Amerikadaki forumlarda kontrast ve görüntü netliği olarak 1080p Samsung plazmaların ve Pioneer'ların arkasında kaldığı yazılmış.
üye oldugum alman forumunda bu tv ye sahip olanlarda yazdi "bu tv ve panasonicin hicbir plazmasi 1080p24 göstermiyor" sinyal aliyor fakat calistirmiyor. 42 pz700 ler burda 1700eur ama 3 ay sonra 1400euro olurlar
diyosun
İyi bakalım mağdem bu kadar övüyorsun gidip görmek lazım amcamda alacaktı zaten bir tane lcd tv
quote:
Orjinalden alıntı: *13*
İyi bakalım mağdem bu kadar övüyorsun gidip görmek lazım amcamda alacaktı zaten bir tane lcd tv
Kusura bakma ama bizim başından beri konuştuğumuz model lcd tv değil, plazma tv. Yani ne bileyim alakasız olmuş sanki
Şaka yapmıştır yaw arkadaş
quote:
Orjinalden alıntı: dataminer
quote:
Orjinalden alıntı: *13*
Kusura bakma ama bizim başından beri konuştuğumuz model lcd tv değil, plazma tv. Yani ne bileyim alakasız olmuş sanki
ama makina LCD gorunumlu plazma tv
ben gönlümden geçeni söledim hem ben bu kadar iyi bir plazma hiç görmemiştim direk aklıma lcd geldi
o da güzel:)
gerçekten resimler çok güzel...faydalı oldu...tesekkürler...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme