Şimdi Ara

PANASONIC Klima Tavsiye Eder misiniz? Neden? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
5.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mbirol

quote:

Orijinalden alıntı: 9köy

iyi aman ipi batmasın sonuçta türk şirketi.

sanyoya şaştım ya sadece klima bölümümü battı hocam genel olarakmı battı.

iyi aman ipi batmasın sonuçta türk şirketi.

Komple Sanyo yu satın aldılar....

niye öyle dedin yanlışmı dedim yoksa onalrdamı satıldı sanyo gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

1-Pany Klimalardan uzak durun,zaten Çin malı olanları yaramaz diğerlerininde bir dolu alternatifi var!!

2-anti denen tip yani fake Pany ciden uzak durun!! Satıclarındanndan uzak durun!!

3-Pany önce KLİMA işinde adam gibi bir yapılanma kursun sonra onun fake veya gerçek adamları gelip ahkem kessin!

4-"PANATEK" faciası günlerini henüz unutmadık yani pazar bu işleri iyi biliyor

5-MARKA süper ve bazı Kıta/Ülkelerdeki klimalar yine süper(Avustralya/Japonya/Hongkong/Singapur ve çoğu Asya ülkeleri) ama Avrupa hariç!!

5-Pany/TR nin kendisi acemi yaw(benden iyi bilen yok sayılır) Tekofaks ı şutladılar kendileri geldiler(Elektronik işinde)ama hala acemiler!
    Klima işi daha da sakat!!

Eğer eskinin "MARKA" ları ve aslında gerçekten harbi markaları günümüzde iş yapsaydı örneğin herkes DAIKIN alırdı yaw

Klima işininin önce "TR de nasıl çalıştığını öğrensin" bu Klima kısmına bakan "okumuş çocuklar" sonra kendi adamlarını fake veya gerçek kimlikle
    Forumlara yollasınlar!!

+++

IPI tok Satıcı/PVG tok Satıcı ben ikisininde ne yaptıklarını çözemiyorum!

Hitac aslında daha güzel ekmek yemesi lazım TR de,Zibro ise o fiyatlarla iş yapamaz,sadece bizim İzmir de kendileri çalıp-kendileri oynarlar

SANYO Group/Japan;işin bu kısmı salt satın almaylada alakalı değildir!! ayrıca Pany gibi Sanyo da Japonyada ve global pazarda çok ama çok değişik
    dallarda çalışan ana üreticidir!

Sanyo Klimalar da bu arada Pany gibi süperdir ama bir ara TR de Sanyo vardı,ama o işide birileri yürütemedi

>>Japonya da şirket evlilikleri,eskiden pek olmazdı veya hiç olmazdı veya local olarak olur bunuda genelde kimseler bilmezdi!
    Ancak Çin/Kore/Taiwan ve diğer Uzakdoğulu ülkeler "üretimde" bir şekilde pazar giripte,global pazara da mal çıkarmaya başladıkça,Japon şirketleride
    ki bunların hepsi de ana üreticilerdir!! birbirleriyle evlenmeye başladılar ve buda yetmedi Kore/Taiwan/Çin liler ile evlendiler ve evlenmeye devam ediyorlar!

Klima sektöründe ise artık ne "capon" kaldı nede "Koreli" kaldı,siz bakmayın bazı sallamacıların yok capon yok kore malı filan demelerine bunalr küllüyen
    "yalandır"!! hepsi Çin malıdır!!!

Bu evliliklerde genelde olan HİSSE devridir ve şimdilerde caponlarda acaip evlilikler oluyor! bir bakıyorsunuz şirketi komple satın almışlar sonra komple bir
    başkasına devretmişler veya hisselerin dağılımı değişiyor v.s v.s artık caponlarda bunları takip etmek bile ciddi zorlaştı,kim kiminle evlendi veya boşandı diye

Sanyo Eleectronic kısmının Display/Camera/özellikle prof,Cam/Cinema/Projector v.s grupları ki bunları çoğu bünye içinde farklı yapıdadırlar,ayrıca bu heriflerin Denizcilikten
    Bankacılığa ve aklınıza gelmeyecek işleri vardır!!

Birim bazda zaten bazıları halen iyi durumda olsada (total) konsolide bütçeleri sorun çıkarmaya başlayınca,evlilikler devreye girmeye başlıyor

Genelde battı-yan gitti kaçtı v.s gibi tanımlar çıkarılıyor ama bunlar en azından caponlarda yoktur!! bizde olur böyle atraksiyonlar vede çakallıklar

Ancak pazar yani global pazar evrim geçiriyor ama çoğu hala "MARKA" da kalmış ki bunlar rüya aleminde gezip bu dünyadan bi-haber tiplerdir!!!
    kimileri ise mazide kalmış kimileri hepten uçup gitmiş v.s v.s ama işler günümüzde çok ciddi değişmiştir!!

Yok,biz Markayız yok biz bilmem neyiz yok bzim mallar capondur v.s v.s palavralarını kimse yemiyor gari,uyanın alooooo

++

Albani denen tip yani face klimacı dan uzak durun ne yadığını kendisi bile bilmiyor.
    1-Pany Klimalardan uzak durun demiş.
    5-MARKA süper ve bazı Kıta/Ülkelerdeki klimalar yine süper(Avustralya/Japonya/Hongkong/Singapur ve çoğu Asya ülkeleri) sonrada bunu demiş.
    zeka kapasitesini sizlere bırakıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: antısekurıt

quote:

Orijinalden alıntı: albani

1-Pany Klimalardan uzak durun,zaten Çin malı olanları yaramaz diğerlerininde bir dolu alternatifi var!!

2-anti denen tip yani fake Pany ciden uzak durun!! Satıclarındanndan uzak durun!!

3-Pany önce KLİMA işinde adam gibi bir yapılanma kursun sonra onun fake veya gerçek adamları gelip ahkem kessin!

4-"PANATEK" faciası günlerini henüz unutmadık yani pazar bu işleri iyi biliyor

5-MARKA süper ve bazı Kıta/Ülkelerdeki klimalar yine süper(Avustralya/Japonya/Hongkong/Singapur ve çoğu Asya ülkeleri) ama Avrupa hariç!!

5-Pany/TR nin kendisi acemi yaw(benden iyi bilen yok sayılır) Tekofaks ı şutladılar kendileri geldiler(Elektronik işinde)ama hala acemiler!
    Klima işi daha da sakat!!

Eğer eskinin "MARKA" ları ve aslında gerçekten harbi markaları günümüzde iş yapsaydı örneğin herkes DAIKIN alırdı yaw

Klima işininin önce "TR de nasıl çalıştığını öğrensin" bu Klima kısmına bakan "okumuş çocuklar" sonra kendi adamlarını fake veya gerçek kimlikle
    Forumlara yollasınlar!!

+++

IPI tok Satıcı/PVG tok Satıcı ben ikisininde ne yaptıklarını çözemiyorum!

Hitac aslında daha güzel ekmek yemesi lazım TR de,Zibro ise o fiyatlarla iş yapamaz,sadece bizim İzmir de kendileri çalıp-kendileri oynarlar

SANYO Group/Japan;işin bu kısmı salt satın almaylada alakalı değildir!! ayrıca Pany gibi Sanyo da Japonyada ve global pazarda çok ama çok değişik
    dallarda çalışan ana üreticidir!

Sanyo Klimalar da bu arada Pany gibi süperdir ama bir ara TR de Sanyo vardı,ama o işide birileri yürütemedi

>>Japonya da şirket evlilikleri,eskiden pek olmazdı veya hiç olmazdı veya local olarak olur bunuda genelde kimseler bilmezdi!
    Ancak Çin/Kore/Taiwan ve diğer Uzakdoğulu ülkeler "üretimde" bir şekilde pazar giripte,global pazara da mal çıkarmaya başladıkça,Japon şirketleride
    ki bunların hepsi de ana üreticilerdir!! birbirleriyle evlenmeye başladılar ve buda yetmedi Kore/Taiwan/Çin liler ile evlendiler ve evlenmeye devam ediyorlar!

Klima sektöründe ise artık ne "capon" kaldı nede "Koreli" kaldı,siz bakmayın bazı sallamacıların yok capon yok kore malı filan demelerine bunalr küllüyen
    "yalandır"!! hepsi Çin malıdır!!!

Bu evliliklerde genelde olan HİSSE devridir ve şimdilerde caponlarda acaip evlilikler oluyor! bir bakıyorsunuz şirketi komple satın almışlar sonra komple bir
    başkasına devretmişler veya hisselerin dağılımı değişiyor v.s v.s artık caponlarda bunları takip etmek bile ciddi zorlaştı,kim kiminle evlendi veya boşandı diye

Sanyo Eleectronic kısmının Display/Camera/özellikle prof,Cam/Cinema/Projector v.s grupları ki bunları çoğu bünye içinde farklı yapıdadırlar,ayrıca bu heriflerin Denizcilikten
    Bankacılığa ve aklınıza gelmeyecek işleri vardır!!

Birim bazda zaten bazıları halen iyi durumda olsada (total) konsolide bütçeleri sorun çıkarmaya başlayınca,evlilikler devreye girmeye başlıyor

Genelde battı-yan gitti kaçtı v.s gibi tanımlar çıkarılıyor ama bunlar en azından caponlarda yoktur!! bizde olur böyle atraksiyonlar vede çakallıklar

Ancak pazar yani global pazar evrim geçiriyor ama çoğu hala "MARKA" da kalmış ki bunlar rüya aleminde gezip bu dünyadan bi-haber tiplerdir!!!
    kimileri ise mazide kalmış kimileri hepten uçup gitmiş v.s v.s ama işler günümüzde çok ciddi değişmiştir!!

Yok,biz Markayız yok biz bilmem neyiz yok bzim mallar capondur v.s v.s palavralarını kimse yemiyor gari,uyanın alooooo

++

Albani denen tip yani face klimacı dan uzak durun ne yadığını kendisi bile bilmiyor.
    1-Pany Klimalardan uzak durun demiş.
    5-MARKA süper ve bazı Kıta/Ülkelerdeki klimalar yine süper(Avustralya/Japonya/Hongkong/Singapur ve çoğu Asya ülkeleri) sonrada bunu demiş.
    zeka kapasitesini sizlere bırakıyorum.

evet gerçekten bende merak ediyorum. pany klimalardan niçin uzak durulmalı?( teknolojik olarak) albani yukarıda çin malı olanlardan uzak durulmalı, diğerlerinin de birçok alternatifi var yazmış. etherea serisine bu forumda birçok uzman arkadaş harika derken siz onun yerine mitsubishi electric öneriyorsunuz. kusura bakmayın ama bunu ben tam olarak çözümleyemiyorum. eğer me dışındaki tüm markalar 2. sınıf muamaelesi görüyorsa bu forumda insanlar bence boşuna kendini yoruyor. mesela ben bu forum sayesinde vakumun önemini öğrendim ve bu sayede toshiba ras13skvr cihazı iade ettim. yine bu forumdaki hatırı sayılır kişilerin görüşleri sayesinde panasonic etherea kıt e 15nke klima aldım. ama siz bu söylemlerinizle içimize kurt düşürüyorsunuz. niçin uzak durulmalı teknik olarak biraz daha detaylı açıklarsanız çok sevinirim.
    bu arada yine kocausta nickli arkadaş bir yazısında panasonicler eski teknoloji kullanıyor yazmış. buda kafama takıldı. sürekli insanların kafasında soru işareti uyandıran toshiba ras18skv mi carrier xpower gold 50m mi ikilemine insanları sokan bu klimalardan teknolojik olarak ne eksikliği vardır? merak ediyorum. eksiklik dediği komprosörünün ebatının daha büyük olması mıdır? nedir? bu konulara açıklık getirilirse eminim bu forumdaki birçok kişinin kafasındaki soru işaretleri silinir. herkese saygılar, iyi akşamlar...

• Panasonic geçmişi.
  • Öncelikle şunu görüyorum ki günümüzde hemen her alanda kaliteli ürünler var piyasada. Klimadan arabaya, televizyona kadar. Birileri çıkıyor markalara atıp tutuyor. Neye göre? Sanki tümünü denemiş mi? Bayi mi? Servis teknisyeni mi? Ne idüğü belirsiz yorumlar var. Aldırmayın Allah aşkına.

Ben bu başlığı açtım çünkü Panasonic'İ beğenen biriyim. İmkanım olsa mutlaka alacaktım. Sonra bütçem elvermedi, Alarko Flair 12AA aldım. Gayet de memnunum. Ona da sallayan çok buralarda. O alınmaz X-Power almalısın vs.... Şimdi bana sorsunlar yorum yapayım.

Panasonic'i kim almış, kullanmış veya satışını, servisini yapmışsa onlar yazsın kardeşim. Öyle marka fanatikliği/düşmanlığı ile, katalog bilgileri ile falan değil, tecrübeyle konuşacak olan konuşsun ki forum da işe yarasın.

Kimse kolay kolay Panasonic gibi bir markayı kötüleyemez.

*kral33, sen de Panasonic'ini güle güle kullan, kimseye de aldırma kardeşim. Hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetturk52 -- 1 Ekim 2012; 1:36:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetturk52

Öncelikle şunu görüyorum ki günümüzde hemen her alanda kaliteli ürünler var piyasada. Klimadan arabaya, televizyona kadar. Birileri çıkıyor markalara atıp tutuyor. Neye göre? Sanki tümünü denemiş mi? Bayi mi? Servis teknisyeni mi? Ne idüğü belirsiz yorumlar var. Aldırmayın Allah aşkına.

Ben bu başlığı açtım çünkü Panasonic'İ beğenen biriyim. İmkanım olsa mutlaka alacaktım. Sonra bütçem elvermedi, Alarko Flair 12AA aldım. Gayet de memnunum. Ona da sallayan çok buralarda. O alınmaz X-Power almalısın vs.... Şimdi bana sorsunlar yorum yapayım.

Panasonic'i kim almış, kullanmış veya satışını, servisini yapmışsa onlar yazsın kardeşim. Öyle marka fanatikliği/düşmanlığı ile, katalog bilgileri ile falan değil, tecrübeyle konuşacak olan konuşsun ki forum da işe yarasın.

*kral33, sen de Panasonic'ini güle güle kullan, kimseye de aldırma kardeşim. Hayırlı olsun.

teşekkür ederim arkadaşım sağolun. burda herkes elinden geldiğince bilgileri çerçevesinde birbirine yardımcı olmaya çalışıyor. hatta herkes forumda üstad dediğimiz belli başlı kişilerin sürekli fikrini almak istiyor ve onlarada büyük sorumluluk düşüyor bu hususta. ama dediğiniz gibi insan kullandığı ürün hakkında daha net gözlem yapma ve fikir üretme şansına sahip oluyor. örneğin ben bugüne kadar arçelik, lg-beko, flair, toshiba ve panasonic klimaları kullandım. flairden ses seviyesi ve elektrik tüketimi dışında kesinlikle soğutma ve ısıtma performansı yönünden memnun kaldım. bir gün soğutmadı veya ısıtmadı demedim. toshibadan her yönden memnun kaldım ama malum yaşadığım servis sıkıntısından dolayı iade ettim(bu arada alarkonun da müşterisine sahip çıktığını görmüş oldum.) en son panasonic aldım ve bundanda son derece memnun kaldım. burada sırf kendi egolarımı tatmin etmek için memnun kalmadığım bir ürüne iyi deyipte önce kendimi sonra insanları kandıramam. herkes bu doğrultuda hareket ederse bence daha iyi olur...

• quote:

Orijinalden alıntı: kiral33

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetturk52

Öncelikle şunu görüyorum ki günümüzde hemen her alanda kaliteli ürünler var piyasada. Klimadan arabaya, televizyona kadar. Birileri çıkıyor markalara atıp tutuyor. Neye göre? Sanki tümünü denemiş mi? Bayi mi? Servis teknisyeni mi? Ne idüğü belirsiz yorumlar var. Aldırmayın Allah aşkına.

teşekkür ederim arkadaşım sağolun. burda herkes elinden geldiğince bilgileri çerçevesinde birbirine yardımcı olmaya çalışıyor. hatta herkes forumda üstad dediğimiz belli başlı kişilerin sürekli fikrini almak istiyor ve onlarada büyük sorumluluk düşüyor bu hususta. ama dediğiniz gibi insan kullandığı ürün hakkında daha net gözlem yapma ve fikir üretme şansına sahip oluyor. örneğin ben bugüne kadar arçelik, lg-beko, flair, toshiba ve panasonic klimaları kullandım. flairden ses seviyesi ve elektrik tüketimi dışında kesinlikle soğutma ve ısıtma performansı yönünden memnun kaldım. bir gün soğutmadı veya ısıtmadı demedim. toshibadan her yönden memnun kaldım ama malum yaşadığım servis sıkıntısından dolayı iade ettim(bu arada alarkonun da müşterisine sahip çıktığını görmüş oldum.) en son panasonic aldım ve bundanda son derece memnun kaldım. burada sırf kendi egolarımı tatmin etmek için memnun kalmadığım bir ürüne iyi deyipte önce kendimi sonra insanları kandıramam. herkes bu doğrultuda hareket ederse bence daha iyi olur...

aynen kardeşim sana katılıyorum şuan işyerimde mıtsubıshı kullanıyorum yaklaşık 10 gündür evimde iki tane panasonıc etherea kullanıyorum gerçekten üstün teknolojiyle üretilen cihazlar delinin biri kuyuya taş atıyor bizde çıkarmaya çalışıyoruz yok efendim servis vasatmış yok efendim eski teknolojiymiş ben kafaya takmamaya karar verdim cihazlarımı kullanarak keyfime bakıyorum kedinin uzanamadığı ciğere mundar dermiş bunlarınkı o hesap isteyipte alamayanlarmı acaba diyede düşünmüyor değilim sende takma kafana keyfini çıkar allah sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin

• Panasonic klima İzmir bayii ve servisleri...Güncel..

ALO KLİMA

Uzaklik: 0 m
    Harita
    izlenecek yol başlangıç bitiş yolu ile
    252 Sk. No: 70/G, Bayraklı
    35030 İZMİR

Tel: 232-3470790
    E-mail: destek@aloklima.com
    ÖZAY KLİMA ISITMA SOĞUTMA

Uzaklık: 2.4 km
    Harita
    SAIR ESREF BULVARI NO: 60 / A ALSANCAK
    İZMİR

Tel: 232-4223553
    ADNAN BİLGİCİ LTD. ŞTİ

Uzaklık: 2.5 km
    Harita
    269 SOKAK NO:24/A OZKANLAR BORNOVA
    35030 İZMİR

Tel: 232-3477009
    SERAY KLİMA

Uzaklık: 2.7 km
    Harita
    1417 SOK. NO:8/A
    İZMİR

Tel: 232-4418213
    SERHAT KLİMA .LTD.STI.

Uzaklık: 2.8 km
    Harita
    MUSTAFA KEMAL CAD.NO:153/E BORNOVA
    35030 İZMİR

Tel: 232-3888913
    EGE IKLIM KLIMA LTD. STI.

Uzaklık: 3.4 km
    Harita
    M.KEMAL CADDESI 124/B BORNOVA
    35030 İZMİR

Tel: 232-3431290
    GÜNGÖRMÜŞ MÜH.ISIT.SOĞ.SİS.

Uzaklık: 4.5 km
    Harita
    1696 SOKAK NO: 22/A KARSIYAKA
    35570 İZMİR

Tel: 232-3649041
    KOÇAK KLİMA

Uzaklık: 4.8 km
    Harita
    574 SOKAK NO:4/A ESREFPASA
    İZMİR

Tel: 232-2285414
    NİSAN KLİMA

Uzaklık: 4.9 km
    Harita
    ATA CAD.FEVZİ ÇAKMAK CAD.
    İZMİR

Tel: 232-2779813
    E-mail: nisanklima@hotmail.com
    HAVA TEKNİK KLİMA

Uzaklık: 5.3 km
    Harita
    ATIFBEY MAH.5 SK NO:84/A
    İZMİR

Tel: 232-2525358
    E-mail: info@havateknikklima.net
    ŞAHİN İKLİMLENDİRME

Uzaklık: 5.8 km
    Harita
    INÖNÜ CADDESI NO:630 D:1 HATAY
    İZMİR

Tel: 232-2851100
    DENKA ISITMA SOĞUTMA

Uzaklık: 5.8 km
    Harita
    İNÖNÜ CAD. NO: 220/2-A
    İZMİR

Tel: 232-2508550
    E-mail: info@denkaklima.com
    TG İKLİMLENDİRME

Uzaklık: 6.4 km
    Harita
    ADATEPE MAH. 160 SOKAK NO:16 BUCA
    35400 İZMİR

Tel: 232-4405577
    İNTERALEV LTD. STI.

Uzaklık: 6.5 km
    Harita
    1713 SOKAK NO:46/26 KARSIYAKA
    İZMİR

Tel: 232-3642810
    E-mail: interalev@gmail.com
    KUTAY KLİMA

Uzaklık: 6.9 km
    Harita
    AKDOĞAN CADDESI NO:18/A
    İZMİR

Tel: 2324876343
    İZMİR KLİMA

Uzaklık: 7.4 km
    Harita
    ASIK VEYSEL MAH. YESILLIK CAD. NO : 325/B
    35110 İZMİR

Tel: 232-2532629
    NEVHAN ISITMA SOGUTMA

Uzaklık: 15.8 km
    Harita
    CATALKAYA MAH.EMEKCILER SOK.NO:27/A NARLIDERE
    35320 İZMİR

Tel: 232-2389000
    DF MEDİKAL LTD. ŞTİ.

Uzaklık: 16.3 km
    Harita
    HÜRR?YET MAH. BÜYÜK MENDERES CD. NO:236/A SARNIÇ
    İZMİR

Tel: 232-2812006
    E-mail: df.alkan@hotmail.com
    GENC IKLIMLENDIRME

Uzaklık: 29.4 km
    Harita
    YARHASANLAR MAH 2315 SOK NO 71/A
    45020 MANISA

Tel: 236-2388919
    SEZER SOGUTMA

Uzaklık: 38.0 km
    Harita
    B. BARATALI CAD. NO:92/B URLA
    İZMİR

Tel: 232-7544554
    MUT SOGUTMA

Uzaklık: 46.9 km
    Harita
    CUMHURIYET MAH. OZAN SOKAK NO:1/B
    45400 MANISA

Tel: 236-3139808

• Bosch klimayı tavsiye ederim.
    2 adet 24.000 btu kullandım, çok memnundum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.