Şimdi Ara

panasonic plazma tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
3.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    paneller tam belli değil yine boyuta göre panel çıkabilir .......

geçen yıl 42 ler lg paneldi --- 47 ler IPS_PRO et5 tamamen lg paneldi...

mağazalarda et60 gördüm sadece iyi görünüyordu ... ft60 100 hz f/p olabilir .... plazmada st60 f/p ...ama panasonic geç çıkardığı için fiyatlar felaket ....
  • şu an bütün ürünlerde fiyatlar felaket anca bakıp pusuya yatıoz ...bi yandan da düşünüom internette 300 liraya 110 ekran crt varken bunlara bu kadar para verilir mi.. forumda sorunlu led tv ye denk gelip crt ye devam eden kullanıcılar var.. sahi neden crt yi bırakıp led-plazma alıyoruz.. sırf ince diye değil heralde.. elektrik desek oda bi neden olamaz görüntü kalitesi desek crt ile led-plazma ya yanyana bakmadığım için bişi diyemiyorum ama o kadar paraya değer mi yinede...
  • quote:

Orijinalden alıntı: carloska

şu an bütün ürünlerde fiyatlar felaket anca bakıp pusuya yatıoz ...bi yandan da düşünüom internette 300 liraya 110 ekran crt varken bunlara bu kadar para verilir mi.. forumda sorunlu led tv ye denk gelip crt ye devam eden kullanıcılar var.. sahi neden crt yi bırakıp led-plazma alıyoruz.. sırf ince diye değil heralde.. elektrik desek oda bi neden olamaz görüntü kalitesi desek crt ile led-plazma ya yanyana bakmadığım için bişi diyemiyorum ama o kadar paraya değer mi yinede...

Ustam CRT varda bizmi almadık? Nereden bulursun CRT'yi kaldımı piyasada biraderim?.. Ben 50UT50E aldım oturma odası için, 2 gözlük hediyesi ile 1700 TL'ye.. Bütçem dar olduğu için UT aldım yoksa arkadaşa bende ST tavsiye ederim, NeoPlazma olduğundan. Oturma odası için 110 ekran CRT satın alabileceğim yer varsa hemen atlarım, SD görüntüde en kötü reciverle bile LED'den 1000 kat iyi görüntü verir. Alabileceğimiz yer varsa paylaş lütfen.

• http://www.teknosa.com/urunler/110012331/panasonic-tx-p42st50e-fhd-3d-plazma-tv#f
    Bu ürünü yaklaşık 6 ay önce 1800 liraya almıştım baya memnunum ilgini çekerse araştır derim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen

quote:

şu an bütün ürünlerde fiyatlar felaket anca bakıp pusuya yatıoz ...bi yandan da düşünüom internette 300 liraya 110 ekran crt varken bunlara bu kadar para verilir mi.. forumda sorunlu led tv ye denk gelip crt ye devam eden kullanıcılar var.. sahi neden crt yi bırakıp led-plazma alıyoruz.. sırf ince diye değil heralde.. elektrik desek oda bi neden olamaz görüntü kalitesi desek crt ile led-plazma ya yanyana bakmadığım için bişi diyemiyorum ama o kadar paraya değer mi yinede...

Ustam CRT varda bizmi almadık? Nereden bulursun CRT'yi kaldımı piyasada biraderim?.. Ben 50UT50E aldım oturma odası için, 2 gözlük hediyesi ile 1700 TL'ye.. Bütçem dar olduğu için UT aldım yoksa arkadaşa bende ST tavsiye ederim, NeoPlazma olduğundan. Oturma odası için 110 ekran CRT satın alabileceğim yer varsa hemen atlarım, SD görüntüde en kötü reciverle bile LED'den 1000 kat iyi görüntü verir. Alabileceğimiz yer varsa paylaş lütfen.

sahibinden com a bakıyorum bende.. 110 ekran flat samsung vr 325 e + 50 ye sehpa veriyor... bi kaç tane daha ilan vr sony marka 92 ekran tv.. yalnız 155 ekran sony crt ye denk geldim 250 liraya adamın paraya ihtiyacı yoktu heralde 2 günde satıldı.. takip etmek lazım bide sahinden com sitesi crt ilanlarında en fazla 92 ekrana kadar izin veriyor ilan açıklamalarında belirtiliyor..

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-televizyon-sahibinden-cok-temiz-110-ekran-samsung-flat-tv-121705992/detay/

buda 92 ekran sony

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-televizyon-sony-satilik-buyuk-televizyon-125750851/detay/

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen

quote:

sahibinden com a bakıyorum bende.. 110 ekran flat samsung vr 325 e + 50 ye sehpa veriyor... bi kaç tane daha ilan vr sony marka 92 ekran tv.. yalnız 155 ekran sony crt ye denk geldim 250 liraya adamın paraya ihtiyacı yoktu heralde 2 günde satıldı.. takip etmek lazım bide sahinden com sitesi crt ilanlarında en fazla 92 ekrana kadar izin veriyor ilan açıklamalarında belirtiliyor..

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-televizyon-sahibinden-cok-temiz-110-ekran-samsung-flat-tv-121705992/detay/

buda 92 ekran sony

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-televizyon-sony-satilik-buyuk-televizyon-125750851/detay/

aynı sitede panasonic plazmalar var 300 er liraya :)
    30 ad satılıga çıkarmışlar
    sanırım bir iş yeri toptan temizlik yapıyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.