Şimdi Ara

PANASONIC TH-42PV70F SAMSUNG PS42C91HX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumda okudugum kadarıyla genellikle bu panasonic modelini tavsiye etmişsiniz.Panasonic'in kontrast oranı 10000:1 , samsungun 15000:1 ve panasonic samsunga göre daha pahalı. Panasonic modelinin ne gibi artıları var samsunga göre? Yardımcı olursanız çok sevinirim, yarın ikisinden birini almayı düşünüyorum... Veya farklı bir tavsiyeniz varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realthief -- 17 Nisan 2008; 17:40:12 >

• İlk başta en büyük artısı 100hz olması ve 1080p desteği olması en son öldürücü özelliği ise G10 panel kullanması bu paneli
    10. nesil plazma panel olarak ta anlayabilirsin bir nevi son teknoloji şu an G11 çıktı ama hala piyasadaki en yüksek nesil paneli
    kullanan yine panasonic
  • Çok cazip fiyatlara (bkz. Panasonic Topiği) yeni nesil Panasonic 42PX80 ler var piyasada...
  • px80 ile pv70 arasında ciddi bir fark yok bana göre...pv7f ile pv70 arasındaki fark kadar diyebiliriz...pv7f in fiyatı biraz daha düşse alınabilecek en cazip plasma olur hiç kuşkusuz..
  • Panasonic Topiğindeki yabancı review'larda PV70/PX80 farkları net bir şekilde ortaya konmuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HUSAMET -- 18 Nisan 2008; 14:06:08 >
  • panasonıc in ölüsü yeter plazmada...

sana şöyle söyleyim, samsungun başına geç tv yi kapat otur saçını tara, o işe yarar, ayna gibi paneli var çok kötü...
  • samsung al rahat et ben 1 yıldır kullanıyorum çok memnunum panasonic lere basar
  • 42pv70'in rakibi C91 degil Q91'dir ona gore mukayase yapmakta da fayda var.Ben 37pv70 kullanıyorum 3 aydır simdiye kadar problem yasatmadı cok memnunum.Fakat yukarda arkadasın dedigine(samsungu kapat sacını tara) katılmıyorum cunku her iki model de plazma oldugu icin on yuzey camdır ve yansıma ikisinde de aynı düzeydedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi philby -- 19 Nisan 2008; 4:44:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: philby

42pv70'in rakibi C91 degil Q91'dir ona gore mukayase yapmakta da fayda var.Ben 37pv70 kullanıyorum 3 aydır simdiye kadar problem yasatmadı cok memnunum.Fakat yukarda arkadasın dedigine(samsungu kapat sacını tara) katılmıyorum cunku her iki model de plazma oldugu icin on yuzey camdır ve yansıma ikisinde de aynı düzeydedir.

yanyana gördünmü bilmiyorum, arkadaşın bahsettiği samsungun paneli koyu bordo gibidir, siyah bir görüntü geldiğinde bunu dikkatlice görebilirsin resmen bordo bir paneli vardır, ayrıca aynı görüntüyü ikisinede koyarsan yanyana baktığında samsungun daha fazla yansıttığını çok rahat!! görebilirsin...

lcd de samsungun üzerine tanımam, ama plazmada da panasonıc en iyisidir, misal pioneer ı hiç gördünmü bilmiyorum ama plazması mükemmeldir paneliyle ön cam arasında mesafe yoktur ve bu özelliğiyle panasonıc i zorlar fakat 2008 in başlarında pioneer da dayanamadı ve panel fabrikasını kapattı artık panellerini panasonıcten alıyor...

• merhaba;
    her iki panelide 30 dakika yanyana izleme fırsatı buldum..panın görüntü kalitesi fark atıyor. arkadasa katılıyorum 70f i Q91 le mukayese etmelsin ama bence onda bile önde panasonic.bu işin mersosu pionner herkesin bildiği gibi.ancak siyah kalitesi dışında PX80 i daha iyi diyen yerli-yabancı yorumlar var.bence pv70 ile px80 arasında karar vermelisin. px80 G11 panel biraz daha artıları var ama 70f de ondan aşşağı kalmaz bu senin bütcenle doğru orantılı.
    kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akeneton34 -- 20 Nisan 2008; 15:40:34 >
  • Panasonic px80 de ekstra olarak 3 x hdmı sd kart girişi 24p desteğiki bluerayda 120 hz lık bır goruntu ve normalde 100 hz lık goruntusuyle bence cok ıyı bır goruntu sergılıyor magazamızda ekran yansıması olayıda mınımuma ındırılmıs durumda su anda da kampanyamız mevcut PANASONIC 42PX80 + ICONN ST 470 SEHPA + SAMSUNG C260 CEP TEL : 3199 YTL / 12 TAKSIT WORLD - İŞ BANKASI - FORTİS KREDİ KARTLARINA . SORULALRINIZ ICIN PM ATABILIRSINIZ .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.