Şimdi Ara

Panasonic Er-Gc53 Saç Ve Sakal Kesme Makinesi 667 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
4.205
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    amazon
    Panasonic Er-Gc53 Saç Ve Sakal Kesme Makinesi, 19 Kesim Uzunluğu, Yıkanabilir, Siyah, 1 – 10 Mm
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07XYMRBMM?smid=A3O5TP4R0OZYXZ&ref_=chk_typ_imgToDp&th=1

şu anda 556 tl

• alıp kullanan var mı yorumlarınızı bekleriz.

8 saat şarj süresi astronomik geldi bana biraz  

• sabrifidan kullanıcısına yanıt

İade edeceğim hocam teslim almadan :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aldım. Dün geldi henüz kullanmadım. Dünden beri şarjda. Hala kırmızı ışık yanıyor. Diğer arkadaşlarda da öyle mi?

Malzeme olarak gayet kaliteli görünüyor. Kutudan cihazın kendisi, şarj aleti, plastik başlık, yağ ve küçük bir fırça çıkıyor.

• DerMeister_ D kullanıcısına yanıt

Ana amazon konusunda da açıklamıştım. Bu ürün Panasonic'in alt seviye ürünlerinden, insanlar tr'de 1-2 firmanın girdiği fiyatlara bakarak ''piyasa'' fiyatı zannediyor muhtemelen o firmaların da elinde stok yok veya çok az kim alırsa diye astronomik kar ekliyorlar.

20-30 €'ya satılıyor. Türkiye pazarında bu tarz ürünler avrupa pazarından ucuza satılıyor çoğu zaman, sıcak fırsatlarda paylaşılan fiyatlar bu ürün için fırsat olmaktan uzak. Ürünün gerçek piyasasına göre 20 € karşılığına gelen fiyat ve altı fırsattır diye düşünüyorum. 30€ üstüne çıkılıyorsa lityum bataryalı ürünler tercih edin, lityum olmayan bataryaları çoğu zaman 8 saat-16 saat şarjda bekletmek zorunda kalıyorsunuz ve performansı hızlı düşebiliyor.

• uzun süreler idare edecek makine arıyorsanız kemei modellerine bakın bende saç için bi modeli var her hafta saç tıraşı oluyorum evde, buna rağmen 4-5 ay gibi süre şarjı gidiyor ve malzeme, bıçak kalitesi de çok iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin_92 -- 29 Kasım 2022; 12:6:15 >
  • Arkadaşlar, bataryadan dolayı bayağı gömdünüz cihazı. Ben de şu ışık probleminden dolayı iade etsem mi acaba diye düşünmeye başladım. Alternatif ürünlere bakıyorum, Braun bt32 serisinin tümünün şarj durumu aynı. Bende Philips oneblade var onunla şarj durumu aynı(ayrıca kablolu kullanımı da yok). Kemeri diyen arkadaş hangi modelini söylüyor? Bilinen bir marka mıdır? Bu fiyat bandında daha iyi alternatif varsa iletebilir misiniz? Ben de iade edip bu paraya daha iyi birşey almayı isterim doğrusu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Panasoniğin tırnağı olamazlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • glumerna G kullanıcısına yanıt
    Panasonic'i iade etmedim. Çok da memnunum. Müthiş pratik bir alet. Kablolu da çalışıyor olması beni rahatlatıyor. Tek ilginç yanı sürekli kırmızı ışık yanıyor olması.

Aldıktan sonra fark ettiğim bir bilgi vereyim. Birçok berber Powertec marka ve daha ucuz tıraş makinesini kullanıyormuş. Alacak arkadaşlara referans olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Panasonic kraldır üstüne tanımam, ama 5 de 1 fiyatına işinizi görecek iyi Çinliler yok mu var ,tamamen bütçe meselesi Fiat ta Mercedes de sizi bir noktadan bir noktaya götürmeye yarar ...

• Powertec fp ürünüde panasonic bu işin kralı 👌👍13 yıldır teklemedi bi 13 yıl daha gider bendeki panasonic.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • glumerna G kullanıcısına yanıt
    Ben bu ürünü kullanıyorum ve memnunum arkadaşlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bende bu urun var sifiri cok kotu ama onun disinda kablolu kullabiliyorsun yani sarj etmeden (belki bendeki baska modelli olabilir gri)

• -Juhziz- kullanıcısına yanıt
    Evet. Bu makinayı alacaklar sıfır için almamalılar. Sıfır için evde Philips oneblade var. Onu kullanıyorum. O da uzunda başarısız. Bir de enteresan şekilde uzun bırakılan sakallar elime batıyor Oneblade de. Bildiğiniz sakal elime bıçak gibi giriyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.