burda gördükten sonra hemen panasonic hxd3e modelinden aldım. Bugün elime geçecek bakalım.
Technics profesyonel kitleye hitap eden kaliteli ürünler üretir.
Technics Panasonic'in alt markası ama Panasonic'in kurduğu bir şirket değil. tam tarihini hatırlamamakla beraber sanırım 10-15 sene önce Panasonic tarafından alınan bir markaydı. 80li 90lı yıllarda müziğin "müzik seti" denen dolaplı cihazlardan dinlendiği ve çoğunlukla anfi-pikup-radyo ve yenilik olarak kasetçalar içeren kabin tipi cihazları bilenler, technics, Fischer, Pioneer, Dual gibi markaları o zamandan hatırlar. Müziğin farklı mecralara kaymasıyla, Fiscler sanırım battı ya da çok küçüldü. Technics te plak teknolojilerini geliştiriğ o zamanın yükselen trendi DJ lere sunmaya başladı. Bence markanın şu anda sadece bir kesim tarafından bilinmesinin sebebi bu sanırım.
Ayrıca 5 sene önce Technics RP F 350 almıştım. Çok net ( crystal ) ve ayrık (discrete ) bir ses alıyordum. geçen gün kırıldığı için şimdi yenisini arıyorum. eğer beats ve şu an piyasada popüler bas ağırlıklı kulaklıklar yerine çalan şarkının her frekans aralığını duymak isteyenlere şiddetle tavsiye ederim .
videoyu neden izleyemıyorum ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme