Merhaba. Panasonıc home sistemimin lazer okuyucusu ömrünü tamamladı. Servisi yenisi için 300 tl. istiyor. Daha ucuza bu işi halletmenin bir yolu var mı acaba? O fiyata nerede ise yeni bir sistem alınabilir yahu....
quote:
Orjinalden alıntı: murat010
Merhaba. Panasonıc home sistemimin lazer okuyucusu ömrünü tamamladı. Servisi yenisi için 300 tl. istiyor. Daha ucuza bu işi halletmenin bir yolu var mı acaba? O fiyata nerede ise yeni bir sistem alınabilir yahu....
quote:
Orjinalden alıntı: murat010
yok mu yardım edecek??
arkadaşlar arka hoparlörlerin watını neden düşük yapmışlar o kadar. ön ve center yanında arka hoparlörler çok cılız kalır bunda bence.
arkadaşlar biraz cahilce olacak ama benim için çok önemli: evdeki HD Set Top Box (Teledünya) buna bağlayıp sesi bu sistemden dinleyebilirmiyiz?? yada laptopu bağlayarak?
quote:
Orijinalden alıntı: murat010
yok mu yardım edecek
sistemi televizyona baglıyorsunuz sistemi açtıgınızda tv sesini sonuna kadar kısın mükemmel bir ses alırsınız olaganüstü bir alet
aynisindan bende 2006 da aldim ve bugun cop gibi duruyor kullanamiyom. Nedeni optik ses cikisinin olmamasi. 5,1 kendi disinda hic biseyle calismy cozumde bulamadim ??????
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme