyor. Ancak bu özellik kapalıyken dışarda kalan bu ksımlar görüntüye dahil oluyor.
    Bir de bu panele özel midir bilemiyorum. Bu 16:9 overscan özelliği kapatılınca, 16:9 aspect ratio görüntüyü ekrana eksiksiz sığdırırken, "tam" modu görüntüye biraz zoom yapıp, resmin yanlarından 1 er santim gibi daha geniş gösteriyor. (tam tersi benim pioneerde bu "tam" modu görüntüyü ekrana eksiksiz sığdırırken 16:9 modu görüntüyü genişleterek gösteriyor)
    Paneli alan veya almaya karar vermiş, PS3 sahibi arkadaşlara bir özel tavsiyem daha olacak...almadıysanız mutlaka Uncharted 2 oyununu alın (yurt dışı fiyatları baya inmiş, ben de yeni aldım) veya en azından hala duruyorsa PSN den demosunu indirin...ve panelin performansını kendiniz görün. Ben oyun performansına hayran kaldım

Panellerin genelde Scaling/Scaning sorunları olur!!!
    %1/2/3/5 v.s gibi!!!

Pio ile bunu karıştırma veya Samy ilede LGE yi gibi,çünkü burada her üretici farklı bir parametre hesap ediyor!!

Ayrıca FILM ler biliyorsunuz format olarak "Cinematic video" olduğu için(büyük çoğunlukla)farklı bir formatta olduğu için sizin panel 16;9 da olsa
    over-under scan olacaktır yada en azından ekran alt-üst barlarda boşluk olacaktır;Native formatta izlerseniz!!
    İşte bu durumda siz panelin picture-formatından verilen diğer formatlarıda seçebilirsiniz ama daima scaling/scan işlemi olacaktır buda artı-eksi
    formata yansıyacaktır!

Örneğin ben FILM leri özellikle Native formatında izliyorum!!

++

• vt20 sparişi versim 4-5 güne teslim alırım nelere dikkat etmem gerkir ürünü kabul etmeden önce palazma alırken dikkat edilecekler dışında 3d olması doşayısıyla varmıdır bir farklılık,görüş ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler!
  • Bu plazma çok ama çok pahalı.
    İB samsung 50C8000 'in alman versiyonu 50C7790 ı 3800 tl gibi bir fiyata satarken (3D özellikli) bir PDP ye 6500-7000 lira vermek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

Bu tip "pahalı" panelleri geç almayı tercih edin,sonra ciddi fiyat düşüşü yaşanıyor

Geçen sene X45x ler 8/9 dan çıktı bu senenin başlarında 4,5 kağıda düştü!!üstelik 6/8 aylık bir süreçte,şimdilerde bu süreçler
    biraz daha kısaldı aşırı rekabetten dolayı!!

Bütçesi kısıtlı veya kararsızlar için acele edecek yada gaza gelecek bir şey yok biraz sabredin 3/5 ay sonra görürsünüz fiyatlarını!!

++

Aynen katılıyorum, Pioneer KURO 5080XA kullanıyorum

panelimi seviyorum. Keşke imkanım olsaydıda 65" alabilseydim ama bu boy bile mükemmel

albani senin tavsiyenle KURO aldım, sağol var ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 5 Haziran 2010; 23:00:06 >

• Kardeş ben bir dünya insana Pio aldırdım rekorum Pio dadır

Halada 6090 ları tavsiye ediyorum;9,5 kağıda çıkanlar için

5080 ise en son örneğidir HDReady panellerin H/W olarakta bu seri süperdir!!

Ama 65" alamazdın,çünkü Pio da 65" olmaz;60" olur istersen sana 60" 6090 verelim,sat 5080 i ve bunu al+
    Kökten çözüm sana,ne işin var 3D ile senin bunlar uzun vadeli işler ve o zamana kadarda zaten senin panelin eskir!!!

+

• yaw pioneri yere göğe koyamıyonuz tamam da! yok piyasada bu cihaz ne yapalım,eldeki en iyi olası plazma bu.
    ben kendi adıma dünya kupasına az kaldı alırız bakarız dedim benim açımdan tek inandırıcı analiz konuyu başlatan paul arkadaşın olumlu birkaç sözüdür benim tarzımda kullanıcılar için bu tarz samimi analizler yeterlidir
    albani hocam senden ricam bu alemde kralsın bırak bu pioculuğuda şu vt20 yi bir test et! reel konuş madem mevzu bu; artısı şudur eksisi şudur şeklinde
    pionun referans olduğuna görmesemde bu sitede ikna oldum
    size yakışanda bence bu saatten sonra bu tarz analizlerdir'' bu cihaza bu para verilmez'' bence test etmeden sizin için bile iddalı bir söylem, yabancı sitelerde gayet olumlu eliştiriler alıyor ciha,z önyargılaarınızdan arınıp objektif bir testi bu cihaz hak ediyor bence.
    eklemek istediğim bir detay; genel olarak disbiritör garantisi olmadığı için birçok ürünü ib en uygun fiyata veriyor . şu an vt20 bluray+3d gözlük+promosyon hediye çeki vs kampanyalarla zincir mağazalarda nerdeyse garantili olarak kafakafaya bir rakama geliyor.
    panasonicin aracısız piyasaya soktuğu bu ürün arada tekofax tadında bir aracı olsa muhtemelen en az 1000 tl lik fark yaratırdı örn. samsung ürünleri i.b -bayii fiyatı arasında müthiş fark var

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.