forumdaki arkadaşların tavsiyelerine uyarak philips 720 sa dvd player aldım. teknosa dan. 229 ytl. çok memnunum.
ancak şimdi de 5.1 ev sinemam olsun istiyorum. fazla para harcamadan. teknosa da panasonic amfi receiver + 5.1 speaker takımı sc-ht05 499 ytl ye. 600 wat rms, dolby digital, dolby prologic ll, dts kod çözücülere sahip. digital radyosu da var. bu amfi receiverı almayı düşünüyorum. bu seti daha önce alanlardan ya da bilen arkadaşlardan bilgi ve tavsiye bekliyorum. bu seti alim mi? bu paraya değer mi? philips 720 sa yı, bu sete nasıl, ne kabloyla, setin hangi girişine bağlarım?
yanıt yazan arkadaşlara zahmet ve ilgileri için teşekkürlerimi sunarım.
bende creative inspire 5700 var istediğin bütün özellikler mevcut.eğer düşünürsen 0544 422 13 32 ulaş konuşalım.creative in kalitesini biliyorsundur.
hocam gerçekten söylediğin özelliklere sahipse ve paran da varsa bence al , home theatre olarak dizayn edilmiş sistemler cidden multimedya sistemlerden çok farklı oluyolar ses kalitesi olarak ve gerçek ses değeri eğer 600 Watt RMS ise ortalığı yıkarsın ciddi anlamda da gerçek mi değil mi o biraz düşündürüyo , eğer hakkaten bu özellikler var ve 500 ytl ise bence değer
zaten teknosadaysa gidip sesini dinlemişsindir.eğer sana güzel geldiyse değer.500 ytl ye anfi + speaker iyi fiyet üstelik taksitli.bence iyi
teknosa pahalı bence dışarıdan çok daha uygun bulabilirsin.
bulhaz@yahoo.com arkadaşım,o tarz,yani her fonksiyonu(RADYO,AMFİ VS...)içinde barındıran yani KOMPAKT sistem dediğimiz setler filmde gayet başarılı ama MÜZİK te istisna bir sistem olmadıkça ASLA TATMİN ETMEZLER,çünkü o sistemlerin en büyük amacı büyük bir keyifle film izletmektir,yani ayrı bir amfi+DVD player+ayrı hoparlör setinin performansı çok farklıdır Ama ben yinede burdaki Teknosa'ya bir gideyim,dinleyim,hepsini tanıyorum zaten,elimdeki TEST cdlerini götüreyim,yorumlarımı yazarım sana,iyimi,güzelmi,yeterlimi,gerçek 600 Watt mı vs... diye Ayrıca eğer seti alırsan,DVD playerının ve amfinin herbirinin arkasında 2 çeşit DİJİTAL giriş mevcuttur,biri"COAXİAL DİJİTAL"diğeri"OPTİK DİJİTAL"dir Şimdi diyceksin ne farkları var?Aradaki farkı anlaman nerdeyse imkansız Keyfin,canın hangisine isterse ona bağla,ama ben OPTİK'ten yanayım Gelelim devamına,eğer DVD playerının COAXİAL girişine takıyorsan kabloyu,amfidede COAXİAL girişine takmalısın Yada optik bağlarsan yine aynı Ayrıca OPTİK bağlantı için ayrı kablo,COAXİAL bağlantı için ayrı kablo temin edilir,ki bunlar Teknosa'da mevcut Hatta Coaxial 10 YTL civarı,Optik ise 17 YTL'den başlıyor hatırladığım kadarıyla Kolay gelsin,umarım yardımcı olabilmişimdir,hoşçakal
yanıt yazmak zahmetine giren bütün arkadaşlara içten teşekkür ve saygılarımı sunuyorum. öpüldünüz!
panasonic in teknosa insörtlerindeki fiyatın görünce ( fiyatta oldukça iyi amfi + hoparlör takımı için ) gidip dinleme şansım olduk , oldukça kötü bir sesi var ( müzikte ) bu yüzden bence düşünme
Arkadaşlar ev sinema sistemlerinde iyi müzik dinlemek istiyorsanız bence beklentilerinizi karşılayamazsınız. Tabi iyi müzik kavramı aynı iyi fotoğraf kavramı gibi birşey. İki ucu da açık yani. Ne varki hem ev sinema sistemi hem de biraz daha arttırılmış müzik performansı için 3 yollu hoparlörler tercih edilmelidir. Ne yazık ki Panasonic.in o modelinde kullanılan hoparlörler 2 yollu. Yani o sistemde gümbür gümbür müzik dinleyememe yanında enstrümanların tüm detaylarını da almanız mümkün değildir. Ancak daha üst sistemlerde mesela SC HT870 (ben kullanıyorum) 3 yollu hoparlörler kullanıldığı için müzik kesinlikle daha tatminkar. 1000 watt.lık bu sistemle sinema izlemek zaten başlı başına bir keyif.
vay be. uzunca bir zamandır kenarda duruyordu. dün yeni eve geçince tekrar kurdum. 13-14 yıl olmuş hala sinema sistemi olarak çok tatmin edici. o zamanlar fiyatının o kadar uygun olmasının sebebi hdmi nin yaygınlaşmaya başlamış olması ve cihazdaki portların scart olması idi.
bende shov ihoo mt 5.1 den 2 set var ikiside calısıyor. zamanında millet alma cok dandik bir sistem demisti gunumuzun sistemlerine gore evet ama o donemin efsane multimedia sistemiydi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme