Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Panasonic Model Lumix DMC LZ20 Acil SAtılık Satın Al 25 Şubat 2015 10:45 1 1 Panasonic Model Lumix DMC LZ20 Acil SAtılık Selamun aleykum arkadaşlar fotoğraf makinem Panasonic DMc Lz20 modeli siyah renktir. 1.5 sene garantisi bulunuyor, aldım alalı 5 - 10 kere kullandım. Full kutulu belgelı, pilleri, pil şarj cihazı tüm aksesuarlarıyla birlikte vereceğim. İStanbul ve çevresi tercihimdir . İstediğim fiyat 250 tLdir. Hayırlı alışverişler. İhtiyaçtan satılıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 26 Şubat 2015 Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Gm 5 Plus 21 Ay Garantili Turkcell Vınn Wifi Modem ( SAtıldı) Samsung Galaxy TREND Panasonic Model Lumix DMC LZ20 Acil SAtılık
Arkadaşlar 200 tLye indirdim fiyatı acildir. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Gm 5 Plus 21 Ay Garantili Turkcell Vınn Wifi Modem ( SAtıldı) Samsung Galaxy TREND Panasonic Model Lumix DMC LZ20 Acil SAtılık
Arkadaşlar ihtiyaçtan ötürüdür, ihtiyacı olana ilk günki akdar temizdir. Elden teslim İstanbul ve çevresi ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Gm 5 Plus 21 Ay Garantili Turkcell Vınn Wifi Modem ( SAtıldı) Samsung Galaxy TREND Panasonic Model Lumix DMC LZ20 Acil SAtılık