Şimdi Ara

PANASONİC KLİMA ALACAĞIM. SİZCE NASIL? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
28.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sizin incelediğiniz katoğlar Zibronun merkezi olan Hollanda şartlarında düzenlendiği için bize biraz ters geliyor.Ayrıca
    ayrıca 2053 serisi üründe EER 2,81 iken COP değeri 3,88 dir ve 18 000 seri cihaz için çok iyi bir değerdir.Fiyatına gelince doğru pahalı gibi görünebilir ama neyle kıyasladıgınıza bağlı.mesela 1753 seri standar inverter klimanın fiyatı 2650 gibi bir fiyatı var.Birde burada pazarlık gibi konulara girmemizin çok doğru olacağını düşünmüyorum,ben herkes fiyat verdiği için verdim,hatta bazı arkadaşlar gibi firma adres ve telefonu bile vermedim.Satı olma konusunu düşünen arkadaşlarwww.zibro.com.tr adresine girip kendilerine en yakın bayii ile görüşebilirler.Saygılarımla
    quote:

Orjinalden alıntı: albani

quote:

Orjinalden alıntı: mbirol

ZİBRO 2035 İnverter EER 44,4 COP 5,05 5 yıl garanti 2150 YTL 12 taksit

Peki o zaman birde şunun "tık" para rakamını verirmisin hocam??
    **
    Ayrıca Zibro broşürden bakıyorum,ilgniç bir değer var,örneğin 2035>>Soğukta>12/19m2--Sıcakta>13/16m2
    Ben örneğin 18000liğe tekabül eden bir model alsam(Salon 27m2)>>2053 alacağım,öylemi??fiyatta bende YTL 3.050,çok yüksek bu rakam+
    Soğutma 24/34m2-Isıtma 24/30m2 üstelik SoğutmadaEER(C) ye düşmektedir!!! 2,81 fiyat/performans bana göre kötüdür 2053 te!
    Selam

• Arkadaşım reklam diye konuşuyorsunuz da ,pekiyi size bayi isim ve adreslerine kadar yazan arkadaşlar için neden böyle söylemiyorsunuz.Sizin açtığınız konu başlığı fiyat ve performans diyor size zorla mal alın diyenmi var.Ben buraya cihazın performansını ve fiyatını yazdım isteyen istediğini yapmakta özğür değilmi.Siz eğer panasonic te karar kıldıysanız hayırlısı olsun .Ayrıca ben buraya bilgi paylaşımı için varım,hemde doğru bilgi,buradan 1 -2 cihazın satılmasınada ihtiyacım yok,bu konuşulan ürünlerin neredeyse hepsi elimden geçti.Bugün bana istediğiniz marka klimayı söyleyin size yarın teslim edeyim.Amabenim buradaki amacım ticaret değil sadece 20 yıllık birikimimle insanlara doğruları anlatmak.İstemiyorsanız söyleyin sizin açtığınız konuyada yazmayım.Tekrar hatırlatayım benim buradan oluşacak ticarete hiç ihtiyacım yo bunu böyle bilin.TEŞEKÜRLER.
    quote:

Orjinalden alıntı: alexxiev84

mbirol arkadaşım reklam yapmak için açmadım bu konuyu...siz de reklam yapmayın. Hem neden yazdığınızı anlamış değilim. Ben fiyat ve performans açısısından en uygun olan klimayı almaya çalışıyorum siz de 2,150 ytl'ye fiyat veriyorsunuz. Bu kadar para vermek (2,150) yerine 350 ytl daha ucuza 12 taksit panasonic'i alırdım. Benim için klima alırken 1.fiyat 2.kullanıcı deneyimi önemlidir.

• fujitsu bayilerinin adres ve telefonlarının verilmesini ben istedim. çünkü sitesinde sorun vardı. ayrıca fiyat ile ilgili görüşlerimi önceki yazılarımda belirttim. zibro klima iyi olabilir bilemem ama klima konusunda yılların deneyimi olan firmalar ilk tercihim. panasonic mitsubishi fujitsu daikin gibi...

Bu arada fujitsu asya09lc klimayı 1,575 ytlye 12 taksitle aldım. Başta dolar kuru yüzünden en az peşin 1,550 ytl olur dedi fakat ben peşin 1,400 ytlye alan var diyince fiyat konusunda yardımcı oldu. Ama klimayı 10 gün sonra montaj yapacaklar çünkü izmirde stoklarda bu modelden kalmamış. Deyim yerindeyse peynir ekmek gibi satılıyormuş. Montajı yapılınca deneyimlerimi burada anlatacağım. Bana yardımcı olan ve görüşlerini belirten herkese teşekkür ederim. saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexxiev84 -- 5 Nisan 2008; 21:07:18 >
  • quote:

Arkadaşım reklam diye konuşuyorsunuz da ,pekiyi size bayi isim ve adreslerine kadar yazan arkadaşlar için neden böyle söylemiyorsunuz.Sizin açtığınız konu başlığı fiyat ve performans diyor size zorla mal alın diyenmi var.Ben buraya cihazın performansını ve fiyatını yazdım isteyen istediğini yapmakta özğür değilmi.Siz eğer panasonic te karar kıldıysanız hayırlısı olsun .Ayrıca ben buraya bilgi paylaşımı için varım,hemde doğru bilgi,buradan 1 -2 cihazın satılmasınada ihtiyacım yok,bu konuşulan ürünlerin neredeyse hepsi elimden geçti.Bugün bana istediğiniz marka klimayı söyleyin size yarın teslim edeyim.Amabenim buradaki amacım ticaret değil sadece 20 yıllık birikimimle insanlara doğruları anlatmak.İstemiyorsanız söyleyin sizin açtığınız konuyada yazmayım.Tekrar hatırlatayım benim buradan oluşacak ticarete hiç ihtiyacım yo bunu böyle bilin.TEŞEKÜRLER.
    quote:

mbirol arkadaşım reklam yapmak için açmadım bu konuyu...siz de reklam yapmayın. Hem neden yazdığınızı anlamış değilim. Ben fiyat ve performans açısısından en uygun olan klimayı almaya çalışıyorum siz de 2,150 ytl'ye fiyat veriyorsunuz. Bu kadar para vermek (2,150) yerine 350 ytl daha ucuza 12 taksit panasonic'i alırdım. Benim için klima alırken 1.fiyat 2.kullanıcı deneyimi önemlidir.

mbirol bey dogru söylüyor,kendisini babamda bende çok iyi tanırım,kendisinin buradan cihaz satmaya ihtiyaci yok,kendi yeri vardır ve dedigi gibi 20 senedir bu işin içindedir,ve bu işin en iyi ustalarındandır.

• Burada herkes istediğini yazar,kurallara uymak şartıyla,ben ayrıca gizli saklı yazna değil,açıkça yazanunda yanında olurum!
    Herkes yazsın kardeşim,satıcı-servis v.s,bizi ilgilendirmez

Birol Hoca Zibro pahalı,zaten fiyat/performans olarak bakarsan yine pahalı,ayrıza Zibro da alınası bir tek "Yüksek performsan"
    serisi var,diğerleri standart piyasada rakipleri çok olan ürünler.
    Yüksek performans iş yapmak istiyorsa kırsın fiyatlarını,reklam,kampanya-tanıtım v.s çalışsın,ama "ben tok satıcıyım-ihtiyacım yok bunlara"
    veya biz böyle çalışıyoruz derse,zaten çalışamaz,piyasanın karnı tok böyle mallara!işler nanay,bu sene dahada kötü!bir sürü firma var,elini
    sallasan,ayrıca,herkes bunlar iyi klima diye böyle pahalı malları almıyor(alamıyor!)
    -------
    Bu bölümde herkes açıkça yazarsa daha güzel olur,hatta reklam bile yapsınlar!fiyat teklifleride olsun,her bir şey olsun,bunların hepsi
    biz tüketicilere faydalı olur,ama site yönetimi ne kadarına müsaade eder bilemem gari!
    Selamlar

Ebai yine dönmüş!!yaw bu üye demekki otomatiğe bağlanmış bir hafta sitede bir hafta evde!çok ilginç doğrusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 5 Nisan 2008; 23:12:25 >

• quote:

Burada herkes istediğini yazar,kurallara uymak şartıyla,ben ayrıca gizli saklı yazna değil,açıkça yazanunda yanında olurum!
    Herkes yazsın kardeşim,satıcı-servis v.s,bizi ilgilendirmez

Birol Hoca Zibro pahalı,zaten fiyat/performans olarak bakarsan yine pahalı,ayrıza Zibro da alınası bir tek "Yüksek performsan"
    serisi var,diğerleri standart piyasada rakipleri çok olan ürünler.
    Yüksek performans iş yapmak istiyorsa kırsın fiyatlarını,reklam,kampanya-tanıtım v.s çalışsın,ama "ben tok satıcıyım-ihtiyacım yok bunlara"
    veya biz böyle çalışıyoruz derse,zaten çalışamaz,piyasanın karnı tok böyle mallara!işler nanay,bu sene dahada kötü!bir sürü firma var,elini
    sallasan,ayrıca,herkes bunlar iyi klima diye böyle pahalı malları almıyor(alamıyor!)
    -------
    Bu bölümde herkes açıkça yazarsa daha güzel olur,hatta reklam bile yapsınlar!fiyat teklifleride olsun,her bir şey olsun,bunların hepsi
    biz tüketicilere faydalı olur,ama site yönetimi ne kadarına müsaade eder bilemem gari!
    Selamlar

Ebai yine dönmüş!!yaw bu üye demekki otomatiğe bağlanmış bir hafta sitede bir hafta evde!çok ilginç doğrusu

kimseye bir şey demeyim diyorum ama,sizene demedende kendimi alamayacım,sizde insanlara çatmadan durun,ona bu,şuna o demeyin,komik oluyor,siz bakın işinize bende bakayım işime,elalemin derdi ile ben ilgilenmiyorum,sizde.

• Sn.Ebai
    Bir sitede bir üye her hafta ceza alıp geliyorsa,işte "komik olan budur"!sen önce bunu düşün bana komik oluyor diyeceğine!
    Ayrıca buna cevabı sen değilde bölüm yetkilisi versin;bu uygulama tutarsız bir durumdur,şöyleki bir üye bir veya iki defa ceza
    alır/alabilir,ama bu sürekli ceza alıpta vede hep aynı süre ile ceza alıpta dönüyorsa,artık "komik" mi yoksa "gayriciddi" bir durummu
    diye buna bakmak lazım,benim burada sorum,bu garip durum sebebiyle yönetime olan bir sormamdır,hangi sitede böyle bir şey var acaba?

Örneğin ben bir siteden böyle ceza alsam,hadi iki defa olsun;bir daha o siteye asla dönmem!
    ------
    Ebai adlı üyenin durumu beni ilgilendirmiyor ama,bu üyeyi böyle "komik" şekilde "cezalı-sitede" görmek,çok garibime gidiyor,ondan yazıyorum
    bunları,çünkü böyle bir "ceza" durumunu hiç bir yerde görmedim ben!!
    Selamlar

• quote:

fujitsu bayilerinin adres ve telefonlarının verilmesini ben istedim. çünkü sitesinde sorun vardı. ayrıca fiyat ile ilgili görüşlerimi önceki yazılarımda belirttim. zibro klima iyi olabilir bilemem ama klima konusunda yılların deneyimi olan firmalar ilk tercihim. panasonic mitsubishi fujitsu daikin gibi...

Bu arada fujitsu asya09lc klimayı 1,575 ytlye 12 taksitle aldım. Başta dolar kuru yüzünden en az peşin 1,550 ytl olur dedi fakat ben peşin 1,400 ytlye alan var diyince fiyat konusunda yardımcı oldu. Ama klimayı 10 gün sonra montaj yapacaklar çünkü izmirde stoklarda bu modelden kalmamış. Deyim yerindeyse peynir ekmek gibi satılıyormuş. Montajı yapılınca deneyimlerimi burada anlatacağım. Bana yardımcı olan ve görüşlerini belirten herkese teşekkür ederim. saygılar...

Sizi ayakta yiyorlar demek peynir ekmek gibi satılıyormuş??? Klima alacaklar Fujitsu sırasına mı girmişler yani,yada birde şunu düşünün adamlar reklam yapıyorlar ama hala kimalar Türkiye ye gelmeşim yani olmayan malı size satıyorlar ,yolda gelen klimayı size pazarlıyorlar,Akbay zaten Fujitsu işine yeni girdi,eğer fujitsu alacaksanız tabii hemen teslim SEVER klima bayilerini bulun hemen alın,onlar gevrek ,peynir satmıyorlar klima satıyorlar.

• quote:

Sn.Ebai
    Bir sitede bir üye her hafta ceza alıp geliyorsa,işte "komik olan budur"!sen önce bunu düşün bana komik oluyor diyeceğine!
    Ayrıca buna cevabı sen değilde bölüm yetkilisi versin;bu uygulama tutarsız bir durumdur,şöyleki bir üye bir veya iki defa ceza
    alır/alabilir,ama bu sürekli ceza alıpta vede hep aynı süre ile ceza alıpta dönüyorsa,artık "komik" mi yoksa "gayriciddi" bir durummu
    diye buna bakmak lazım,benim burada sorum,bu garip durum sebebiyle yönetime olan bir sormamdır,hangi sitede böyle bir şey var acaba?

Örneğin ben bir siteden böyle ceza alsam,hadi iki defa olsun;bir daha o siteye asla dönmem!
    ------
    Ebai adlı üyenin durumu beni ilgilendirmiyor ama,bu üyeyi böyle "komik" şekilde "cezalı-sitede" görmek,çok garibime gidiyor,ondan yazıyorum
    Selamlar

Kusura bakmayın ama sizi cool ile tartışırkende gördüm komik oluyorsunuz,oradanda biliyorum,bana karışmayın ve eger forum yetkilisine soruyorsanız onlara özel mesaj gönderin ,insanlara beni reklam etmeyin ayıptır,ben konu dışındaki bilgisiz,insanlarla tartıştıgım için ceza alıyorum,bundanda sizene,bu forum çalışanlarını baglar sizi baglamaz,siz ortalıgı TF de karıştırdınız ve mesajlarınız onlarca silindi,bana degil kendinize bakın ve forum kirligigi yaratmalayım,

Siz bana karışırsanız bende size fzlasıyla karışırım,karşınızda zır cahil biri yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: e.b.a.i

quote:

Sn.Ebai

------
    Selamlar

Kusura bakmayın ama sizi cool ile tartışırkende gördüm komik oluyorsunuz,oradanda biliyorum,bana karışmayın ve eger forum yetkilisine soruyorsanız onlara özel mesaj gönderin ,insanlara beni reklam etmeyin ayıptır,ben konu dışındaki bilgisiz,insanlarla tartıştıgım için ceza alıyorum,bundanda sizene,bu forum çalışanlarını baglar sizi baglamaz,siz ortalıgı TF de karıştırdınız ve mesajlarınız onlarca silindi,bana degil kendinize bakın ve forum kirligigi yaratmalayım,

Siz bana karışırsanız bende size fzlasıyla karışırım,karşınızda zır cahil biri yok.

İyi günler

Sen herhalde çok komedi filmi izliyorsun,sürekli dilinde "komedi" kelimesi var

Ben TF de,ortalığı örneğin geçenlerde karıştırdım;İst.Blş. "gazcılarının" çoğunu şutlattım!!
    Buradanda tesbit ettiklerimi aynen şutlattım!!!diğerleride ayaklarını denk alsınlar,burada milleti yemlemesinler!
    Cool denen üye bir sürü Nickle giriyor,onuda TF de ilk msg da yakaladım,aynı kişi olduğunu!!sen bunları geç,
    Benim adım Can soyadım Özyaman,Nick ler Albani-Albanez,herkes biliyor ne olduğumu,ne yaptığımı+
    Benim kalkan msg larım sayısı 4 senede 8 tanedir!!!TF de,yönetime gönderdiğim bir msg la bu uyanık çakalları
    aynen yolcu ettirdim.
    Tekrar yazıyorum ben "bir defa ceza alsam" asla o siteye geri dönmem!!!
    Senin vakan ise "traji-komik" insan her hafta ceza aldığını yere gelirmi bir kere???sen zaten her hafta ceza alarak
    kendini fazlasıyla reklam etmişsin!
    Site yönetimi burada bir garip işliyor,ceza veriyor,hadi bir iki,eyvallah ama 10 defa cezamı olur yaw,bu nasıl
    bir ciddiyet örneğidir,işte garibime giden budur,üye adının önemi yok burada,ayrıca kimisi 3-5 defa BAN edilir,
    yine yeni nickle arzı- endam eder,ilginç bir ceza ve üyelik sistemi!!

Selamlar

• quote:

quote:

fujitsu bayilerinin adres ve telefonlarının verilmesini ben istedim. çünkü sitesinde sorun vardı. ayrıca fiyat ile ilgili görüşlerimi önceki yazılarımda belirttim. zibro klima iyi olabilir bilemem ama klima konusunda yılların deneyimi olan firmalar ilk tercihim. panasonic mitsubishi fujitsu daikin gibi...

Sizi ayakta yiyorlar demek peynir ekmek gibi satılıyormuş??? Klima alacaklar Fujitsu sırasına mı girmişler yani,yada birde şunu düşünün adamlar reklam yapıyorlar ama hala kimalar Türkiye ye gelmeşim yani olmayan malı size satıyorlar ,yolda gelen klimayı size pazarlıyorlar,Akbay zaten Fujitsu işine yeni girdi,eğer fujitsu alacaksanız tabii hemen teslim SEVER klima bayilerini bulun hemen alın,onlar gevrek ,peynir satmıyorlar klima satıyorlar.

İyi günler

Doğrusu güzel yemlemişler arkadaşı,yaw memlekette ne satılıyorki "peynir-ekmek" gibi,bir deyiverin gari!!
    Heleki Klima işinde!
    Ama birilerine göre memlekette işler süper!

Neyseki Allahtan Fujitsu gibi çok iyi ve kaliteli bir klima almışsın,malıda artık bir süre sonra mutlaka getirip takarlar+
    Abkay nasıl firmadır yakında kendisini belli eder,umarım Panatek gibi olmaz,yani Panasonic te mal süper ama Distribütör dandik!!
    böylece çok kaliteli ve kendisini ispat etmiş bir mal piyasada yok gibi!!
    Fujitsu da aynen böyle kendisini çok güzel ispat etmiş bir marka dolayısıyla Abkay iyi çalışıpta bu işin altından kalkarsa herkes
    için güzel olur,çünkü marka gerçekten bütün soğutma segmentleri çeşidinde çok geniş alanda faaliyet göstermektedir,broşür/
    katalog v.s lerini inceledim,oldukça geniş ve tam bir iklimlendirme firması,tabi Fujitsu ya değilde biz burada Abkaya bakacağız!

Yaw "peynir-ekmek" güzel bir tanımlama olmuş

Bu arada bizim LARA tarafında çok güzel ve kaliteli bir semt/caddede olan Toshiba bayisi,geçenlerde baktım,bırakmış Tosh u!!!!
    ve Fujitsu Bayisi olmuşlardır!
    Satıcı-Servis arkadaşlara hayırlı işler+
    Selamlar

• quote:

quote:

öncelikle seviyeli konuş. ne öyle sizi ayakta yiyolar felan..ordaki kişi adam gibi fiyat vermiş senin gibi 2 milyarlık fiyatlar vermiyor.bu bir...olmayan malı size satıyorlar gibi bir ifade kullanmışsın..nereden uyduruyorsun böyle sözleri...sadece asyao9lc modeli izmirde yoktu. Türkiyede yok demedim. 1 hafta sonra stoklarda olacak dedi.bu iki...ayrıca klimayı alıp almamak benim elimde! satıcının değil. satıcı istersen şimdi al istersen bir hafta sonra al senin kararın dedi.klimalar geldiğinde de alabilirdim kur düşsün diye de bekleyebilirdim ama yapmadım. keyfim böyle istedi.bu üç...tamam peynir ekmek gibi satıyorlar diyerek beni yemiş de olabilir ama sizin böyle bir yorum yapmaya hakkınız yok..bu dört. şu bir gerçek 10 gün sonra klima montajı yapılacak.

siz şu an dışarda kavga olay çıkartan provokatörlere benziyorsunuz. hayırlı olsun demek yerine olayları herşeyi başka tarafa çekiyorsunuz. birilerine çamur atma sataşma zorunluluğunda hissediyorsunuz..o gereksiz mesajınızı yazmasaydınız şimdi bunları konuşuyor olmazdık...saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexxiev84 -- 7 Nisan 2008; 20:34:55 >

• panasonic bayisi izmirde iki tane kalmış. sebep klima dandik distribütörden dolayı satılmıyor. sonuçta bayii para kazanamayınca o klimayı bırakıyor. oysa izmirdeki fujitsu bayileri 10 civarıydı ve daha da artıyor. sebepi ne olabilir 1. klima çok kaliteli ve satışları oldukça iyi 2. distribütör kaliteli ve ürün sahibini yüzüstü bırakmıyor. fujitsu ve servis sağlayıcısı hakkında olumsuz yoruma rastlamadım. bu yüzden fujitsuyu tercih ettim. elemelerimde mitsubishi electric ve fujitsu en sona kaldı. mitsubishi electric bayisi fiyat konusunda pek yardımcı olmadı ve ayrıca almak istediğim mitsubihsi klimanın sıcaklık için maksimum btu değerleri 15000 civarıydı yani fujitsuninkinden daha düşüktü. bu ve bunun gibi nedenlerden dolayı fujitsuyu tercih ettim.
  • CoolnQuiet Mr_Thunder albani koko69 imbat35 bodrumlu2 nickli arkadaşları değerli yorumlarından ve klima almamda bana yardımcı olduklarından dolayı teşekkür ediyorum.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: e.b.a.i

quote:

Sn.Ebai

------
    Selamlar

İyi günler

Sen herhalde çok komedi filmi izliyorsun,sürekli dilinde "komedi" kelimesi var

Ben TF de,ortalığı örneğin geçenlerde karıştırdım;İst.Blş. "gazcılarının" çoğunu şutlattım!!
    Buradanda tesbit ettiklerimi aynen şutlattım!!!diğerleride ayaklarını denk alsınlar,burada milleti yemlemesinler!
    Cool denen üye bir sürü Nickle giriyor,onuda TF de ilk msg da yakaladım,aynı kişi olduğunu!!sen bunları geç,
    Benim adım Can soyadım Özyaman,Nick ler Albani-Albanez,herkes biliyor ne olduğumu,ne yaptığımı+
    Benim kalkan msg larım sayısı 4 senede 8 tanedir!!!TF de,yönetime gönderdiğim bir msg la bu uyanık çakalları
    aynen yolcu ettirdim.
    Tekrar yazıyorum ben "bir defa ceza alsam" asla o siteye geri dönmem!!!
    Senin vakan ise "traji-komik" insan her hafta ceza aldığını yere gelirmi bir kere???sen zaten her hafta ceza alarak
    kendini fazlasıyla reklam etmişsin!
    Site yönetimi burada bir garip işliyor,ceza veriyor,hadi bir iki,eyvallah ama 10 defa cezamı olur yaw,bu nasıl
    bir ciddiyet örneğidir,işte garibime giden budur,üye adının önemi yok burada,ayrıca kimisi 3-5 defa BAN edilir,
    yine yeni nickle arzı- endam eder,ilginç bir ceza ve üyelik sistemi!!

Selamlar

Sizede iyi akşamlar başlarken,

ben iyi olduktan sonra klasikler olmak üzere bütün iyi filmleri izlerim iyi bir arşivim var ama recep ivedik gibileri asla izlemem,

gelelim bana karışmanıza,benim ceza almamın nedini zır cahiller,eger iyi bir araştırmacı olsanız,belkide umurunuzda degildir sadece görünün köye sallıyorsunuz,bilgi sahibi olmadan fükür sahibi olan çok dünyada bende bunlara katlanamam,sizi bilmem ve bunlarla hepte tartışırım,yani ben size karışmıyorum vede çatışma ortamı yaratmıyorum ama siz kavga çıkarmak için her yola başvuruyorsunuz Allah sonunuzu hayır etsin.

• Sn.Alex

Birol arkadaş satıcı olduğu için,elbette bu lafa en çok o güler!!yada takılır,nedenmi??
    Kendiside klimacı olduğu için vede en önemlisi "işlerin nasıl olduğunu çok çok iyi bildiği için"

Birisi kalkıpta....yaw bunları peynir-ekmak gibi satıyoruz derse,onu bırak benim gibi normal vatandaş bile
    buna çok güler,sende herhalde piyasaların nasıl olduğunu bilirsin,dolayısıyla bunlara kafanı takma!

Sana dedim,mal çok iyi ve bana göre piyasadaki en iyi fiyat/performans ürünüdür!!burası çok önemli,ayrıca sanırım
    Abkay bayağı işi ciddiye almış,Antalya da oldukça fazla Bayisi açlıyor gibi geldi bana,hatta bir taneside Sn.Koko da çok iyi bilir,
    yukarıda yazdım,Tosh bayisi bırakmış bunları ve Fujitsu bayisi olarak dükkanı devam ettiriyor!
    Selamlar

• quote:

quote:

quote:

öncelikle seviyeli konuş. ne öyle sizi ayakta yiyolar felan..ordaki kişi adam gibi fiyat vermiş senin gibi 2 milyarlık fiyatlar vermiyor.bu bir...olmayan malı size satıyorlar gibi bir ifade kullanmışsın..nereden uyduruyorsun böyle sözleri...sadece asyao9lc modeli izmirde yoktu. Türkiyede yok demedim. 1 hafta sonra stoklarda olacak dedi.bu iki...ayrıca klimayı alıp almamak benim elimde! satıcının değil. satıcı istersen şimdi al istersen bir hafta sonra al senin kararın dedi.klimalar geldiğinde de alabilirdim kur düşsün diye de bekleyebilirdim ama yapmadım. keyfim böyle istedi.bu üç...tamam peynir ekmek gibi satıyorlar diyerek beni yemiş de olabilir ama sizin böyle bir yorum yapmaya hakkınız yok..bu dört. şu bir gerçek 10 gün sonra klima montajı yapılacak.

siz şu an dışarda kavga olay çıkartan provokatörlere benziyorsunuz. hayırlı olsun demek yerine olayları herşeyi başka tarafa çekiyorsunuz. birilerine çamur atma sataşma zorunluluğunda hissediyorsunuz..o gereksiz mesajınızı yazmasaydınız şimdi bunları konuşuyor olmazdık...saygılar...

Arkadaş canın ne istiyorsa onu al,beni bağlamaz.Siz önce kendiniz saygıyı ögrenin.Zaten sizin tarzınız kişiler istesede ben mal vermem.Size 10 gün bekletene sebebini sorun bakalım ne diyorlar,bu mal İstanbul depoda olsa bile 1 günde gelir.Hem ister 10 ister 20 günde gelsin bana ne,bu konuyu dikkate alması gereken biri varsa oda sizsiniz.Bu piyasayı benden iyi biliyormuş gibi konuşuyorsunuz.Yinede sizn için hayırısı olsun,Ayrıca Fujitsı için bu güne kadar kötü demedim cihaz oldukça kaliteli, SEVER klima daha eski bu işte onun bayisini bulsanız daha çabuk alırdınız.Yada Özkay gurubu bulun zaten ithalatçının ortağı.

• aldık bakalım görecez klima ve servisi nasılmış. bir sorun çıkmaz umarım. bir de sever klimayı ilk sizden duydum. googleda fujitsu klima diye yazdığımda sonuçlarda çıkmıyordu. sitesini inceledim valla bayi ve servis sayfası bende açmıyor. ürünleri de bana biraz farklı geldi. sanki eski gibi...asy9l modeli var. benim aldığımın eski modeli gibi geldi bana.
  • daikin vazgeçmem ama tuzlu biraz
  • Panasonic klima almayı düşünüpte eğer bu sayfayı okuduysan ,hiç okumamış say.

Panasonic izmir servis ve satıcıları.

ALO KLİMA
    Uzaklik: 0 m
    Harita
    izlenecek yol başlangıç bitiş yolu ile
    252 Sk. No: 70/G, Bayraklı
    35030 İZMİR
    Tel: 232-3470790
    E-mail: destek@aloklima.com

ÖZAY KLİMA ISITMA SOĞUTMA
    Uzaklık: 2.4 km
    Harita
    SAIR ESREF BULVARI NO: 60 / A ALSANCAK
    İZMİR

Tel: 232-4223553
    ADNAN BİLGİCİ LTD. ŞTİ

Uzaklık: 2.5 km
    Harita
    269 SOKAK NO:24/A OZKANLAR BORNOVA
    35030 İZMİR

Tel: 232-3477009
    SERAY KLİMA

Uzaklık: 2.7 km
    Harita
    1417 SOK. NO:8/A
    İZMİR

Tel: 232-4418213
    SERHAT KLİMA .LTD.STI.

Uzaklık: 2.8 km
    Harita
    MUSTAFA KEMAL CAD.NO:153/E BORNOVA
    35030 İZMİR

Tel: 232-3888913
    EGE IKLIM KLIMA LTD. STI.

Uzaklık: 3.4 km
    Harita
    M.KEMAL CADDESI 124/B BORNOVA
    35030 İZMİR

Tel: 232-3431290
    GÜNGÖRMÜŞ MÜH.ISIT.SOĞ.SİS.

Uzaklık: 4.5 km
    Harita
    1696 SOKAK NO: 22/A KARSIYAKA
    35570 İZMİR

Tel: 232-3649041
    KOÇAK KLİMA

Uzaklık: 4.8 km
    Harita
    574 SOKAK NO:4/A ESREFPASA
    İZMİR

Tel: 232-2285414
    NİSAN KLİMA

Uzaklık: 4.9 km
    Harita
    ATA CAD.FEVZİ ÇAKMAK CAD.
    İZMİR

Tel: 232-2779813
    E-mail: nisanklima@hotmail.com
    HAVA TEKNİK KLİMA

Uzaklık: 5.3 km
    Harita
    ATIFBEY MAH.5 SK NO:84/A
    İZMİR

Tel: 232-2525358
    E-mail: info@havateknikklima.net
    ŞAHİN İKLİMLENDİRME

Uzaklık: 5.8 km
    Harita
    INÖNÜ CADDESI NO:630 D:1 HATAY
    İZMİR

Tel: 232-2851100
    DENKA ISITMA SOĞUTMA

Uzaklık: 5.8 km
    Harita
    İNÖNÜ CAD. NO: 220/2-A
    İZMİR

Tel: 232-2508550
    E-mail: info@denkaklima.com
    TG İKLİMLENDİRME

Uzaklık: 6.4 km
    Harita
    ADATEPE MAH. 160 SOKAK NO:16 BUCA
    35400 İZMİR

Tel: 232-4405577
    İNTERALEV LTD. STI.

Uzaklık: 6.5 km
    Harita
    1713 SOKAK NO:46/26 KARSIYAKA
    İZMİR

Tel: 232-3642810
    E-mail: interalev@gmail.com
    KUTAY KLİMA

Uzaklık: 6.9 km
    Harita
    AKDOĞAN CADDESI NO:18/A
    İZMİR

Tel: 2324876343
    İZMİR KLİMA

Uzaklık: 7.4 km
    Harita
    ASIK VEYSEL MAH. YESILLIK CAD. NO : 325/B
    35110 İZMİR

Tel: 232-2532629
    NEVHAN ISITMA SOGUTMA

Uzaklık: 15.8 km
    Harita
    CATALKAYA MAH.EMEKCILER SOK.NO:27/A NARLIDERE
    35320 İZMİR

Tel: 232-2389000
    DF MEDİKAL LTD. ŞTİ.

Uzaklık: 16.3 km
    Harita
    HÜRR?YET MAH. BÜYÜK MENDERES CD. NO:236/A SARNIÇ
    İZMİR

Tel: 232-2812006
    E-mail: df.alkan@hotmail.com
    GENC IKLIMLENDIRME

Uzaklık: 29.4 km
    Harita
    YARHASANLAR MAH 2315 SOK NO 71/A
    45020 MANISA

Tel: 236-2388919
    SEZER SOGUTMA

Uzaklık: 38.0 km
    Harita
    B. BARATALI CAD. NO:92/B URLA
    İZMİR

Tel: 232-7544554
    MUT SOGUTMA

Uzaklık: 46.9 km
    Harita
    CUMHURIYET MAH. OZAN SOKAK NO:1/B
    45400 MANISA

Tel: 236-3139808

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.