Şimdi Ara

Panasonic HDC-HS700 / TM700 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Türkiye'de Panasonic HD kamera olarak HDC-SD10 satılıyor. 1080i çözünürlüğünde. 1080i ile 1080p arasında bariz bir fark yoktur ama kameraların kalitesi ve teknolojileri açısından mt700 ile SD10 kıyaslanabilir mi sizce? SD10 kullanan varsa görüşlerini ve izlenimlerini paylaşırsa memnun olurum. Ben de bir Panasonic kamera almak niyetindeyim. HDC-SD10 ya da SDR-S26 düşünüyorum. Dşünüyordum... TM-700'ü görene kadar... Ne dersiniz?
  • SDR S26 yı bende düşünüyordum, HDC HS700 veya TM700 (aynı sayılır zaten) çıktıktan sonra özellikle manuel zum ve fokus olayı beni çok etkiledi.
    Hala araştırma safhasındayım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karadeniz Otoyolu

SDR S26 yı bende düşünüyordum, HDC HS700 veya TM700 (aynı sayılır zaten) çıktıktan sonra özellikle manuel zum ve fokus olayı beni çok etkiledi.
    Hala araştırma safhasındayım...

Sanırım biz SD serisinden vazgeçeriz. bir yıl daha bekleyip TM 700 alırız.

• arkadaşlar 1000$ civarı gibi aldığını söylemişti gitti gidiyordan şimdi ise 2bin küsür tl lere fırlamış bir anda...

Bide bu hs700 'ün anlatıldığı kadar harddisk sorunuyla karşılaşılacağını zannetmiyorum ben çarpıp düşürüp kırmadıktan sonra..Ama işte yurt dışından geleceği için ne garanti var ne tamir şansı eğer bozulursa..Türkiyede de olmayan bir model zaten...

Aklım acayip hs700 de ama hala harddisk bana herhangi bi problem yaşatır mı onu düşünüyorum..

Keşke bu tm700 64gb dahili memory ye sahip olsaydı sonylerdeki gibi...Sonylerde 64gb dahili memory +64 te sd kart desteği var neden panasoniclerde 32gb sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecomert -- 29 Mayıs 2010; 14:31:11 >
  • Hard diskin aşırı sıradışı sert kullanımlar dışında sorun çıkarma ihtimalini çok az görüyorum. Düşme, kırılma gibi durumlarda da zaten diğer kameralarda sorun yaşayacaktır.

240 GB Hard disk müthiş cezbediyor beni...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karadeniz Otoyolu

Hard diskin aşırı sıradışı sert kullanımlar dışında sorun çıkarma ihtimalini çok az görüyorum. Düşme, kırılma gibi durumlarda da zaten diğer kameralarda sorun yaşayacaktır.

240 GB Hard disk müthiş cezbediyor beni...

Linkte Anti-Shock Shield diye bişeyden bahsediyor

http://panasonic.net/avc/camcorder/hd/hs700_tm700_sd700/feature2.html

Helps protect recorded video data from damage due to jolts and impact.
    240GB*1 HDDThe internal hard drive lets you record continuously for up to 102 hours*2 without changing a disc, SDXC/SDHC/SD Memory Card or other recording media.

*1 The 240GB hard drive utilizes a portion of the storage space for formatting, file management and other purposes. 240GB is 240 billion bytes. Usable capacity will be less.
    *2 In HE mode

Anti-Shock Shield:
    Protects recorded video data from damage due to jolts and impact

Gerçektende 240gb hard disk müthiş bişey..Zaten şuana kadar hiç kimseden ''kamerayla koşarken sarsıntıdan kaydı kesti yada ne bileyim engebeli arazide çekim yaparken kameranın hard diski bundan etkilendi ve yahut ufak bi sarsıntı sonucu hard disk zarar gördü'' gibisinden laflar hiç duymadım..

Beni şuandan itibaren düşündüren tek şey aradaki fiyat farkı tm700 ün fiyatı çok makul..

• Arkadaşlar
    HS700 ile TM700 arasındaki HDD farkı hariç bir fark varmı acaba?
    TM700 den daha fazla bahsediliyor, bilgi verebilirmisiniz. Teşekkürler...
  • Arkadaşlar TM700 makinemden oldukça memnunum. 2000 TL nin üzerinde olması normal. Ben yurt dışından 770 dolara almıştım. Alırken de 3-5 tane 64 SDXC card aldım. 64 GB ile makinemi gayet verimli kullanıyorum. Talep eden olursa SDXC card elimde mevcuttur. Satış Linki:http://urun.gittigidiyor.com/TRANSCEND-64GB-CLASS-10-SDXC-Memory-Card-25mb-sn_W0QQidZZ40520380
  • Geçen ay Amerikadan $950'a Amazon üzerinden HS700 aldım.
    Avrupa satılanların aksine ABD'de 1080p60 kayıt yapabiliyor. Tabi kamera harici bir yerde bu tür kayıdı oynatacaksanız quadcore bir makina ve/veya sağlam ekran kartı gerekiyor yoksa ağır çekimde izler gibi izliyorsunuz. :)
    Görüntü kalitesi inanılmaz. 1080p kayıt yapan nadir cihazlardan. 1080i ile 1080p arasındaki farkı bilen bilir. Bir de bu kaydı 60fps ile yaptığını düşünün. İnanılmaz akıcı bir video. Özellikle hızlı objelerin çekimi ve takibinde fark ortaya çıkıyor.
    Ayrıca ayrı bir programda bu çekimi %50 yavaşlattığınız zaman inanılmaz bir görüntü oluşuyor. Belgesel bile çekebilirsiniz.

Focus'u sizin ekrandan seçtiğiniz bir objede tutabiliyor ve onu takip edebiliyor. Ayrıca yüzleri de kaydedip sadece istediğiniz kişinin yüzünü takip etmesini sağlayabiliyorsunuz. Power/Mega OIS denilen teknoloji ile titreşim ve puslu çekim oldukça azaltılabiliyor. Merdivenden inerken bile sabit kalıyor görüntü.

En sevdiğim özelliği ise Time Lapse. Bu özellik ile istediğiniz sıklıklarla kamera kayıt yapıyor ve onları film gibi oynatıyor yani normalde 10 saat yaptığınız çekimi 15 20 dakikalık bir film olarak izleyebilirsiniz. Youtube'dan Panasonic Time Lapse olarak izlemeniz lazım, anlatmakla olmuyor.

Cihaz şu andaki teknolojinin biraz üzerinde kalitede çekim yapıyor. Dediğim gibi 1080p60fps. O yüzden editleme ya da convert için çok sağlam bir makina gerekiyor.

Almayı düşünenlere tavsiye ederim.

Saygılar.

• Arkadaşlar HDC-SD707 kullanıyorum fakat CD-ROM elimde mevcut değil, elinde olan arkadaşlar CD'nin imajını alıp herhangi bir siteye yükleyebilirlerse çok memnun olurum...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.