Şimdi Ara

Panasonic Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya Beyler İnternette gezinirken Panasonice vs3 e gözüm çarptı 16 milyon renkli ekran 1.3 mp kamera falan fiyatıda bu tür telefonlara göre gayet uygun sizce alınacak bir telefonmu
    hem bu telefon zannedersem turkcell kampanyasındada var eski tel getir vs..
    bunun eksi ve artı yönleri nelerdir ?? yani ben görünce sanki aklıma yattı alabilirim ama bluetooth yokmuş galiba...
    neyse siz ne düşünürsünüz???

• fiyatı ne kadar bu telin
  • Acelen yoksa alma panasonic Mx7 yi bekle derim.Ben turkiyede cikti biliyordum ama cikmamis.Beklemeye deger vs3 un diger ozelliklerine ek olarak bluetooth 2 mp cam 16 saat talktime 850 saat standby.Fiyat cazip geldiyse kacirma vs3 u.Bekle diyorum ama mx7 gelse dahi fiyat yuksek olur.
    quote:

Orjinalden alıntı: OrTeGa__

Ya Beyler İnternette gezinirken Panasonice vs3 e gözüm çarptı 16 milyon renkli ekran 1.3 mp kamera falan fiyatıda bu tür telefonlara göre gayet uygun sizce alınacak bir telefonmu
    hem bu telefon zannedersem turkcell kampanyasındada var eski tel getir vs..
    bunun eksi ve artı yönleri nelerdir ?? yani ben görünce sanki aklıma yattı alabilirim ama bluetooth yokmuş galiba...
    neyse siz ne düşünürsünüz???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakanL -- 12 Ocak 2006 13:39:34 >

• Bence o fiyat aralıgında x700 düşünebilirsin. Daha yetenekli bir telefon...
  • Mx7 modelinin trye gelmesi gibi bi durum yok .. şuan için vs7 ve x800 modellerinin gelmesi gündemde..
  • X800 ne zaman gelecek ve x700'den farkları nedir?Arada fazla fiyat farkı olursa sizce değer mi?
  • Gorunusten ve ikisindede olan symbian isletim sistemindeki versiyon farkindan baska fark yok. x800 Symbian OS 7.0s, Series 60 v2.0 UI versinunu kullaniyor.x700 Symbian OS v7.0s, Series 60 UI versiyonunu.
    x700 un tiplisi anliyacagin x800.Fiyat farki fazla olursa degmez.Kisacasi beklemeye degmez bence.
    quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Blof

X800 ne zaman gelecek ve x700'den farkları nedir?Arada fazla fiyat farkı olursa sizce değer mi?

• quote:

X800 ne zaman gelecek

her an girebilir piyasaya..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.