Şimdi Ara

Panasonic TX-P42GT30

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • philips 7606 Led 94 ekran Led tv kullanıcısıyım ve açıkçası televizyondan oldukça memnunum. özellikle canlı renklerdeki renk kalitesi harika. amblight özelliği ise anlatılmaz yaşanır. renk geçişleri, tonu oldukça başarılı. philips alırken amblight tercih sebeplerimden biri değildi açıkçası ama şimdi akşam olmasını bekliyorum film seyretmek için. bu kadar etkili olabileceğini hiç düşünmezdim... öte yandan berbat bir menüsü var ve neredeyse hiç bir vidyo formatını da desteklemiyor. altyazı desteği yok. eğer usb den takıp film izlerim diyorsanız üzülürsünüz, medya player sipariş edeceksiniz bir de yanında...
    yakın zamanda bir tv daha almayı düşünüyorum, babam el koydu televizyonuma. Philips in biraz daha üst düzey bir modeli vardı aklımda ama ufak araştırmalarımdan sonra Panasonic plazmalar aklıma girdi. Led den çok daha iyidir, siyahları öyledir, renkler doğaldır vs vs vs bir sürü şey okudum,dinledim kafam karıştı. Amblight öyle kolayca bırakabileceğim bir şey değil açıkçası. Ayrıca neticede kullandığım televizyon ve görüntü kalitesi oldukça iyi, yansıma derdi hiç ok. Öte yandan medya player a bağımlı olmadan bir de bahsedildiği kadar iyiyse çok daha iyi görüntü kalitesi olan bir tv de 3 boyutlu olarak filmleri seyretmek de oldukça cazip tabi..
    Panasonic TX-P42GT30
    bu televizyon var aklımda. kullanan, bilen, fikri olan var mı? pişman olur muyum? 3d gözlükle contrast kaybı var gibi, genel bir sorun mudur,can sıkar mı, yansıma derdi olur mu? 3d kalitesi hakkında neler söyleyebilirsiniz. Sanki 3d olayı için biraz daha zamana ihtiyaç var gibi, 2 saat gibi kullanımlarda gözü rahatsız eder mi? Ekran yanığı gibi şeylerden bahsediyorlar. Uzun süreli olmasa da arada PC ya PS3 e takıp kullanırım, o kadar para verdikten sonra ekrandaki izleri görmek hiç hoş olmazdı. Ve en önemlisi artılarıyla eksileriyle gerçekten de Led değil de plazma mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

• Ben yaklaşık 15 gün kullandım. Plazmacı olarak rahatlıkla çok memnun kaldığımı söyleyebilirim.
    Dikkat edeceğin nokta izleme mesafesi. 2,5-3,5 metre izleme mesafesinde ekran boyutunun küçük olduğunu düşündüğümden 50vt30 a terfi ettim.

gönül rahatlığı ile alabiilrsin. en iyi fiyatı h.sonu indirimi ile ikibin dörtyüz kusurlara Vatan veriyordu.aklında olsun...
  • @redkid778 ;medya player performansı nasıl açamadığı ses ya da video formatı var mı? 3d yönünden tatmin edebildi mi seni?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackalmordor

@redkid778 ;medya player performansı nasıl açamadığı ses ya da video formatı var mı? 3d yönünden tatmin edebildi mi seni?

Bu kısa süre içinde 1 tane 3d izleyebildim. O da Avatar idi. Çok beğendiğimi söyleyebilirim. TV içinden 3D gözlük çıkmadığı için ayrıca alman gerekecek. Medya player içinde harici olarak WD player aldım. Taşınabilir hardiske filmleri yükleyip çalıştırmak çok daha rahat oluyor. Uydu alıcısını HD Dsmart olduğu için kulllanmadım .

Umarım gönlünce bir TV alırsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: redkid778

quote:

Orijinalden alıntı: jackalmordor

@redkid778 ;medya player performansı nasıl açamadığı ses ya da video formatı var mı? 3d yönünden tatmin edebildi mi seni?

Bu kısa süre içinde 1 tane 3d izleyebildim. O da Avatar idi. Çok beğendiğimi söyleyebilirim. TV içinden 3D gözlük çıkmadığı için ayrıca alman gerekecek. Medya player içinde harici olarak WD player aldım. Taşınabilir hardiske filmleri yükleyip çalıştırmak çok daha rahat oluyor. Uydu alıcısını HD Dsmart olduğu için kulllanmadım .

Umarım gönlünce bir TV alırsın...

bende bu modelden almak istiyorum hiç bir yerde yok nerden bulabilirim ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PANASONIC TX-P42ST33E
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.