Şimdi Ara

Panasonic TX-P50G20E plazma tv-Samsung 40D5000 102 LED TV karşılaştırması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Belki de bu iki ürün karşılaştırılmaz diyeceksiniz ama kafam allak bullak oldu iki ürünü de 1550 tl civarında buldum plazma süper diyen oldu led en iyisi diyen var ama bana bu iki ürünün karşılaştırılması lazım.Bu iki ürünün karşılıklı artı eksi yönlerini bilen varsa yazsın her yoruma ihtiyacaım var yorumlardan sonrada bu özelliğinden dolayı bunu seçerdim derseniz sevinirim,şimdiden teşekkürler

• Panasonic TX-P50G20E plazma tv

Ekran Boyutu 127 cm (50")
    Ekran Türü Plasma
    Çözünürlük Formatı Full HD
    Kasa Tipi Flat
    Ekran Çözünürlüğü 1920 x 1080 px
    Renk Parlak Siyah
    Kontrast Oranı 5000000:1
    DLNA Evet/Var
    Hz 600
    3D Hayır/Yok
    Giriş & Çıkış (Yan) AV, CI+, HDMI, Kulaklık, SD Kart, Usb
    Giriş & Çıkış (Arka) Component, Ethernet, HDMI (3 adet), Scart (2 adet), Vga (pc)
    Görüntü Teknolojisi Viera
    Parlaklık 1500 nit
    Ekran Formatı 16 : 9
    Tarama Yöntemi 1080p

Samsung 40D5000 102 LED TV

Ekran Boyutu 102 cm (40")
    Ekran Türü LED
    Çözünürlük Formatı Full HD
    Kasa Tipi Crystal
    Ekran Çözünürlüğü 1920 x 1080 px
    Renk Parlak Siyah
    Kontrast Oranı Mega Kontrast
    Hz CMR 100 Hz
    3D Hayır/Yok
    DLNA Evet/Var
    Giriş & Çıkış (Yan) CI+, HDMI (4 adet), USB Movie
    Giriş & Çıkış (Arka) AV, CI+, Component, Ethernet, HDMI (4 adet), Kompozit, Kulaklık, Scart, S-video, Usb (Divx), Vga (pc)
    Görüntü Teknolojisi Hyper Real Engine, Wide Colour Enhancer
    Parlaklık 500 nit
    Ekran Formatı 16 : 9
    Tarama Yöntemi 1080p

Anlayan arkadaşlar kaçıracam iki tv yi de elimden biraz yardımcı olun

• izleme mesafeniz ve görüntü kaynaklarınız ne olacak ? hd mi sd mi ağırlıklı olacak? beklentileriniz nedir? muhakkak doğal renk üretsin, veya ürettiği görüntü/renkler canlı olsun, keskin olsun ... vs , kesinlikle şöyle olsun böyle olsun dediğiniz bir husus var mı?
  • 4 m civarı izleme mesafesi şimdi bende digitürk hd varda hd kanallara üye değilim ama ilerde olabilirim sd kanallar net ise o da bana yeter herkes güzel bir görüntü almak ister tv den ben bu samsungun lcd modelini izledim (40c650) görüntü süper değil ama idare eder hd kanallar süper sd kanallar yakından kötü görünüyor bu led diyor gerçek led değildir ama ne farkı vardır acaba? hiçbir bilgiye sahip olmadığım ise panasonic plazma, ekranın büyük olması penim için süper ama plazma hakkında bir çok olumsuz yorum okudum kesin şu olsun demiyorum ama güzel olsun işte hani bunun bu özelliği daha iyi bundan dolayı vs yada ben olsam direk gider şunu alırım vs,hani ikisinden birini tercih edecem biri bana demesin bu varken neden bunu aldın diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur485 -- 2 Kasım 2011; 18:41:58 >
  • önce şunu soralım şu an kullandığınız tv nedir?
    neden diye sorarsanız sony 40D3550 kullanıyordum geçtiğimiz ay 47LW570s aldım
    tv kuruldu ama ben görüntüsüne bir türlü alışamadım acaip parlak canlı renkler beni açmadı
    sony ne kadar doğalmış deyip tv'yi iade ettim panasonic 50vt30 aldım şimdi rahatım
  • bizim tv tüplü idi ama arkadaşımın evinde ki 40c650 nasıl bir izlenimn bıraktığını yukarıda yazdım mesela arkadaşın samsung 40c650 si ile samsung 40d5000 arasında ki fark bunun sadece ekranın ince yani led olması mı yoksa görüntüde de fark? varmı panasonic 127 ekran ve aynı fiyat olduğu için ilgimi çekti ama plazma hakkında hiçbir bilgim yok
  • Herşeyi geçtim 4 metreden izlemek için 40" küçük kalır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung UE32ES6710 3D LED TV
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hiç düşünmeden panasonic derim. 1550 nerde buldunuz .
  • 4 m uzak mesafe mi samsung c650 yi ne kadar uzaktan izlersek o kadar kaliteli görüntü alıyoruz
  • bende panasonic diyorum TX-P50G20E için süper fiyat (teşhir ürünü değilse tabi) nereden buldunuz bu fiyatı süper
  • 10-15 gün önce teknosada teşhir vardı 50g20 1999 TL fiyat yazmışlardı ama görüntü kalitesini beğenmemiştim, ayarları biraz kurcalayınca güzel oldu. GW30 serisinin görüntü kalitesi çok daha güzel ama 50" olanı 2900 tl Ayrıca 40d5000 yerine 50g20 daha mantıklı.
  • bitti zaten geç kaldık))) ama şimdilik!!!! yorumlarınızı bekliyorum ben bulurum bir yerden yeni mağaza açıldığında güzel indirimler oluyor
  • peki bu led ile plazma arasında ki fark nedir yada en büyük fark? çok saçma bir soru olabilir(yok onun siyah ışıkları daha iyi yok bunun beyaz ışıkları daha iyi vs) bu yazdığımız iki ürün aynı fiyat olsa ekran boyutu da aynı ne derdiniz?
  • Panasonic TX-P50G20E 127 Ekran Plazma Tv, az kullanılmış sıfır gibi görünüyor ikinci elini eşim 1750 ye almış. bana pahalı geldi. bir de hem bilgisayara bağlayamadık hemde 1tb harici belleği taktım okumadı. yorumlarınızı bekliyorum. inşallah haksızımdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leeeooon

Panasonic TX-P50G20E 127 Ekran Plazma Tv, az kullanılmış sıfır gibi görünüyor ikinci elini eşim 1750 ye almış. bana pahalı geldi. bir de hem bilgisayara bağlayamadık hemde 1tb harici belleği taktım okumadı. yorumlarınızı bekliyorum. inşallah haksızımdır.

panaconic plazmalarda bildiğim kadarı ile harici belleği okuması için kendisi yapılandırması lazım,yani içindeki herşey silinecek ve tv harddiski kendi formatında baştan kuracak ama bilgisayara bağlanması lazım(bence) sevise danışın
  • panasonic 50g20 e şu an1699 tl teknosada ve kartal şubesinde kapalı kutu ürün olduğunu öğrendim.
    panasoniclerde büyük indirim varmış 4 aralık tarihine kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forzachn

panasonic 50g20 e şu an1699 tl teknosada ve kartal şubesinde kapalı kutu ürün olduğunu öğrendim.
    panasoniclerde büyük indirim varmış 4 aralık tarihine kadar.

kaçırmayın derim , ben 3-4 ay önce 2200e almıştım teknosadan , tv den memnunum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.