Şimdi Ara

Panasonic Etherea 2012 is lekesi,siyah su akıtması sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar panasonic etherea 12000 (beyaz renk) 2012 serisi taktırmıştım.Yaklaşık 4 ay oldu.Klimanın iç ünitesi biraz da kalitesiz olduğundan is rengi tutuyordu.Sürekli yapınca servis çağırdım.Gelen kişi iç üniteyi bulaşık süngeri ve bulaşık deterjanı ile bir güzel sildi temizledi.O günden sonra is lekeleri azaldı.İlk günlerki yapmıyor ama yinede oluşuyor.Fakat geçen hafta sonu iç filtreleri temizlemek ve iç üniteyi bu siyahımsı is lekelerini silmek istedim.İç ünitenin kenarları (Arkası görülmüyor.Duvarlar krem renginde olduğundan uzaktan bakınca tam belli olmuyor.) bildiğiniz kararmaya başlamış.Süngerle silmek istediğimde is lekeleri ister istmez dağıldı gitti,süngerde simsiyah kaldı.Klimanın kullanımı 10 yıl olduğunu düşünürsek vay halimize.Her üç ayda bir boya vurmak gerekecek.Artık iç ünitenin arkası ile duvar arasını siz hesaplayın,zaten dokunamam.Birde dikkatimi çeken dış ünitenin hortumu genelde sıvımsı hep siyah pislik atıyor.Genellikle atması ne kadar normal.Çünkü elimden üç tane klima geçti bu bu iç ünitenin kenarlarının siyahlanması ve dış ünitenin genelde siyah sıvımsı su atması olmamıştı.Servisi aradıkm tabii.Üç gündür gelecek bakalım.Acaba aynı klima serisini kullanan arkadaşlarda bu sorunlar oluyormu.Değerli ustalardan yorum bekliyorum.İstenirse resimde yükleyebilirim.Oda 19 metre kare alanında.

• şimdi arkadaşım hem panasonic etherea diyorsun hem kalitesiz diyorsun hem 2012 ylında takdırdım diyorsun hemde is yapıyor diyorsun doğrumudur ?

panasonic etherea öncelikle kaliteli bir üründür.
    2012 yılında takılan bir cihaz daha yenidir
    klimanın is yapması gibi bir durum söz konusu bile olamaz çünkü klima soğuk yada sıcak hava dışında bir şey üretmez.ya klimanın takılı olduğu yerde bir yerden pis bir hava kalitesi var kmür ocağı yada buna bağlı pis havanın olduğu bir şantiye gibi birşey varsa bundan kaynaklanır.bana soraak olursan servisin olan kişiden cihazın iç ünitesini söküp kkomple dağıtılarak bakım yapılmasını iste ben böyle durumlarda bu şekilde yapıyorum ama bahsettiğim işlem en az 5 yıllık ve basetiğim tarzda çalışan klimalar için yapıyorum gebze gibi yerde bu gibi iş yeri çok ama çok abes bir durum bahsettiğin duruuum yinede yardımcı olabileceğim birşey olursa memnun oluruum kolay gelsin

• Arkadaşlar bir saat önce Antalya Panasonic Sakura bölge müdürlüğünden İbrahim B. geldi.Klimanın yanlarında ve arkasındaki is lekelerine bir anlam veremedi.Muhtemelen değişecek dedi.Fotoğrafını çekti gitti.Hiçbir şekilde görmedim etmedim dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gebzeklima

şimdi arkadaşım hem panasonic etherea diyorsun hem kalitesiz diyorsun hem 2012 ylında takdırdım diyorsun hemde is yapıyor diyorsun doğrumudur ?

panasonic etherea öncelikle kaliteli bir üründür.
    2012 yılında takılan bir cihaz daha yenidir
    klimanın is yapması gibi bir durum söz konusu bile olamaz çünkü klima soğuk yada sıcak hava dışında bir şey üretmez.ya klimanın takılı olduğu yerde bir yerden pis bir hava kalitesi var kmür ocağı yada buna bağlı pis havanın olduğu bir şantiye gibi birşey varsa bundan kaynaklanır.bana soraak olursan servisin olan kişiden cihazın iç ünitesini söküp kkomple dağıtılarak bakım yapılmasını iste ben böyle durumlarda bu şekilde yapıyorum ama bahsettiğim işlem en az 5 yıllık ve basetiğim tarzda çalışan klimalar için yapıyorum gebze gibi yerde bu gibi iş yeri çok ama çok abes bir durum bahsettiğin duruuum yinede yardımcı olabileceğim birşey olursa memnun oluruum kolay gelsin

İstemeye istemeye şu klima işinde biraz tecrübe edindim.Kesinlikle hiçbir cümleme abartı ve yalan katmadan bunları yazıyorum.Bireysel tüketiciyim.Sadece yaşadıklarımı okuyan kişiler ders alırmı diye yazıyorum.
    Panasonic klimadan izlenimim teknolojik yönden güçlüler ama kalite açısından bana sorarsan lg,samsung gibi koreli firmalarla rekabet etmek için olsa gerek japonlar çok kalitesiz ürün kullanıyorlar.(Fiyat politikasıda önemli tabii)İsteyen youtube da birsürü video var izler.

• İs lekesinden dolayı iç ünite değişti.Buradan Panasonic A-Teknik bayisindeki Mustafa Bey ve İbrahim Bey'e tşk bir borç bilirim.Bazı firmalar gibi servisin yaygın olması değil önemli olan tüketiciye sahip çıkmasıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver000007 -- 11 Temmuz 2013; 13:58:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melih07

İs lekesinden dolayı iç ünite değişti.Buradan Panasonic A-Teknik bayisindeki Mustafa Bey ve İbrahim Bey'e tşk bir borç bilirim.Bazı firmalar gibi servisin yaygın olması değil önemli olan tüketiciye sahip çıkmasıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

quote:

Orijinalden alıntı: Melih07

İs lekesinden dolayı iç ünite değişti.Buradan Panasonic A-Teknik bayisindeki Mustafa Bey ve İbrahim Bey'e tşk bir borç bilirim.Bazı firmalar gibi servisin yaygın olması değil önemli olan tüketiciye sahip çıkmasıdır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.