Şimdi Ara

Panasonic Lumix dmc-fz7 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şunu diyebilirim gece çekiminde çok yetersiz geldi.
    yada ben haalen gece çekiminden anlamıyorum.
  • gece çekimde 15-30-60sn olarak ayarladığında da güzel çekmiyormu?
  • birçok şeyi denedim gece çekiminde ama istediğim sonucu alamadım.
    canon eos 350d ile çok daha güzel çekimler yapmıştım. tabi bu ikisini kıyaslayamam ama genede gece çekiminde bana tam bir hayal kırıklığı yaşattığını söyleyebilirim
  • DMC-TZ1 derim. bende var ve cok memnunum ozellikle video cekimleri muhtesem. gece cekimlerinde iso oranını yuksek tutarsan resimlerde noise oranı yukseliyor fakat halledilebilir. 10x optik zoom olması cok iyi bir ozellik.

quote:

Orjinalden alıntı: stilll

bende fx8 vardı(çalındı).babam fotoğraf bastırırken fotoğrafçı "makine çok kaliteli" demiş.heralde lensi için dedi.fotoğraflar çok net ve keskindi.
    bende bu aralar fz7 ve tz1 arasında kaldım.memnunmusun makineden.
  • HaLLow buradaki linke git önce...burası yinewww.flickr.com bu linkte üyeler tarafından siteye gönderilen ve fz7 ile çekilen fotoğraflara doğrudan ulaşabilirsin...Alt tarafta görülen fotoğrafların hemen üstündeki NOW SHOWİNG yazan yerden NIGHT PHOTOS'u seç sonra... Karşına site tarafından fz 7 ile çekilmiş gece fotoğrafları çıkacaktır... gözüne kestirdiğin bir tanesinin üzerine tıkla ve açılan sayfada sağ tarafın en altında "ADDITIONAL INFORMATİON" başlığını göreceksin...Hangi makina ile çekildiği yazar zaten...İşte onun altındaki "MORE PROPERTIES" yazan yere tıkladığın zaman karşına fotoğrafın Exif bilgileri çıkar... Yani diyafram ve enstantane ayarları... Çok uzun oldu Diyeceğim o ki oradaki bilgilere göre makinanda çeşitli ayarlar yaparak denemeler yapabilirsin... Yani gece fotoğraflarıyla ilgili....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gargoyles -- 9 Ocak 2007; 12:54:54 >

• Unuttum oradaki kategorilerde portre çekimleri, hareketli çekimler gibi birkaç kategori daha var...onlar da işine yarar... bir de arama yerinden herhengi bir konuda arama yaparsan sadece senin makina ile çekilen fotoğraflar listelenecektir...Tabii bu bölüm sadece Panasonic makinaları için değil.... Diğer markalı fotoğraf makinalar için ana sayfası alttaki linkte... Bu bir tür popüler makinalar sayfası... Kendi markanızı seçin önce, sonra da modelinizi...

www.flickr.com/cameras
  • gargoyles arkadaşım teşekkür ederim verdiğin bu site için. İncelemekten zevk aldım ve inan bana çok yararı dokunacak bir site . çok teşekkür ederim
  • Selamlar,

çok uzun süre bu makinayı incelemiş ve degerlendirmiş biri olarak makinanın tek kötü yanının yüksek iso degerlerinde başarısız bi performans göstermesi.
    Onun dışında bu makinanın neredeyse hiç bir eksigi yok. Malzeme kalitesi ve ergonomi olarakta her testte cok cok iyi puanlar toplamış bi cihaz. Direk rakibi Canon s3 ve sony H5 tir. ve bunlarda belirgin oranda daha ucuz bi cihazdır. Lens kalitesi, IS si ve zoomlama yetenkleri gayet başarılıdır.

Bu tarz bi makina alıcak olsam bende fz7 alırdım ... dedigim gibi tek kötü yanı iso hassasiyeti ... yoksa cok rahat o grubun lideri olurdu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: atoprak

Selamlar,

çok uzun süre bu makinayı incelemiş ve degerlendirmiş biri olarak makinanın tek kötü yanının yüksek iso degerlerinde başarısız bi performans göstermesi.
    Onun dışında bu makinanın neredeyse hiç bir eksigi yok. Malzeme kalitesi ve ergonomi olarakta her testte cok cok iyi puanlar toplamış bi cihaz. Direk rakibi Canon s3 ve sony H5 tir. ve bunlarda belirgin oranda daha ucuz bi cihazdır. Lens kalitesi, IS si ve zoomlama yetenkleri gayet başarılıdır.

Bu tarz bi makina alıcak olsam bende fz7 alırdım ... dedigim gibi tek kötü yanı iso hassasiyeti ... yoksa cok rahat o grubun lideri olurdu.

kesinlikle katılıyorum yüksek iso değerlerinde fotğraflar çok kötü çıkıyor. ne resmi çekersem çekeyim iso değerini düşük tutmaya çalışıyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.