Şimdi Ara

PANASONİC PLAZMA GW30 (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.060
Cevap
22
Favori
156.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende bugün gidip vatandaki bu plazmayı almak istiyorum.
    fiyat uygun geldi. Panasonic TX-P46GW30E

bonusa 5 taksit 1849 TL.

http://www.vatanbilgisayar.com/televizyon/panasonic-tx-p46gw30e-full-hd-117cm-neoplazma-tv,-1920x1080,-5mil:1,-600-hz,-4xhdmi,-dlna,-tx-p46gw30e/productdetails.aspx?I_ID=54637

Birde şu model var aralarında 411 tl gibi bir fark var. 2299 TL.
    http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/panasonic-tx-p46st33e-3d-full-hd-117-cm-,neoplazma-tv,-1920-x-1080,600-hz,-tx-46st33e/productdetails.aspx?I_ID=56468

sizce hangisi niye bu kadar fark değer mi??

• Panasonic plazmayı bırakmıyor arkadaşlar.Aksine 2012 modelleri çok iddialı geliyor.
  • teknosa.com dan aldığım 42gw30 koceli internet satış deposundan çıkmış görünüyor teşhir olma ihtimali varmıdır acaba
  • Teşhir olup olmadığını anlama yolu var ama iyi anlamadan servis menüye girmeyi tavsiye edilmez..Bu konunun en baştaki mesajlarında nasıl yapılacağı anlatılıyor..Zaten cihazın en girintili yerlerinde ve vida delikleri vs kirli değilse teşhir çıkmaz bence.

Mihmander: ST 33 3 D li sanırım birde GW30 dan farkı infinite black pro olması yani resim işlemcisi daha güçlü.
  • Ya bi "resim yapışma" efsanesidir gidiyor evet ilk çıkan plasmalarda vardı böyle bir problem ancak son yıllardaki özellikle panasonıc ürünlerinde böyle bir promlem yok. ne benim 2009 yılından beri kullandığım Z1 modelinde nede çevremde böyle bir olaya şahit olmadım,varsa şahit olan yada birebir yaşayan atsın fotosunu görelim.
    yok 200-500 saat aralığı,yok özel görüntüler vs... aklınızı o kadarda bulandırmıyın
    evinizdeki sigorta kaliteli olsun topraklı prizde kullanmaya özen gösterin yeterli,akım koruyucu prizlerde fasa fiso,ha işe yaramayanları yokmu var tabi ancak fiyatları min. 200tl
  • gw30e tahminlerinize göre ne zamana kadar satılmaya devam eder. acaba yeni modeller çıkınca üretimini durdururlarmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baveran

gw30e tahminlerinize göre ne zamana kadar satılmaya devam eder. acaba yeni modeller çıkınca üretimini durdururlarmı.

stoklar bitinceye kadar satışı devam eder ama 2012 modeller in hepsi 3d ve 50 den yukarı sanırım bu durumda 42 46 2 d üretimi devam eder gibi geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

quote:

Orijinalden alıntı: VirtualFrog

Yuhh..yani ramazan ramazan eziyete bak..

Bu arada GW20 vatanda 1700..GW30 Teknosada indirimsiz 2099.bimeks fiyatı 1756 .. bir sonraki indirim harekatında iki modelden birini kapatırım sanırım :)

İstanbulda olmak vardı :) mediamarkt son ürünler fırsatında GW20 var 1399 tl (pendik şubesi)

Hocam 270 lira için değer mi media playersız ve 2010 almaya? Gerçi bende 320 lira ve daha fazla taksit için ST33 yerine buna geçip 3D'den vazgeçtim ama S serisinden daha iyi bir seriydi G serisi bu kararda o da etkili oldu. 3D'li daha kötüsü yerine 3D'siz daha iyisini almış oldum...

nasıl yani st33 dahamı kötü gw30dan?Infinite Black Pro var st33 de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crabflickr -- 8 Mart 2012; 15:43:16 >

• Her iki modelin ayrı ayrı artıları ve eksileri var.Direk olarak şu üstün demek doğru olmaz.Kişinin aradığı özelliklere göre tercihler farklı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bps

Her iki modelin ayrı ayrı artıları ve eksileri var.Direk olarak şu üstün demek doğru olmaz.Kişinin aradığı özelliklere göre tercihler farklı olabilir.

ben kayıt özelliği,3D falan artısı eksisini sormuyorum.GÖRÜNTÜ VE PANEL KALİTESİ HANGİSİNİN ÜSTÜN?gerçek siyahlar muhteşem görüntüler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: crabflickr

quote:

Her iki modelin ayrı ayrı artıları ve eksileri var.Direk olarak şu üstün demek doğru olmaz.Kişinin aradığı özelliklere göre tercihler farklı olabilir.

ben kayıt özelliği,3D falan artısı eksisini sormuyorum.GÖRÜNTÜ VE PANEL KALİTESİ HANGİSİNİN ÜSTÜN?gerçek siyahlar muhteşem görüntüler...

St33'te infinite black pro var,Gw30'da black pro, ancak aradaki siyahlık farkı belirgin değil,hemen hemen aynı.Buna mukabil Gw30'da THX modu var özelllikle film izlerken çok farkediyor.St33'te THX modu yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: crabflickr

quote:

St33'te infinite black pro var,Gw30'da black pro, ancak aradaki siyahlık farkı belirgin değil,hemen hemen aynı.Buna mukabil Gw30'da THX modu var özelllikle film izlerken çok farkediyor.St33'te THX modu yok.

panasonic'in resmi sitesinde gw30 neoplazma kategorisinde değil.düz plazma panel kategorisinde yer almış.

http://www.panasonic.com.tr/html/tr_TR/3189164/module/general/accessories/category/leaf/tab/products/page.html?pagesize=10

• GW30 neo plazmadır.Panasononic neo plazma bölümüne bak neoplazma olduğunu görürsün.

GW30 – Full HD görüntü kalitesinde zirveyi yaşatan NeoPlasma TV

•Daha derin siyahlar sunan, Infinite Black ve High Contrast Filter teknolojili NeoPlasma panel
    •Sinema gerçekliğinde seyir keyfinin teminatı THX® Görüntüleme Lisansı
    •Full HD’de mükemmel görüntü kalitesini sunan 600Hz IFC PRO
    •DLNA ve WiFi erişimi
    •VIERA Connect uygulamalarına erişim
    •USB hard disk ya da SD hafıza kartı ile yayın içeriklerini kaydetme, durdurma ve yeniden oynatma özelliği
    http://www.panasonic.com.tr/html/tr_TR/%C3%9Cr%C3%BCnler/VIERA+TV/VIERA+Genel+Bak%C4%B1%C5%9F/VIERA+NeoPlasma+%E2%80%93+2D+ve+3D%E2%80%99de+kusursuzlu%C4%9Fun+zirvesi+/8086291/index.html#anker_8086384

• O siteyi kim hazırlıyorsa işten atsınlar bence :) haklısın neoplazma kategorisinde görünmüyor ama ürün detaylarına bakıncada böyle yazıyor

Gösterim
    Panel G14 Progresif Full-HD NeoPlasma
  • paneli 3 martta aldım 12 sinde teslim edeckler bir haftada servis beklerim heralde
  • Merhaba arkadaslar, uydu taramasi yaptiriyorum tvye. Sadece avrupa uzantili turk kanallari cekiyor. Yani euro d, atv avrupa vb. ntv, ntv spor, normal kanal d, atv, fox gb kanallar cekmiyor. Halbuki catida 2 canak var. Acaba yonleri mi yanlis ? Yoksa ben mi ayarlari yanlis yapiyorum. Atladigim ne olabilir ? Lutfen yardim edin.
    Tesekkurler...
  • arkadaşlar bursa anatolium media markt mağazasında bu hafta sonuna özel panasonic gw30 serilerinde özel fiyatlar var .

42gw30 = 1.599 lira

46gw30 = 1.849 lira stok adedi 5

50gw30 = 2.399 lira stok adedi 6

ilgilenenlere duyurulur .
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

arkadaşlar bursa anatolium media markt mağazasında bu hafta sonuna özel panasonic gw30 serilerinde özel fiyatlar var .

42gw30 = 1.599 lira

46gw30 = 1.849 lira stok adedi 5

50gw30 = 2.399 lira stok adedi 6

ilgilenenlere duyurulur .

46gw30 fiyatı vatan'la;
    50gw30 fiyatı da teknosa'yla aynı + teknosa 200 liralık hediye çeki veriyordu düne kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 10 Mart 2012; 0:09:25 >
  • İlgilenenlere 10.03.2012 (bugün) Vatan da tek günlük güzel indirimler var.
  • st33 de yukardan bakinca ekran karariyor.gw30da ve diger serilerdede boylemi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.