Şimdi Ara

Panasonic TX-L60ET5E mi LG 60LA620S mi Sharp LC60LE635E mi ? Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
4.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: forro

quote:

Orijinalden alıntı: gümüş_süvari

ET5'te SD perfomansı vasattır bilginize.

60 inç te, sd performansı, vasatın üstüne çıkan cihaz, Alemi Cihanda üretilmemiştir.

Genişliği 1328 mm yüksekliği 747 mm olan bir ekrandan, Sd 720 x 576 çözünürlükte yüksek performans beklemek, kırmızı kar yağmasını beklemek gibidir.

Sd için en az 3.5 metreden izlemeniz gerekmektedir, bu kural bu model için değil hepsi için geçerlidir. 20.000 tl lik Tv de alsan 3 kuruşluk sd görüntüden performans alamazsınız, 46 inç ten sonra (onda bile zor) sd performansı vasata düşer.

Acaba bu TV'deki dahili web tarayıcı programı ile dizi-mag sayfasından dizi izleyebilen var mı arkadaslar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 60f5500 var birde.fiyat 3400 civarı

lg nin 60" plasması 2700.(gözlük yok)

panasonic 3600.

arada yaklaşık bin tl fark var aradaki farka değer mi ?
  • Değer, Lg nin plazması panasoniğin led tv sinden görüntü olarak geride, ben de o modeli inceledikten sonra panaspnici aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Değer, Lg nin plazması panasoniğin led tv sinden görüntü olarak geride, ben de o modeli inceledikten sonra panaspnici aldım

iyi bayramlar.
    samsungun f serisi plazmalarını incelediniz mi peki ?
  • O modelleri incelemedim, ama illede plazma alıcaksan panasonic plazmaları araştır, plazmada en iyisi panasonic olarak gösteriliyor.

Ama ben 3d de aktif teknolojiden nefret ettiğim için plazmaları kullanmıyorum, plazmada pasif 3d yok tümü aktif yani pilli gözlükleri olan tv ler. Pilli 3d bende başağrısı ve mide bulantısı yapıyor, gözlerimide kızartıyor.

Bu yüzden led lere yöneldim, ama panasonic plazmaları yabancı forumşarda çok övüyorlar, 3d önemli değilse bakabilirain

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

Ben de PANASONIC Viera TX-L60ET5E 60 inç ile aranıza katıldım
    Şu an televizyon kargo sürecinde ve henüz teslim almadım, geldiği zaman tecrübelerimi ben de paylaşacağım.
    Yaklaşık 2 aydır televizyon arayışı içerisindeydim, içime sinmeyen bir televizyon almak istemedim ve en sonunda TX-L60ET5E'de karar kıldım.

Yeni eve geçtiğim için ev tadilat aşamsında, ancak en kısa zamanda televiyonu kurup kendimce gözlemlediğim + ve - yönlerini tarafsız olarak paylaşmaya çalışacağım.

Siparişimi verdikten sonra bile araştırmama devam ettim ve dönüyorum dolaşıyorum bu model en çok içime sinen ürün olarak karşıma çıkıyor. Dediğim gibi tadilat işlerinin durumuna göre en kısa zamanda ben de @forro arkadaşımız gibi tecrübelerimi paylaşacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juke -- 22 Ekim 2013; 0:40:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: juke

Merhabalar,

Şu an televizyon kargo sürecinde ve henüz teslim almadım, geldiği zaman tecrübelerimi ben de paylaşacağım.
    Yaklaşık 2 aydır televizyon arayışı içerisindeydim, içime sinmeyen bir televizyon almak istemedim ve en sonunda TX-L60ET5E'de karar kıldım.

Yeni eve geçtiğim için ev tadilat aşamsında, ancak en kısa zamanda televiyonu kurup kendimce gözlemlediğim + ve - yönlerini tarafsız olarak paylaşmaya çalışacağım.

Siparişimi verdikten sonra bile araştırmama devam ettim ve dönüyorum dolaşıyorum bu model en çok içime sinen ürün olarak karşıma çıkıyor. Dediğim gibi tadilat işlerinin durumuna göre en kısa zamanda ben de @forro arkadaşımız gibi tecrübelerimi paylaşacağım.

selamlar,

bu tv hakkında ilave yorum yapabilecek arkadaşlar çıkarsa çok faydalı olacaktır.
    Genel özellikler ve fiyat olarak çok makul duruyor ama performans ne düzeyde orasını bilemiyorum. Aynı TV için bazı siteler 100Hz bazıları 200Hz, panasonic sitesinde ise 500hz yazıyor. SD yayında çamur görüntü vs diyor (ağırlıklı olarak ekran ebadından dolayı).. gerçekten böyle midir? sd yayın seyredilmeyecek düzeyde mi? sadece hd kanal mı seyredeceğiz? bu arada menü geçişleri ve hızları tatminkarmıdır vs?

• quote:

Orijinalden alıntı: aisl

quote:

Merhabalar,

selamlar,

bu tv hakkında ilave yorum yapabilecek arkadaşlar çıkarsa çok faydalı olacaktır.
    Genel özellikler ve fiyat olarak çok makul duruyor ama performans ne düzeyde orasını bilemiyorum. Aynı TV için bazı siteler 100Hz bazıları 200Hz, panasonic sitesinde ise 500hz yazıyor. SD yayında çamur görüntü vs diyor (ağırlıklı olarak ekran ebadından dolayı).. gerçekten böyle midir? sd yayın seyredilmeyecek düzeyde mi? sadece hd kanal mı seyredeceğiz? bu arada menü geçişleri ve hızları tatminkarmıdır vs?

1-Menü geçiş ve hızları iyi ben bir sorunla karşılaşmadım.
    2-Tv nin kitapcığındada 500 hz yazıyor.
    3-Sd yayınlar çamur gibi diyenler muhtemelen 15 20 cm den tv ye bakıyorlar heralde, 60 inç tv de sd yayın izliyeceksen en az 3.5 metreden izliyeceksin.
    Sd yayının kaliteden çok büyüklükle alakası var en dandik 42 inç tv bile en başarılı 60 inçten daha iyi sd yayın izletir, tecrübeyle sabittir.
    Benim odam 5 x 5 metre tv yi genelde 4 metre civarından izliyorum, sd yayınlar da da hiçbir sorunum yok. Tabiki hd nin yerini vermez, ama hangi 60 inç tv yi alırsan al oda vermeyecek.
    İlk amacın sd yayın izlemekse bence 46 inç ten büyük tv alma.

• quote:

quote:

quote:

Merhabalar,

selamlar,

1-Menü geçiş ve hızları iyi ben bir sorunla karşılaşmadım.
    2-Tv nin kitapcığındada 500 hz yazıyor.
    3-Sd yayınlar çamur gibi diyenler muhtemelen 15 20 cm den tv ye bakıyorlar heralde, 60 inç tv de sd yayın izliyeceksen en az 3.5 metreden izliyeceksin.
    Sd yayının kaliteden çok büyüklükle alakası var en dandik 42 inç tv bile en başarılı 60 inçten daha iyi sd yayın izletir, tecrübeyle sabittir.
    Benim odam 5 x 5 metre tv yi genelde 4 metre civarından izliyorum, sd yayınlar da da hiçbir sorunum yok. Tabiki hd nin yerini vermez, ama hangi 60 inç tv yi alırsan al oda vermeyecek.
    İlk amacın sd yayın izlemekse bence 46 inç ten büyük tv alma.

Teşekkürler. Yorumları bekleyemeden hafta sonu aldım tv yi. Bu akşam gelip kurulumunu yapacak panasonic. İlerleyen günlerde bende kendi izlenimlerimi paylaşırım, düşünenlere fikir olur.

• Arkadaşlar benim amacım 1080p mkvleri izlemek bir de wifi ile baglanip telefondaki resimi videoyu gostermek LG ile Panasonic arasinda kaldim aaba yardimci olabilecek var mi ya da baska bir 60ınch tv tavsiyesi butce 4000i gecmemeli ...
  • karakobra K kullanıcısına yanıt
    60 inç 4.000 tl civarı bunlar var .. plazma mı alacaksın led mi ...

60LE752 4350 tl
    60LE652 4200 tl

60LA620 4500 tl

ucuz yollu plazma

60PH670 2600 tl

60F5500 3000 tl

tvleri izlemeden ve kullanıcı yorumlarına bakmadan karar vermemek gerekir .

eski yada teşhir diğer ürünlerde var ama alınır mı bilmem .

et50

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 22 Aralık 2013; 4:42:43 >
  • 666azazel kullanıcısına yanıt
    LED almak istiyorum. bayagi da bir yorum okudum. ama mkvlerde sorunsuzluk cok onemli. usb ile taktim mi codecti sesti altyaziydi sorunlari asmis bir markaya ihtiyacim var, fiyat olarak et5e uygun duruyor hem de panasonic olmasi japon olmasi hosuma gidiyor ama...
  • juke J kullanıcısına yanıt
    izlenimlerinizi merakla bekliyoruz..
  • karakobra K kullanıcısına yanıt
    format okuma işleri sıkıntılı olabilir kullanıcı yorumlarına bakınız . bu işleri 100 liralık mediaplayer ile çözersiniz aslında 3dli mediaplayerlar biraz daha pahalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakobra

Arkadaşlar benim amacım 1080p mkvleri izlemek bir de wifi ile baglanip telefondaki resimi videoyu gostermek LG ile Panasonic arasinda kaldim aaba yardimci olabilecek var mi ya da baska bir 60ınch tv tavsiyesi butce 4000i gecmemeli ...

tv'yi yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve çok memnunum.. kasa ve çerçevesi inanılmaz kaliteli ve çok şık duruyor. Görüntü kalitesi hd ve sd yayınlarda gayet güzel şayet izleme mesafeniz 4 metre ve üzeri ise. 3d si olağan üstü, daha önce bu kalitede 3d tv ye denk gelmedim gerçekten çok başarılı. Renk ve parlaklık, ne plazmalardaki gibi çok cansız mat ne de led lerdeki gibi suni, yapay ve çok parlak. Tam arası birşey olmuş. Video formatlarının bazılarını okuyamıyor fakat bu bnm için çok problem değil çünkü blu-ray player var lg onu da 200 küsüre aldım, daha okuyamadığı formata denk gelmedim. TV genel olarak çok başarılı, bu fiyata bu kalite ve performans bence fazlasıyla değer.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karakobra

Arkadaşlar benim amacım 1080p mkvleri izlemek bir de wifi ile baglanip telefondaki resimi videoyu gostermek LG ile Panasonic arasinda kaldim aaba yardimci olabilecek var mi ya da baska bir 60ınch tv tavsiyesi butce 4000i gecmemeli ...

tv'yi yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve çok memnunum.. kasa ve çerçevesi inanılmaz kaliteli ve çok şık duruyor. Görüntü kalitesi hd ve sd yayınlarda gayet güzel şayet izleme mesafeniz 4 metre ve üzeri ise. 3d si olağan üstü, daha önce bu kalitede 3d tv ye denk gelmedim gerçekten çok başarılı. Renk ve parlaklık, ne plazmalardaki gibi çok cansız mat ne de led lerdeki gibi suni, yapay ve çok parlak. Tam arası birşey olmuş. Video formatlarının bazılarını okuyamıyor fakat bu bnm için çok problem değil çünkü blu-ray player var lg onu da 200 küsüre aldım, daha okuyamadığı formata denk gelmedim. TV genel olarak çok başarılı, bu fiyata bu kalite ve performans bence fazlasıyla değer.

Bende 3 aydır kullanıyorum, görüşüm arkadaşınkinden farklı değil, sadece bir eklemem var, kasanın görüntüsü çok şık olmakla beraber bence sağlamlığıda çok iyi muntazam bir işçilik var, samsung lg tv lerle yanyana koyun ve malzeme kalitesine bakın ne dediğimi daha iyi anlayacaksınız.

• Bugün hepsiburada'dan siparişi verdim.
    hayırlısı bakalım..:)
  • mukefuzu kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullan. Yorumlarını bekleriz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.