Şimdi Ara

PANASONİC BD 30 BLU RAY PLAYER İNCELEME (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: modakartalı

http://panasonic.jp/support/global/cs/bd/download/bd30/bd30_euro.html

BD 30 için firm update .

Bende tam nasıl update yapacağız diye soracaktım, teşekkürler...

Ver. 1.0 mış ,kolaylıkla yükselttim 1.7 ye....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZooZ -- 25 Eylül 2008; 21:44:24 >
  • Hdmi anfisi olmayanlar bd 30 playerda ses ayarlarını yaparken hdmi dan ses çıkışını kapatın böylece hdmi sız anfiye daha çok ses gider.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Thai-Fun

Aslında bu iyi bir özellik, ama öte yandan BLU-RAY player da divx oynatmak ta biraz komik geliyor bana,
    Sanırım yıl 2020 ve ULTRA 3D HD PLAYER lar çıkmış olsa Türkiyeden " divx onyatıyo mu abi " soruları gelecek yine..

quote:

Orjinalden alıntı: omer11

quote:

Orjinalden alıntı: korcin

Semsal, cihaz divx oynatıyormu, denedinmi hiç?
    Dvd ve hd-filmler dışında genişçe bir divx arşivimde bulunmakta, eger bu cihaz sorunsuz divx de gösteriyorsa (özellikle waf tlf benzeri releaseleri) philips 5960'ımı emekli edebilirim artık.

Divx oynatıyor.Altyazıları görüyor ancak türkçe karakterleri tanımıyor.Mkv.leri açmıyor.

ama insanlar bence bu soruyu 640x480 çözünürlüklü DivX'ler için sormuyordur HD'li DivX'leri izlemek için soruyorlardır
    yoksa herkezin evinde zaten normal bir DivX oynatıcı bulunuyor

• mkv filmleri bd-r diske yazmak ve blu-ray'de player ile izlemek konusunda tecrübesi veya fikri olan var mı?
    Bir süredir, 40" LCD TV'mde 720p kalitede filmler izlemek için forumları dolaşıp duruyorum. mkv formatını görmezlikten gelemiyorum. Acaba mkv formatındaki HD-rip'leri yeniden encode etmeden (mkv'nin bir container olduğunu ve içinde h.264 şeklinde kodlanmış video ve ayrıca ses olduğunu hesaba katarak) basit bir de-mux işleminden geçirdikten blu-ray oynatıcıların okuyacağı şekilde BD disklere Nero ile yazmak mümkün olur mu?
    Araya re-encode işlemi girecekse PS3 almak daha mantıklı geliyor. re-encode gerekmezse panasonic bd-30 da iyi bir seçenek olabilir.
    Bu iş kafama yatarsa, BD-30 player ve blu-ray yazıcı (mesela GGW-H20L : 267 YTL ) alabilirim. 1 BD-R diskte 25gig yer olduğunu hesaba katarsak 20 civarında (aslında 1 sezonluk dizi) mkv filmi çevirip yazmaya değer. Bunun için bd yazıcı ve boş bd-r diskler alabilirim.

Teşekkür ederim,

bazı açıklamalar buldum, ama, pratik olarak denemiş birisinin yorumlarını almak isterim:
    Mesela Terminator dizisi, 1. sezon, dizi bd-rip olarak 14 gig, biz bu mkv'leri kendimiz tek bir bd-r diske yazabilir miyiz? Altyazı eklememiz boyutu ne kadar arttırır, vb.
    http://forum.divxplanet.com/index.php?showtopic=90293&st=135&p=1062350521&#entry1062350521
    gerçi çok iyi bir örnek olmadı, orijinali 29 dolar, ama, bölge kodu kalkmış ve Türkçe altyazı eklenmiş olacak
    http://www.amazon.com/Terminator-Connor-Chronicles-Complete-Blu-ray/dp/B00168HARG

mkv to bd-r (1)
    bu da başka bir açıklama: mkv to bd-r (2)
    bu da altyazı gömerek (re-encode yapmadan) mkv to bd-r (3)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asus535 -- 26 Eylül 2008; 20:11:53 >

• alt yazı eklemek çok az bir yer kaplar ama asıl problem bu formattaki film için altyazının senkronize olması herhalde birisi bu formata göre hazırlarsa problem olmaz ama kim uğraşır o da ayrı konu.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.