Merhaba bu LED hakkında fikriniz nedir ? Teknosa.com da 1840 TL ( 200 Hediye Çeki veriyor )
ben aldım gayet memnunum bende teknosa indiriminden aldım görüntü gayet mükemmel
led olması iii. 200 hz .. kullananlar yorum yaparsa cok ii olur
yanlış bakmış olmayasın fiyatı 2299 lira olarak gözüküyor.
quote:
Orijinalden alıntı: cendere02
ogün indirim vardı
quote:
Orijinalden alıntı: JackDaniels
quote:
Orijinalden alıntı: cendere02
ogün indirim vardı
Alıntıları Göster
gayet iyiye almışsın o zaman .pes de denedinizmi
quote:
Orijinalden alıntı: modamanya1
gayet iyiye almışsın o zaman .pes de denedinizmi
Alıntıları Göster
ARKADAŞLAR BENİM ALDIĞIM GÜN İNDİRİM VARDI BENDE TERETTÜT ETTİM ALIRKEN OYUNDA DENEMEDİM AMA SORUN ÇIKARTACAK BİR CİHAZ OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM KISACASI MEMNUNUM
quote:
Orijinalden alıntı: thyme9
ARKADAŞLAR BENİM ALDIĞIM GÜN İNDİRİM VARDI BENDE TERETTÜT ETTİM ALIRKEN OYUNDA DENEMEDİM AMA SORUN ÇIKARTACAK BİR CİHAZ OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM KISACASI MEMNUNUM
Alıntıları Göster
arkadaslar selam,
bu tv yi alanlar olumlu/olumsuz yönlerini yazabilir misiniz? Ben de bu tv yi inceleyip begenmistim almak istiyorum.
19 mayıs indirimini kaçırdım.yeniden indirim olursa lütfen bildirin.
şimdiden teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: star86
arkadaslar selam,
bu tv yi alanlar olumlu/olumsuz yönlerini yazabilir misiniz? Ben de bu tv yi inceleyip begenmistim almak istiyorum.
19 mayıs indirimini kaçırdım.yeniden indirim olursa lütfen bildirin.
şimdiden teşekkürler.
Alıntıları Göster
babalar günü geliyor kampanyalar olur sürekli
quote:
Orijinalden alıntı: modamanya1
babalar günü geliyor kampanyalar olur sürekli
Alıntıları Göster
bir ay önce aldım gayet güzel televizyon tavsiye ederim eski bir sony kullanıcısı yım sony nk 720 modeli bekledim cıkmadı dayanamadım bunu aldım iyiki almışim
quote:
Orijinalden alıntı: teknoloji10
bir ay önce aldım gayet güzel televizyon tavsiye ederim eski bir sony kullanıcısı yım sony nk 720 modeli bekledim cıkmadı dayanamadım bunu aldım iyiki almışim
özellikleri hakkında bilgi verebilirmisiniz? mesela oyunlarda nasıl deneme fırsatınız oldumu ?
quote:
Orijinalden alıntı: teknoloji10
Alıntıları Göster
USB'den film oynatma desteği nasıl? mkv vb. oynatabiliyor mu?
quote:
Orijinalden alıntı: Power7Gear
USB'den film oynatma desteği nasıl? mkv vb. oynatabiliyor mu?
Alıntıları Göster
avi mp4 gibi video formatlarının yanında mkv ts gibi video formatlarını da destekliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: mustafakent
avi mp4 gibi video formatlarının yanında mkv ts gibi video formatlarını da destekliyor.
Alıntıları Göster
Bugün Vatan bilgisayardan aldım 1399 TLye..Tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: KİssER
Alıntıları Göster
merhalabar
hangi vatandan aldın acaba ? l42e30e dimi aldığın model.
quote:
Orijinalden alıntı: macerhan
merhalabar
hangi vatandan aldın acaba ? l42e30e dimi aldığın model.
Alıntıları Göster
42E30E modeli en ucuz Teknosa ağustos ayı turuncu indirimde 1519 Tl. oldu. 1399 TL olan muhtemelen 32 inç olanıdır. Yoksa deli bir fiyat !
quote:
Orijinalden alıntı: yetki
42E30E modeli en ucuz Teknosa ağustos ayı turuncu indirimde 1519 Tl. oldu. 1399 TL olan muhtemelen 32 inç olanıdır. Yoksa deli bir fiyat !
Alıntıları Göster
Selam Herkese
Teknosa OUtlet Istanbul Zeytinburnunda Olivium 'da% 50 ye varan indirim varmis. Oraya giden varmi ? Eger giden varsa Panasonic fiyatlarini lutfen yazsin.
quote:
Orijinalden alıntı: KARARSIZ 23
Selam Herkese
Teknosa OUtlet Istanbul Zeytinburnunda Olivium 'da% 50 ye varan indirim varmis. Oraya giden varmi ? Eger giden varsa Panasonic fiyatlarini lutfen yazsin.
Alıntıları Göster
Selam Hekese
Vatan Harbiyede (% 25 indirim varmisbutun urunlerde) giden varmi ? Varsa lutfen panasonic tv lerin fiyatlarinj yazabilirmisiniz lutfen
Tesekkuelr
quote:
Vatan bu fiyata verdimi başla panel ile karıştırmıyosun dimi?
quote:
Orijinalden alıntı: Ts_Cihan
quote:
Vatan bu fiyata verdimi başla panel ile karıştırmıyosun dimi?
Alıntıları Göster
1800 ' e Trabzon Teknosa Bayram indirimi promosyonu ile aldım. İncelemelerimi bayram sonrası yazacağım.