Şimdi Ara

Panasonic'ten yeni bir megazoom FZ18 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
5.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ii yapmışsın bu fiyata çok iyi ..sony h9 gibi bile çıksa çok iyi bir makine ,bu fiyata..hele birde ii çıkarsa ooo..ne güzel:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erulmo

ii yapmışsın bu fiyata çok iyi ..sony h9 gibi bile çıksa çok iyi bir makine ,bu fiyata..hele birde ii çıkarsa ooo..ne güzel:)

Getiricek biri olursa alırım kesin...TZ3 ü aldıgımda 1049 YTL idi TR fiyatı Panasonic Turkiye websitende. Bu artık vergilerdende değil dünyanın her yerinde yaklasık fiyattan satılan cihazlar ne hikmetse buraya gelince mislinin mislisi oluyor sonra yeterince fahis fiyattan satınca indiriorlar..Acaba distributorlerdemi esas suç. Özel malzeme olsa anlarımda herkesin kullanbilecegi bir tuketim malzemesi bu yani. Yazık demek en dogrusu sanırım..:(
  • herkes öyle düşünmez de o kadar para vermek cok yazık olur bence bu tip aletlere.. hiçbir artısı yok 18x de hikaye çıkacak

ne 2.5 inch sensörde bi gelişme var
    ne adam gibi iso'da.

hala kaktırıyorlar millete abuk subuk özellikleri.. 1000ytlyi böyle birisine verecek birisi adam gibi bi tele objektifle(biraz daha koyup) dslr alır
  • http://www.prestigecamera.com/

Örnek Lumix FZ50 su an $ 380 US...Geçen hafta bir ara 325 ti yanlıs hatırlamıyorsam..daha ucuz yerlerde olabiliyor zaman zaman ama burası guvenilir ve ulusal panasonic bayii. Çok stoklu çalısıyorlar ve satıs hacmi yuksek firmalardan biri. Getirme imkanı olanlara bu firmayı tavsiye ederim. 3-4 kez sorunsuzca alısveris yaptım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Concepto

http://www.prestigecamera.com/

Örnek Lumix FZ50 su an $ 380 US...Geçen hafta bir ara 325 ti yanlıs hatırlamıyorsam..daha ucuz yerlerde olabiliyor zaman zaman ama burası guvenilir ve ulusal panasonic bayii. Çok stoklu çalısıyorlar ve satıs hacmi yuksek firmalardan biri. Getirme imkanı olanlara bu firmayı tavsiye ederim. 3-4 kez sorunsuzca alısveris yaptım.

burada yaklaşık 900 ytl'ye satılan fz8 orada 243 dolar, yani türkçesi 300 ytl

• Bir ara eski falan makine ama FZ4 normali refurbished olmayan $ 109 dolardı..stok fazlaydı sanırım 4mp ama FZ7 FZ8 e gore oyle anormal zayıf degildi. 135 YTL yani..hic ban yapmadım forumda birde ben yapayım
  • Panasonic FZ-18

18 OPTIK ZOMLU MAKİNA VE FARKLI ZOOMLARLA ÇEKİLMİŞ RESİM ÖRNEKLERİ

http://panasonic.co.jp/pavc/global/lumix/fz18/18zoom.html
  • Evet fiyat 400 dolar çok makul yalnız Türkiyeye geldimi kesin 2 kata yakın fiyat oluşur nerden hesaplı alırız onun hesabını yapalım arkadaşlar düşük sahne ışığındaki testler gayet güzel görünüyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: Concepto

Bende alıcam sanırım bu cihazdan begendim. USA fiyatlarına bir bakalım..

Eylül 2007 ve $ 400 US...Panasonic fiyat politikası gayet uygun...TZ3 ü de ilk çıktığında almıstım yaklaşık $ 300 US e..Bu cihazda çok uygun çıkıcakmış..Turkiye fiyatını abartmazlarsa tutulacak bir cihaz olabilir. SP550 ile dusunuyorum rekabet acısından bu çok daha iyi gibi..
  • amerikadan gelen ürünlerin garantisi uluslararası mı yoksa burada geçersiz mi?
  • Anlamadığım nasıl 28 oluyor bu zum ya o dedikelri gidital zum olmalı

buffalo sen biliyor olabilirsin
  • 28 optik olmaz zaten, o zaman dürbün olur:) objektif kalıbilirse tabi zoomu artar ama çıplak hali ile 18xoptik yapıyor.bence fazlasıyla yeterli..beklememiz gerekn incelemeleri..
  • Kağıt üzerinde özellikler oldukça iç açı ama makinayı alıpta kullanan arkadaşlar varsa performansını yazarlarsa faydalı olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: saymar

Kağıt üzerinde özellikler oldukça iç açı ama makinayı alıpta kullanan arkadaşlar varsa performansını yazarlarsa faydalı olacak.

alıpta incelemedim ama elimde photoline dergisinin ekim sayısı var şuan. detaylı bi inceleme yapmışlar. ama pek samimi gelmedi doğrusu. makinanın hep ergonomisinden, kullanım kolaylığından falan dem vurmuşlar. fotoğraf kalitesiyle ilgili pek yorum yok. sadece değişik iso değerlerindeki kız kulesi fotoları...(o kadar küçük fotolardan ne anlaşılacaksa..)
    derginin yorumu şu:
    artıları:
    küçük ve hafif gövde
    28-504 mm odak uzaklığına sahip leica lens (makinanın bence en önemli artısı geniş açidan başlaması)
    uygun fiyat
    keskin ve doygungörüntüleriyle lcd ekran
    eksileri:
    yüksek iso değerlerinde fazla gürültü
    harici flaş kullanılamaması
    sınırlı kısık diyafram
    makinanın sınıfına göre küçük sensör(bunu ben ekledim)
    kaynak: photoline

• arkadaşlar selam ben geçen hafta amerikadan 360 dolara aldım. (ritz kameradan)

Sorularınızı cevaplayabilir ya da çektiğim fotoları paylaşabilirim. Fotoğraf konusunda sizin kadar pro olmadığım için teknik yorumlar yapamam ama zoom'unun harika olduğunu söyleyebilirim. Resim kalitesi konusunda da çok memnunum.

Zaten sony H9 ile arasında kararsız kalmıştım, satıcı illa ki bunu al dedi... Ben hala kararsız kalınca adam dedi ki alın bunu deneyin beğenmezseniz 10 güne kadar onu getirir h9'u alırsınız... Ondan sonra da ekledi ama değiştireceğinizi sanmıyorum... Adam haklı çıktı...
  • arkadaşlar fz18 türkiyeye giriş yaptımı bilgisi olan varmı dün ankamall da neredeyse tüm tekno mağzaları gezdim yok bi tane mağza henüz türkiyeye giriş yapmadı dedi bilgisi olan varmı dpreview incelmesinde gayet iyi sonuçlar almış ben bekliyorum bu ürünü türkçe menü olurmu acaba internette iki sitede gördüm türkçe menü yazıyodu gerçi ama ne kadar doğru
  • uzun zaman geçmış not düşeyim kullanan birisi olarak.
    Fotograf kalitesi, hız ve zoom son derece tatmınkar.
    Verdiğiniz paranın karşılığı çokca alıyorsunuz.
    Bu makınayı kulanmaya başladıktan sonra piyasada ki küçük makinalara makina değil gözüyle bakmaya başladım.
    Böyle bir dezavantajıda mevcut.
    Yurtdışından alan arkadaşlara menüyü türkçe yapma konusunda yardımcı olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umera -- 29 Mayıs 2010; 12:42:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umera

uzun zaman geçmış not düşeyim kullanan birisi olarak.
    Fotograf kalitesi, hız ve zoom son derece tatmınkar.
    Verdiğiniz paranın karşılığı çokca alıyorsunuz.
    Bu makınayı kulanmaya başladıktan sonra piyasada ki küçük makinalara makina değil gözüyle bakmaya başladım.
    Böyle bir dezavantajıda mevcut.
    Yurtdışından alan arkadaşlara menüyü türkçe yapma konusunda yardımcı olurum.
    Telefonda 3 dk. alır.

niye mesaj atıyorsun da hortlatıyorsun yahu
    şu konulara artık kilit vurulmalı yönetim.
    birde arayıp buluyorsunuz ve hortlatıyorsunuz yaa
    mazide kalmış. 3 yıllık konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 29 Mayıs 2010; 11:44:20 >

• Olabilir 3 yıllıkta olsa 5 yıllıkta olsa bilgi bilgidir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: umera

Olabilir 3 yıllıkta olsa 5 yıllıkta olsa bilgi bilgidir..

bende 2 yıldır fz18 kullanıyorum ve pişman değilim. türkçe menu için ne yapmam gerekiyor?
  •  Panasonic'ten yeni bir megazoom FZ18

Resimde yazılanları uygula
    Servis menusu aktif oluyor.
    Sonra turkçe ve butun dunya dılleri:) menude çıkıyor..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.